Materiaali Sciences tulos puhelu Insights: bruttokatteiden ja muuttaminen Kustannukset

Anselmi Holopainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Materiaali Sciences Corporation raportoi äskettäin sen kolmannen vuosineljänneksen tulokseen ja keskusteli seuraavista aiheista sen tulos puhelinkonferenssi.

Bruttomarginaalien

Steven Schwartz - Ensimmäinen analyysi: Oletan ensimmäiseen kysymykseen on aivan nurkan myyntikatetta. Vuoden toisella neljänneksellä, sinulla oli joitakin odottamattomia seisokkeja ja sitten, Cliff, juuri mainitsi sinut oli hieman kolmannella neljänneksellä samoin, mutta oikeastaan ​​näit 190 korkopisteen peräkkäinen paraneminen myyntikate hyvin vähän muutoksia myynnin peräkkäin . Niin, on se vain että oli vähemmän tämän suunnittelemattomia seisokkeja tai olivat olemassa muita tekijöitä, jotka auttoivat saada teille, että 190 pistettä?

Aloita 2013 paremmin kuin koskaan säästämällä aikaa ja rahaa teidän Rajoitettu tarjous meidän erittäin kehuttu Stock Picker uutiskirje. Klikkaa tästä meidän tuoreen Feature Stock Pick nyt!

James Pawlak - VP, CFO: myyntimixin voi olla dramaattinen muutos vain piste tai kaksi katteeseen kummassakaan tapauksessa. Olisimme voineet tehdä paremmin kuin 23,8% vuonna neljänneksellä, mutta jälleen jatkoimme joitakin tuottavuuden ongelmista ja joitakin seisokkeja, ei vain liittyvät laitteet seisokkeja, mutta myös joitakin tuotekehityspanostukset että teemme sekä Walbridge ja Elk Grove Village tämä on johtanut joitakin tehottomuuteen ja asioita, että luontoa. Niin, se todellakaan ole iso määrä pisteen marginaaleja, se on vain $ 300,000 Tarkoitan, että me todellisuudessa luultavasti oli kova neljänneksellä vain romu hinnoittelua ja sivumyynti että yhtä että. Niin, siellä on monia tekijöitä, jotka johtavat että. Myös toisen vuosineljänneksen on heinäkuussa se ja heinäkuussa on shutdown kuukausi, joten se todella on - meillä ei erityisesti on alhaisempi käyttöaste tasot toisella neljänneksellä verrattuna kolmanteen neljännekseen.

Steven Schwartz - Ensimmäinen analyysi: Mainitsit myyntimixin, joten myyntimix oli suotuisampi kolmannella neljänneksellä kuin toisella neljänneksellä, minä kuulo että oikea?

James Pawlak - VP, talousjohtaja: Tähän voi olla useita tekijöitä sisällä myyntimixin. Sanoisin ehkä se oli hieman parempi. Olemme verrataan edellisen vuoden, olemme ilmeisesti kamppailee että sinkitys ja polttoainesäiliö volyymit laskivat ja ne olivat melko korkean käyttöasteen tyyppi tuote. Joten olemme kamppailee hieman vuoden yli vuoden. Mutta toisella neljänneksellä, emme todennäköisesti oli hieman enemmän tehottomuuden ja seisokit, tuotteiden laadun kysymys kuin meillä oli kolmannella neljänneksellä, mutta emme ole vielä missä haluamme olla.

Clifford Năstaş - Toimitusjohtaja: Acoustical myynti oli suunnilleen sama vuosineljänneksen yli neljänneksen mutta päällystetyt tuotteet kasvoi kolmannella neljänneksellä verrattuna toiseen neljännekseen. Joten, meillä oli hieman suurempi määrä päällystettyjen tuotteiden.

Steven Schwartz - Ensimmäinen analyysi: Ja sitten vain minun seurannan, jarru myynti on siirtynyt noin melko vähän, oikealle, alas Euroopassa nyt pari neljänneksen, mutta kasvoi merkittävästi muualla. Voisitteko kertoa meille, mitä osuus kokonaismyynnistä on eri jarrutuksia ja jarru tuotteita?

Clifford Năstaş - Toimitusjohtaja: Steve, se on eräänlainen vaikea sanoa. Me yleensä taipumus katsoa asioita alueittain. Meillä on merkittävä osuus Pohjois-Amerikan markkinoilla, sanon todennäköisesti yli 35%, todennäköisesti lähempänä 40% kokonaisuudessaan. Ja Euroopassa ollaan luultavasti vielä, että 10%: sta 12% markkinaosuus ja kasvava. Ja Aasiassa liiketoimintaamme yleensä keskittyä enemmän jälkimarkkinoilla ja OE mutta on muuttumassa. Ja se on vain todella vaikea sanoa kaikkien jälkimarkkinoilla valmistajat mitä prosenttia markkinoista olemme. Mutta voin kertoa teille, että jälkimarkkinoilla ja OE kasvavat erittäin nopeasti Aasiassa.

Steven Schwartz - Ensimmäinen analyysi: Toki, olet ollut mukavia tuloksia siellä. Joten, teidän myynti, mitä prosenttia sanoisit on - kannalta teidän - kuten että $ 30 million teit kolmannella neljänneksellä, $ 30 miljoonaa toisella neljänneksellä, mikä osuus siitä on jarru sovelluksia?

James Pawlak - VP, talousjohtaja: Se on suunnilleen noin 25% liiketoimintaamme.

Steven Schwartz - Ensimmäinen Analyysi: 25%?

James Pawlak - VP, talousjohtaja: Kyllä, se on noin 25% koko myynnistä neljänneksellä.

Muuttaminen Kustannukset

Steven Schwartz - Ensimmäinen analyysi: Minusta ilmoitukset ovat melko selkeitä muuttuviin kustannuksiin vuokraa suhteen myy Elk Grove Village Kasvi 7, mutta onko mitään kustannussäästöjä tai erilaisten kustannusten kanssa ottaa oman henkilökunnan työtä muualla, kuten tai mitään, onko…?

James Pawlak - VP, talousjohtaja: Joo Steve, ilmeisesti vuokratuotot että olemme nauttineet parin viime vuoden aikana on laskenut muihin tuottoihin joten se on melko helppo nähdä. Liittyvät kustannukset kyseisten laitosten on haudattu myynti-. Joten, meidän kustannukset ovat laskeneet poistoihin ja joidenkin kiinteistöverot ja joitakin muita kustannuksia käynnissä rakennuksen, ilmeisesti ilman maksaa vuokrasopimuksen sitten vuokrata laitokseen. Joten P & L vaikutus, jos otat todellinen alemman kulut ja pienituloisten, meidän P & L vaikutus vuosineljänneksen on vain noin 50 grand negatiivinen ja EBITDA vaikutus on noin ehkä 250 negatiivinen neljänneksellä verrattuna viime vuoden.

Steven Schwartz - Ensimmäinen analyysi: Mutta ei ole olemassa kustannuksia josta muutat kaikille?

James Pawlak - VP, talousjohtaja: Koska olimme todella leasing rakennus, joten siellä on todellinen pienempi laitos kustannukset omistaa rakennuksen, korvautui osittain korkeammat kustannukset vuokrata toimistotilaa toisessa kerroksessa tämän rakennuksen.

Steven Schwartz - Ensimmäinen analyysi: Tämä vuokrasopimus kustannuksella, mikä on uusi sinulle, ei ole merkittävä, se ei ole mitään, että ...

James Pawlak - VP, talousjohtaja: No, itse asiassa, kun otetaan huomioon suurempi vuokrasopimuksen kustannuksella vs. alempi poistot ja liiketoiminnan muut kustannukset rakennuksen noin $ 200,000 neljänneksen liikevaihto säästöjä hallinto- ja tasoitti vuokratuotot, joka on alhaalla ...

Steven Schwartz - Ensimmäinen analyysi: Sitten yksi toinen on Chrysler edelleen ensisijainen kuljettaja korkeamman Quiet Teräs runkopellissä myynti?

James Pawlak - VP, talousjohtaja: Olemme ylös useimmat OES että me palvelemme että markkinasegmentillä.

Steven Schwartz - Ensimmäinen analyysi: Sitten vain yksi viimeinen, Cliff, voisitteko muistuttaa meitä teknologian takana lujat teräs, koska sanoitte lehdistötiedotteessa, että tämä on edelleen saada veto?

James Pawlak - VP, talousjohtaja: autovalmistajista vähentää massa itse asiassa oli artikkeli Wall Street Journal tänään etusivulla puhutaan OEM, haluavat kevyempi materiaaleja vähentää massa vastaamaan CAFE standardeja. No, lujat teräs on vain yksi materiaaleista, että ne etsivät ja olennaisesti näiden materiaalien on erittäin vaikea käsitellä ja sikäli kuin laittaa korroosiosuojaus Walbridge on yksi harvoista rivit Pohjois-Amerikassa, joka on helpottanut pystyä käsittelemään ne lujat materiaalit. Olemme siis työtämme tehdas kumppaneiden kehittämään kustannustehokkaita vankka pinnoite prosessi niille lujuutta vaikea materiaalien käsittelyyn.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha