McDonald'sin Goes Back to Basics pekonia Clubhouse Burger

Jouko Ronkainen Heinäkuu 25, 2016 Miscellany 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

McDonald'sin on tulossa toinen burger Bacon Klubitalolla hampurilainen. Burger Business rikkoi uutinen keskiviikkona, että maailman suurin pikaruokaketjun käynnistää uuden hampurilainen ensi viikolla, että on hinnoiteltu $ 4.39 to $ 4.69, mikä tuotto McDonald'sin strategiaa sen kalliimpien tarjouksia.

Bacon Klubitalo tulee naudanliha Kanahampurilainen lajikkeita, ja Oak Brook, Illinois-pohjainen ketjun kuvailee sitä: "Paksu-cut Applewood savustettua pekonia, karamellisoitua grillattua sipulia, valkoinen Cheddar, terävä lehtiä salaattia ja tuoretta tomaattia, kaikki rakkaudella kerroksittain on neljäsosa kiloa 100 prosenttia puhdasta naudanlihaa, sitten päällä Big Mac wingskastiketta. Toiminut artesaani rulla. "

GrubGrade ensimmäinen vihjeen tiedotusvälineille voileipä, joka virallisesti liittyä McDonald'sin valikosta maanantaina, mutta se oli Burger liiketoimintaa, joka tehokkaasti korostivat yhtäläisyyksiä uusi Bacon Klubitalon hampurilainen ja McDonald'sin Englanti Pub Burger, sandwich se testattiin 2011. Mukaan Burger Business, Englanti Pub Burger mukana Angus pihvi päällä Dijon sinappi kastiketta, grillattua sipulia, Hickory-savustettu pekoni, valkoinen cheddar, amerikkalainen juustoja, ja pihvi kastiketta.

Että sandwich sai makeover vuonna 2012 tulla Klubitalo Angus, joka oli sama hampurilainen miinus pihvi ja sinappi kastikkeet. Ja nyt, samanlainen tarjontaa edistetään uudelleen. Uusi Bacon Klubitalo on Klubitalo Angus pekonia, grillattua sipulia, ja valkoinen cheddar, mutta myös lisäämällä salaattia, tomaattia, ja uusi pulla. Hyvin tehty, McDonald'sin.

Mukaan Burger Business, uusi sandwich tulee 720 kaloria, 40 grammaa rasvaa, 51 hiilihydraatteja, ja 1470 mg natriumia. Se on jo mukana McDonald'sin Yhdysvallat sivusto, eli se on lähes kansallinen saatavuus.

On mielenkiintoista nähdä, miten McDonald'sin uusin käynnistää menee sen kuluttajille, ottaen huomioon sen uusimman valikosta tarjoukset ovat poistuneet sekä asiakkaat ja franchise pettynyt. Ei ainoastaan ​​yhtiön Mighty Wings ei oteta pois, jättäen ketju 20 prosenttia ylisuuria varastoja että se yrittää nyt myydä, mutta McDonald'sin tarjouksia sen kurpitsan mausteen LATTES ja pihvi ja muna voileipiä myös ole menestynyt yhtä hyvin kuin avainhenkilöt toivoi.

Siksi McDonald'sin on yrittänyt vetää takaisin sen uuden kohteen lanseeraa kuin myöhään, mutta Bacon Klubitalo varmasti levittää kaikissa komeudessaan ensi viikolla onko franchising ovat valmiita sitä tai ei. Yhtiö yrittää valittaa enemmän sen ydin asiakaskannan, joka on pitkään ollut McDonald'sin perinteinen hampurilainen ja ranskalaisia, pikemminkin kuin sen enemmän tarjontansa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha