Melu voitaisiin Killing Vauva House Sparrows

Ari Elomaa Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitoksia jakamisesta. Järkevää ME. MITEN korjaamiseksi EN TIEDÄ Erittäin surullista.... Erittäin surullista.... Erittäin surullista.... Erittäin surullista.... Erittäin surullista.... pelottava ... mitä muuta se vahingoittaa?

Urban melu voisi olla syyllinen kuolemaan vauva talon varpusta Britanniassa, kertoo uusi tutkimus online tiedelehti PLoS ONE. Tutkijat University of Sheffield on havaittu, että melu voidaan estää aikuisten lintujen kuulemasta niiden jälkeläisistä nälkää puhelut.

Julia Schroeder, mukana kirjoittamassa paperi, ja muut tutkijat suoritti tutkimuksen Lundy, 1100 hehtaarin saari, joka on noin 12 mailia Pohjois-Devonin rannikolla. Kun hän kertoo BBC hän iski hiljaisuus saarella ja sitten melu, kun hän astui lato sisältävä sähköntuottaja joka oli varsin kova.

Varpuset olivat vielä pesii navetassa huolimatta melua ja Schroeder päätti tutkia, pitäen mielessä "klassinen hypoteeseja siitä, miten melu voi vaikuttaa lintuja." Nämä hypoteeseja liittyy kohinaa "lisääntymiskyvyn lähtö" kuin miehillä teki erilaisia ​​päätöksiä. Mutta Schröder sen sijaan todettiin, että melu oli häiritsee viestintää vanhempien ja poikaset:

"Meidän tapauksessamme, näimme, että linnut eivät ruokkia poikasten sekä lintujen rauhallisella alueella - tämä oli uusi ajatus, että ei ollut osoitettu ennen."

"On selvää, chick säännös on vahvasti sidoksissa poikasen selviytymisen koska jos he eivät saa rasvaa niin he kuolevat."

Todellakin, Schröder ja hänen kollegansa totesi, että poikasten esille navetassa olivat kevyempi aikaan fledging, klo 14-16 viikko.

Taso melun navetassa on vertailukelpoinen, tutkijat totesivat, auton melu kaupunkialueilla.

Varpunen väestö Britanniassa laski 71 prosenttia 1970-luvun puolivälistä vuoteen 2008 kanssa "joitakin jyrkin lasku tapahtuvat kaupungeissa." Voisiko melu on niin muuttunut vanhemman poikasen viestinnän että jälkimmäiset olivat aliravittuja, siihen pisteeseen niiden eloonjäämisaste on rajusti? Muita lintulajeja, sanovat tutkijat, voidaan myös vaikuttaa.

sivuston bloggaaja Judy Molland on kirjoittanut toisen tutkimuksen linnuista ja melu julkaistiin aiemmin tänä vuonna. Varpuset havaittiin piipittää kovempaa tulla kuulluksi meluisissa kaupunkialueilla; he jopa "lopetti laulaa vanhoja lauluja koska ne ditties voinut leikata kautta maila."

Ei ole yllätys, että lintuja olisi niin herkkiä melulle niiden ympäristössä. Koska tulokset PLoS ONE, miten voimme vähentää melusaastetta paitsi meidän tähtemme, vaan että kaikki olennot jaamme tämän planeetan kanssa?

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (2)
Kesäkuu 3, 2017 | 20:04:16 | myöhemmin 9 kuukautta
Pilvi Väänänen
  Like 2   Dislike 2

Tämä on niin surullista. Ihminen on otettava huomioon heidän toimintansa, olla huolissaan muiden elämään mutta valitettavasti monet eivät koskaan tee ja sen kuvottava. .

Kesäkuu 4, 2017 | 01:01:16 | myöhemmin 9 kuukautta
Jasper Leino
  Like 5   Dislike 1

Melu ei ole hyväksi kenellekään, se on riesa kaikille ja tuo huonompi KAIKILLE ... Kokeile LIVING vieressä suuri perhe ..... MEXCICAN perhe, joka haluavat juhlia .... perhe, joka on koiria ja pitää ne ulos .... perhe, joka huutaa lapsilleen ... Ei ihme ihmiset liikkuvat LOPPU KAUPUNKIEN .... ASUVILLE FLATS on murha !!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha