Mehun

Waltteri Hautamäki Tammikuu 27, 2017 Terveys 11 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Mehun

"Mmmh, tämä on herkullista!" sanoi ystäväni Joanne kun hän sipped tuorepuristettu kasvismehu olimme juuri tarjoillaan orgaanisen mehu baari. "Toivon, että voisin tehdä tuoremehua kotona, mutta olen hämmentynyt siitä, mitä juicer ostaa."

"Mmmh, tämä on herkullista!", Sanoi ystäväni Joanne kun hän sipped tuorepuristettu kasvismehu olimme juuri tarjoillaan orgaanisen mehu baari. "Toivon, että voisin tehdä tuoremehua kotona, mutta olen hämmentynyt siitä, mitä juicer ostaa. On niin monia erilaisia! "

Oikean juicer kotiin voi todella tuntua ylivoimainen. Se auttaa tehdä joitakin perusteellinen tutkimus ennen kuin päätetään ostoksen. Hyvä rakentaminen, mehu laatu, ja tuotto ovat tärkeitä näkökohtia. Laatu juicers poimia peräti 25 prosenttia enemmän mehua hedelmistä ja vihanneksista kuin alemman hintaluokan malleja.

Katsotaanpa kolmea päätyyppiä kotitalouksien juicers, luokitellaan niiden mehuksi menetelmällä.

Keskipakoinen

Keskipako juicers leikata tai raasta vihanneksia tai hedelmiä ja sitten pakottaa ne siivilän suurella nopeudella, poistat mehu prosessissa. Keskipakoislinkouksen altistaa mehu happi, joka nopeuttaa ravintoaineiden hajoamista. Hapettumista on minimoida, jos mehu kulutetaan välittömästi louhinnan jälkeen. Keskipako juicers tehokkaasti käsitellä useimmat hedelmät ja suosituin mehuksi kasvikset kuten porkkanaa, punajuurta, ja selleri. Ne eivät kuitenkaan sovellu mehuksi lehtivihreästä, kuten persilja, wheatgrass, salaattia tai vesikrassi.

Masticating

Masticating juicers, jotka toimivat alhaisemmalla nopeudella, hajottaa solujen "märehtiä" tuottaa ja käyttää sitten paine erottaa massan pakottamalla mehu seulan läpi. Tämä menetelmä tuottaa korkeamman tuoton kuin keskipakoisvoiman juicers. Se myös pitää enemmän ravinteita ehjä ja vähentää hapettumista. Kuitenkin lämpö kitkaa uuttoprosessissa tuloksia joissakin ravinteiden menetys. Kuten keskipako juicers, masticating mallit sopivat useimpiin kova hedelmiä ja vihanneksia, mutta ei herkille lehtivihreästä.

Hydraulipuristimella

Hydraulisen puristimen juicers tuottaa korkealaatuisia mehua nopeasti nopeus ja enimmäistuotos. Oksidatiivisen vaurioituminen estyy, koska mehu ei altistu hapelle. Vitamiinit ja entsyymit säilyvät. Paina-tyyppinen Juicers tehokkaasti mehu useimmat kasvikset, kuten lehtivihreästä. Yksi haitta tämän tyyppisen juicer on, että se ei ole mehua hedelmiä hyvin, koska se mashes niitä.

Tehosekoitin ovat Ei Mehulinko

Juicers ei pidä sekoittaa kanssa sekoittimet tai elintarvikkeiden jalostajat, joka sose ruoka erottamatta mehua kuidusta. Tehosekoittimet voi kuitenkin käyttää sekoittamiseen banaaneja, jotka ovat liian pehmeä mehu, tuoretta mehut muista hedelmistä luoda smoothie monenlaisia ​​makuja.

Mistä Shop

Paras paikka ostaa juicer on paikallinen luontaistuotemyymälän, jossa henkilökunta tietää, miten tärkeää on pitää ravinteita ennallaan ja minimoimaan hapettumista. Ne voi auttaa valitsemaan Mehustettavaksi laitteet, joka on parhaiten tarpeisiisi. Laadukas juicer on investointi hyvälle terveydelle-pyrkiä säilyttämään se!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha