Meatless Maanantai: Indian Salaatit Kulhot

Saila Isotalo Elokuu 8, 2016 Ravitsemus 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Meatless Maanantai: Indian Salaatit Kulhot

Tämä Meatless maanantai juhlia Diwali - Hindu "Valojen juhla" - perinteinen meatless ruokalaji!

Piparkakut LATTES ja lumiukko käärepaperit ovat ennakoitiin saapumista joulua, mutta toinen juhla kännissä maailmanlaajuisia yhteisöjä viime Sunnuntai: Diwali. Hindu Valojen juhla on nyt vietetään ympäri maailmaa. Olet ehkä huomannut, ilotulitus tai värikkäitä näyttöjä viikonloppuna, merkkejä hyvä ja valon voittaa pahan ja pimeyden.

Jos et nähnyt juhlat sunnuntaina, älä masennu; Diwali on viiden päivän asia, että virallisesti päättyy huomenna. Tämä Meatless maanantaina juhlimaan perinteinen kasvissyöjä salaattia kulhoon. Balti tahna lisää lämpöä ja makua viileä kurkkua ja tomaattia combo, ja kikherneitä tarjota lihaisa koostumus.

Ilotulitus, kynttilöitä, intialaista ruokaa-miten juhlia Diwali? Valaise Facebook, Twitter, tai kommentteja alla ideasi!

Balti liitä Kuiva Curry, yhdistää kanelitanko, kumina, sarviapilan siemenet, ja keltainen sinapinsiemenet kuivassa paistinpannussa. Toast keskilämmöllä 1-2 minuuttia sekoittaen tasaisesti, kunnes ne alkavat vapauttaa tuoksu. Siirto kulhoon jäähtyä.

Paikka mauste kahvimylly ja jauhaa hienoksi jauheeksi. Siirrä kulhoon ja sekoita joukkoon kurkuma ja paprika. Kumoamista.

Balti Liitä, Kuumenna öljy raskas kattilassa. Lisää sipuli, valkosipuli, inkivääri, ja koko Thaimaan chili, ja ruskista keskilämmöllä pehmeiksi mutta ei kultainen. Siirto sekoitin yhdessä kalkki kuori ja mehu, ja prosessi tahnaksi. Sekoita Balti Kemiallinen Curry mausteseos. Aseta sivuun jäähtymään. Lisää suolaa ja pippuria maun mukaan.

Salaatin Kulhot, aseta valutettu kikherneitä kulhoon. Lusikka puolet Balti liitä overtop, lastalla varovasti taita se niin kikherneet ovat kevyesti päällystetty. Säilytä ylimääräistä tiiviisti suljetussa astiassa jääkaapissa enintään 1 viikko muuhun käyttöön.

Linja 4 palvelevat levyt salaattia lehtiä. Laita kauha curryllä kikherneitä salaatti kulhoon. Hajottaa kuutioiksi tomaattia ja kurkkua. Top kanssa antelias loraus jogurttia ja hienonnettu korianteri. Tarjoile jokaisessa on limelohko.

Palvelee 4.

Jokainen annos sisältää: 226 kaloria; 9 g proteiinia; 6 g rasvojen kokonaismäärä; 37 g hiilihydraatin kokonaismäärä; 304 mg natriumia

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha