Merenpinnan nousu Global Warming Is Unstoppable, sanovat tutkijat

Orvo Salovaara Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
OMG.. Kiitos artikkeli.

Uusi tutkimus osoittaa, että mitä tehdään pysäyttää ilmaston lämpeneminen, merenpinta jatkaa nousuaan seuraavan useita vuosisatoja. Artikkeli tutkijat US National Center for Atmospheric Research, Yhdysvaltain tutkimusorganisaatio Ilmasto Keski- ja keskuksen Australian Sää ja ilmasto tutkimus toteaa, "Vaikka merenpinnan nousu ei voi pysäyttää ainakin seuraavan satoja vuosia, aggressiivinen lieventämiseen se voidaan hidastaa, ja se ostaa aikaa sopeutumiseen toimenpiteistä. "Useat aiemmat tutkimukset ovat osoittaneet samankaltaisia ​​tietoja, mutta maailmanlaajuisen toiminnan hillitsemiseksi hiilidioksidipäästöjä ja muita pyrkimyksiä lieventää ilmaston lämpeneminen on ollut hidasta.

Vaikka tilanne on liian monimutkainen, jotta tarkka ennusteita nopeus ja aste merenpinnan nousu, tiedot osoittavat, että merenpinnan nousu jatkuu, ei väliä kuinka paljon tehdään vakauttaa lämpötiloissa, koska lämpölaajenemisesta meriveden ja sulaminen jäätiköiden ja jäätiköiden että on jo käynnissä. Ja, kaukana vakiintumassa, viime kuussa kerrottiin, että hiilidioksidipitoisuuden arktisella ylitti 400 ppm merkki. Tämä on ensimmäinen kerta kuukausittain keskimäärin mittaus kasvihuonekaasujen saavuttaa 400 ppm merkki etäältä. Hiilidioksidipitoisuuden maailmanlaajuisesti, tällä hetkellä noin 395 ppm, ovat korkeimmalla tasolla tahansa aikaisemmin 800000 vuotta.

Yksi kymmenesosa maailman väestöstä asuu alavilla alueilla, jotka ovat alttiita tulville ja joita uhkaa merenpinnan nousu. Tutkimus aiemmin tänä keväänä paljastaa, että noin 3,7 miljoonaa amerikkalaista on vaarassa tulvia tulevina vuosikymmeninä. Viime kuussa Yhdysvaltain geologinen tutkimuskeskus tutkijat ilmoitti, että Yhdysvaltojen itärannikon on jo nähtävissä merkittävästi korkeampi ja asteen merenpinnan nousu ilmaston lämpenemisen takia: ovat nousseet keskimäärin kaksi tuumaa maailmanlaajuisesti vuodesta 1990, mutta nousseet 4,8 tuumaa osina rannikkoalueiden Virginia.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Kesäkuu 3, 2017 | 17:57:22 | myöhemmin 9 kuukautta
Nestori Manner
  Like 4   Dislike 0

Todella Tutkimus osoittaa! Kaikki mitä sinun tarvitsee tehdä, on mennä antiikin satamiin Euroopan ja nähdä vaiheet, jotka johtavat alas keskimääräinen laskuvesi rajan. Vanha vaiheet enää ja ole saavuttaneet Mean laskuveden yli tuhat vuotta. Satamat oli laajentaa toimiin laskuveden vesirajan. Ergo pohja on uudempi kuin alkuun.

Kesäkuu 3, 2017 | 23:37:23 | myöhemmin 9 kuukautta
Panu Linna
  Like 5   Dislike 2

Tiesitkö, että merenpinnan tuhat vuotta sitten oli suurempi kuin tänään.

Kesäkuu 4, 2017 | 00:12:39 | myöhemmin 9 kuukautta
Eelin Keskisaari
  Like 2   Dislike 1

Vau .... tämä on erittäin vakava ja pelottava uutinen smile

Kesäkuu 4, 2017 | 04:29:34 | myöhemmin 9 kuukautta
Iiris Mikkola
  Like 3   Dislike 0

Voiko maailma kestää vuoteen 21 joulukuu 2012?

Kesäkuu 4, 2017 | 06:28:17 | myöhemmin 9 kuukautta
Jimi Korjus
  Like 1   Dislike 2

Voi tulla ihmisiä, ei ole olemassa sellaista asiaa kuin ilmaston lämpeneminen, se on kaikki yhtä suurta sattuma! Ilmastonmuutos kieltäjät on kaikki ollut lobotomies!

Kesäkuu 4, 2017 | 11:03:45 | myöhemmin 9 kuukautta
Benjamin Alanko
  Like 1   Dislike 0

Grazie per l'articolo. Una brutta notizia veramente.

Kesäkuu 4, 2017 | 12:08:11 | myöhemmin 9 kuukautta
Soilikki Aartoma
  Like 2   Dislike 1

Suurin yksittäinen osallinen ilmaston lämpeneminen on auto. Jätä autoja kotona. Varaa autosi matkustaa yli 50 mailia. Kävele nurkkaan tallentaa. Ota kauttakulku- tai polkupyörällä töihin joka päivä.

Kesäkuu 4, 2017 | 14:15:56 | myöhemmin 9 kuukautta
Aada Järvinen
  Like 2   Dislike 2

Ainoa asia, josta olen todella ihmetellä enää on, onko maailman loppu tulee ennen tai jälkeen kuolen ....

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha