Masturboi Nainen Subway Lopetettu Vakavan rikollisuuden NY

Kai Mäkinen Tammikuu 27, 2017 Miscellany 7 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos lähettämistä Tämä on sairas. Tämä on törkeää! Aion oksentaa.

Pariisin metro on pakattu tiukka klo 8. Joten siellä olin, 21-vuotias Englanti nainen juuri saapunut työskentelemään Ranskaan. Tunsin penis puristamalla välillä jalat takaa, mutta en voinut liikkua ja oli aivan liian peloissaan kiinnittää huomiota itse. Taistelu tieni ulos junan Gare du Nord, käännyin lyhyesti ja näin hyvin pukeutunut mies, joka oli seissyt takanani hieman virnistys kasvoillaan.

Se oli yli 30 vuotta sitten, mutta muistan vieläkin miten se tuntui.

Niin se saa minut vihaiseksi lukea, että Darnell Laitteisto, syytteeseen viime kesänä kolme törkeästä syytettynä seksuaalisesta hyväksikäytöstä, oli tiettävästi vapauttaa koeajalla mukaan New Yorkin tuomioistuimessa. Miksei Laitteisto rikos katsotaan törkeästä?

Tässä se on, kuten on kuvattu Manhattan piirisyyttäjä:

Vastaaja tuli tungosta metro ruuhka-aikana, painoi kehoa naispuolinen uhri, ja hieroi penis hänen. Koska tungosta metro auto, naiset eivät pystyneet liikkumaan pois vastaaja, joka ejaculated on naisten elinten ja vaatteet, ja sitten pakeni. Uhrit olivat nuoria naisia ​​työmatkoja ja töistä tai koulusta.

Niin kauhea kuin tämä tarina on, on ennakkotapaus siitä, että on vielä pahempaa. Että tuomio tapahtui maaliskuu aikana tapauksessa yhden Jason Mack, joka syyllistynyt samanlaiseen teko "metro hionta" kymmenen vuotta sitten.

Atlantin Cities:

Vuonna 2002 300 punnan Mack hierotaan vastaan ​​14-vuotias tyttö pakattu keskustassa 1 juna, jättää tahra hänen farkut ja takki, viranomaiset sanoivat. Vuonna 2006 hän iski jälleen, syyttäjät sanoivat.

Mack ei veloitettu vasta 2008, kun DNA täsmäsi hänet aiemmin hyökkäyksiä. Mutta Mackin tasalla oikeudenmukaisuus on viivästynyt tuomioistuimet katsovat onko hionta, kuten perverssi käytäntö tunnetaan, muodostaa törkeä rikos.

Maaliskuussa New Yorkin muutoksenhakutuomioistuin katsoi, että kaupungin kunnossapito työntekijän posketon onanism ei liity voima, ja siksi hän ei ole syyllistynyt törkeästä.

Jos tapauksessa hylätään, Mack välttyisi vakaumus vaikka hän on syyllinen, ja ehkä vielä pahempaa, hän myös ei tarvitse rekisteröityä sukupuoli rikoksentekijä.

Tämä on törkeää! Miten New Yorkin muutoksenhakutuomioistuin päästä eroon päättää, että ne, jotka huudahtaa metro matkustajat eivät ole syyllistyneet rikosta, elleivät he käytä voimaa?

Tässä yhteenveto päässä New Yorkin muutoksenhakutuomioistuin, noteeraamaa Atlantin Cities:

Täällä ei ollut koordinoidusti vastaajan ja muiden matkustajien suojaamiseen uhrin. Pikemminkin tungosta olosuhteet metro auto vain naamioitu ja helpottanut toivottuja sukupuoliyhteydessä väitetty. Seksuaalisen kanssakäymisen itsessään on ainoa fyysinen voima, joka vastaaja voidaan sanoa käyttöön vastaan ​​hänen uhrinsa. Tämä ei kuitenkaan riitä osoittamaan, että seksuaalinen kontakti oli "pakottaa mukaan ... fyysisen voiman."

Ihan oikeesti? Vain koska fyysinen tilanne helpotti nämä rikolliset hyödyntää kieroutunut aikeistaan ​​tekee niistä vähemmän rikollisia?

Kyllä todella. Huolimatta siitä, että New Yorkin oikeuden hinnat ensimmäisen asteen seksuaalisesta hyväksikäytöstä kuin D-luokan törkeä rikos, tuomioistuimet kohtelevat tämän rikoksen, jopa toistuvasti syyllistyneiden, pelkästään rikkomus.

Monet kaupungit ympäri maailmaa tarjoavat ainoastaan ​​naisille kulkuneuvoja, mutta se ei oikeastaan ​​kohta täällä.

Kuten New York Daily News laittaa sen hyvin:

By laskelmoidut Valitsemalla uhreille, joilla ei ollut paeta, Mack ja Laitteisto pakko naisten tehtävä seksuaalisen hyväksikäytön yhtä varmasti kuin jos he olivat tehneet niin karhun halaus. Se on todellinen maailma, paikka tuomioistuin päätti sivuuttaa. Cuomo ja lainsäätäjän on askel palauttamaan oikeusturvaa että naiset ansaitsevat.

Tuomioistuinten olisi valvoa lain noudattamista ja pitävät näitä seksuaaliseen väkivaltaan kuin vakaviin rikoksiin.

Jos olet samaa mieltä, että tällaista kohtelua seksuaalisen väkivallan on törkeää, liity naisten ja lainsäätäjät vaativa oikeutta uhreille näiden hyökkäyksiä. Kerro New Yorkin tuomioistuimissa että metro seksuaalinen väkivalta on vakava rikos.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha