McDonald'sin tuo lisää sen Dollar Menu, Kiina Hidastaa GSK tulokset, ja 3 Lisää Hot Varastot

Jukka Lampinen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

McDonald'sin Corp.: Kuten seuraavassa vaiheessa sen valikon elvyttämistä, McDonald'sin on uudelleennimeäminen sen Dollari Menu "Dollar Menu & More" ja se ominaisuus kohteita, jotka voi työntää osaksi 5 $ ballpark. Muutto on tyypillinen yhtiön asema täyttää harmaa alue välillä $ 1 tuotetta ja premium tarjontaa; McDonald'sin johtajat uskovat uusi hinnoittelu tikkaat auttavat asiakkaita nähdä lisää arvoa kunkin kohteen.

GlaxoSmithKline: GlaxoSmithKline osakkeet slumping lähes 2 prosenttia sen jälkeen lääkkeen valmistaja paljasti ydin osakekohtainen tulos 28,9 penceä ja liikevaihto 6,51 miljardia puntaa. Seeking Alpha toteaa 9 prosentin lasku EMAP lääkkeiden ja rokotteiden myynti, joka johtui suurelta osin 61 prosentin lasku Kiinassa, sidottu käynnissä lahjontaa tutkimuksiin. Muuten, lääkkeiden ja rokotteiden myynnin kasvu muilla markkinoilla menestyivät: USA nousi 2 prosenttia, Eurooppa on jopa 5 prosenttia, ja Japani näki 2 prosenttia laittaa.

NASDAQ OMX Group: Nasdaq OMX näki EPS 66 senttiä, pelaajan 4 senttiä, kun taas tuloja $ 506 million kasvoi 23 prosenttia yli vuoden sitten neljänneksellä ja syke $ 3.38 miljoonaa euroa. Suuri osa voitto johti yritysostoja kuten eSpeedin ja Thompson Reuters mutta silti kasvoi 4 prosenttia orgaanista perusteella. Kulut kasvoi 32 prosenttia $ 304 miljoonaa viime vuonna, jälleen johtuvan saman yritysostoja.

Motorola Solutions: EPS on $ 1.32 voittaa arvioiden 30 senttiä, kuin $ 2.11 billion jäi hieman, kirjoittaja $ 0.02 miljardia euroa. Motorola odottaa nyt sen 2013 liikevaihdon laskevan tasainen edellisvuodesta, alas aikaisemmin ohjattu tasainen kasvoi 1 prosenttia. Hallituksen myynti - jotka muodostavat 69 prosenttia liikevaihdosta - oli lommottamien shutdown ja laski 4 prosenttia vuoden kolmannella neljänneksellä; yritys myynti onnistui kääntyvän positiiviseksi, lisääntyi 2 prosenttia pudottuaan 5 prosenttia toisella neljänneksellä Motorola.

Honda Motor Co.: Honda paljasti aikeet tulevan Tokion autonäyttelyssä, jossa yhtiö näyttää uusi mini roadster rinnalla uuden NSX ja uusi pieni crossover perustuvat uuteen Fit kompakti. S660 - nimetty sen 0,66-litrainen moottori - on tarkoitettu ainoastaan ​​Japanin markkinoille nyt, mutta voisi tehdä sen tavalla yhdysvalloissa joskus tulevaisuudessa täyttää havaittavissa aukon Hondan Uusimmat jossa S2000 aikoinaan asui.

Älä missaa: 10 Pikaruoka yritykset, jotka ovat veronmaksajien taakkaa

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha