Meditaatio tiesi läpi Addiction

Reeta Ruuth Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Hyvä tieto - kiitos. Suuri artikkeli. Kiitos jakamisesta. Kiitos. Kiitos, minun pitäisi yrittää tätä! Kiitos

Alkoholi, tupakka ja huumeet aiheuttavat mittaamatonta vahinkoa, mutta niiden käyttäjät saavat jonkinlaista mielihyvää niistä, tai ainakin helpotusta massiivinen stressistä että he muuten tuntuu. Mutta altistamalla mielensä aiheuttaa enemmän tyydytystä, luonnollinen taipumus olisi pään pois riippuvuus, koska suurempi tyytyväisyys on houkuttelevampi. Tuki tämä uusi näkemys on ollut olemassa lähes 20 vuotta.

Palataan 1970-luvun alussa, opintoja Yhdysvalloissa ja Euroopassa ovat toistuvasti osoittaneet, että kun koukkuun ihmiset opetetaan meditoimaan, niiden taso ahdistuneisuus pienenee, vetää alas se heidän alkoholin, savukkeiden ja muiden lääkkeiden kanssa.

Jos riippuvuus on pyydetty varhaisessa vaiheessa, suuri osa aiheista lopettaa väärin aineita kokonaan. Tämä on hyvin tärkeä asia, koska varhaisessa vaiheessa on suurin parannuskeinoja ovat mahdollisia.

Poistamalla häiriötekijöitä stressiä, meditaatio uudistaa hermoston muistiin tasapainon. Toistuva meditaatio, päivä toisensa jälkeen, jogs muisti uudelleen ja uudelleen, kunnes ajassa solut palata normaaliin tilaan, vaihtavat epänormaali reseptorit enemmän normaaliin kulkuun. Kun reitit älykkyyden korjataan, solut valitsee automaattisesti kehon terveitä signaaleja, sillä kun he automaattisesti hyväksynyt vääristynyt niistä. Ympyrä rikki riippuvuus on korjattu.

Mukailtu Perfect Health: Complete Mind / Body opas, Deepak Chopra, MD.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Toukokuu 29, 2017 | 19:05:38 | myöhemmin 9 kuukautta
Ilta Jääskeläinen
  Like 3   Dislike 0

Fantastic, mitä blogi tämä on! Tämä blogi todella tarjoaa positiivista informaatiota meille, jatkaa kaverit !! Jää pois Suboxone käsittely laitoshoito Cleveland Ohio

Toukokuu 30, 2017 | 03:16:13 | myöhemmin 9 kuukautta
Raimo Hartonen
  Like 3   Dislike 0

Ihana, vain mitä blogi on! Tämä blogi on toimittanut hyödyllisiä tietoja meille jatkaa hyvää työtä. stillare sumutin

Toukokuu 30, 2017 | 09:43:07 | myöhemmin 9 kuukautta
Eemil Juntunen
  Like 4   Dislike 0

Kiitos! etsivät apua saan .. Olen aina ajatellut meditaation jotenkin voisi auttaa tässä .. nyt minulla on jotain erityistä voin kokeilla ..

Toukokuu 30, 2017 | 10:19:37 | myöhemmin 9 kuukautta
Soili Heikinheimo
  Like 1   Dislike 1

Kiitos jakamisesta - Mielestäni tämä on jotain, että kaikki huumeiden vastainen / alkoholi / savuke toimielinten tulisi lisätä meditaatio yhtenä jokapäiväisessä työkaluja, joiden avulla addikteja. Olisin jopa kokeilla sitä leikata pois kahvia tai sokeria ...!

Toukokuu 30, 2017 | 17:10:44 | myöhemmin 9 kuukautta
Taimi Koskenniemi
  Like 1   Dislike 1

meditaation tulisi antaa koulussa, joka aamu koulupäivän pitäisi aloittaa pois lyhyt meditaatio!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha