Marie-Therese rakkaus lista elämää

Jukka Lampinen Tammikuu 27, 2017 Terveys 49 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Marie-Therese rakkaus lista elämää

17 vuotta Marie-Therese Khan voisi siirtyä mitään, mutta hänen silmäluomet, mutta hänen mielensä oli ehjä. Hän kuoli 22. elokuuta, jolloin tämä luettelo iloista elämää, jota hän räpytteli ulos, koska hänen liikkuvat muistokirjoitus.

09 kesäkuu 1994, alkoi kuin mikä tahansa päivä Marie-Therese Khan, välillä Dubbo, Luoteis-NSW. Hän otti kolme nuorta poikaa - vuotiaiden kuusi, kolme ja 18 kuukautta - kouluun ja päivähoito, meni työtä matkatoimisto ja sitten, lounasaikaan, meni elintarvikkeiden tuomioistuin. Hän oli tilaus donitsi kun yhtäkkiä maailma alkoi pyöriä. Hän meni alas ja koskaan nousi uudelleen.

Pitkän aikavälin ennuste oli synkkä. Khan, sitten 35, oli kärsinyt aivorungon infarkti, aivohalvaus, joka vaikuttaa aivorungon ja aivot, ja kärsi lukittu-in oireyhtymä, harvinainen sairaus, joka jättää uhri pysty liikkumaan mitään osaa kehon paitsi silmäluomet. Se on kuvattu kuin elävältä hautaamista.

Khan vietti seuraavat 10 kuukautta sairaalassa sängyssä, täysin pysty kommunikoimaan tai siirtää. Jotkut sairaanhoitajat jopa olettaa hän oli kasvullisen valtio. Hänen sisarensa, Annette, tiesi muuten ja laatineet menetelmän, jolla hän kulkisi läpi aakkoset ja Khan räpytteli ulos kokonaisia ​​lauseita.

Hänen ensimmäiset sanat olivat: "Älä jätä minua ulos mitään", jota seuraa: "Olen yhä minua."

Äskettäin kiehtova artikkeli kirjoittanut eläkkeellä kalifornialainen lääkäri siivekäs tiensä ympäri maailmaa. Tri Martin Walesin on neurologinen sairaus, joka lopulta jättää hänet loukussa halvaantunut elin. Artikkelissaan hän kirjoitti kuinka hän on tehnyt listan 100 asiaa, jotka tekevät elämästä elämisen arvoista - suuteli hänen vaimonsa, halasimme hänen lapsi, kävely puutarhaan haju ruusu. Hän kirjoitti, että kun luettelo on vähennetty ja suuremmat kuin negatiivit, se oli aika sanoa tarpeeksi.

Khan, yksi maailman pisin-elossa olevien potilaiden kanssa lukittu-in oireyhtymä, vietti 17 vuotta vaiheessa tohtori Walesin oletettavasti uskoo olisi liikaa hänelle kantaa. Hän ei voinut tehdä mitään itse, paitsi vilkkuvat, mutta monia mielipiteitä, pyyntöjä, kysymyksiä ja vitsejä ilmoitettiin kautta lepattava hänen silmäluomet.

Hänen hoitokodissa huone oli täynnä kävijöitä ja usein kaikui nauru hänen poikansa Luke, Blake ja Mitchell. Viime aikoina olemme kysyi häneltä: hän voisi keksiä lista 100 asiaa, jotka tekivät hänen elämästä elämisen arvoisen? Ei ainoastaan ​​hän sanoi hän voisi, hän eteni vilkkua ne pois.

Khan kuoli äkillisesti hänen nukkua vain päiviä sen jälkeen viimeistely hänen luettelo.

Tässä ovat hänen top 100 syistä, miksi elämä on suuri. Se on inspiraation kaikille, jotka taistelee löytää syitä olla iloinen.

100 syistä, miksi elämä on suuri

1. Joka kerta kun näen minun kaunis pojat - varsinkin kun kaikki kolme käydä yhdessä ja olemme täydellinen perhe.

2. katselu, lukeminen tai kuulo urheilusta. Oma suosikki on NRL ja aloin tukevat Canterbury Bulldogs kun olin 17 ja asuu Sydneyssä. Olen erityisen fani Andrew Ryan. Hän on välillä Dubbo ja meni kouluun yhden minun veljen.

3. Kyky kommunikoida vilkkua ulos aakkoset.

4. Ajanvietto siskoni, henkilö, joka ymmärsi voisin vielä kommunikoimaan ja auttoi minua suunnittelemaan menetelmän.

5. vastaanottaminen lahjoja ja kirjeitä muukalaisia, jotka on koskettanut tarinani. Olen saanut käsintehtyjä koruja ja jopa kaunein tilkkutäkki, joka antaa minulle ilo joka kerta katson sitä.

6. otetaan pois minun pyörätuolin katsomaan konsertti.

7. Todistamassa paras puoli ihmisluonnon päivittäin muodossa sellainen sairaanhoitajia jotka yleensä minua.

8. katselu matka- ja eläinten dokumentteja. Noin viisi vuotta sitten katselin dokumentti, joka oli niin paljon vaikutus minuun - se oli noin nainen Australiasta jotka menivät Kalkutta, Intia, kuuden kuukauden auttaa sairaita ihmisiä. Lupasin Jumala että jos olin parantunut tai parannuskeino löytyy ennen täytin 50, menisin ja auttaa häntä, mutta ihme ei tapahtunut. Tämä dokumentti soittaa edelleen mielessäni. Sen olisi pitänyt saada enemmän näkyvyyttä, jotta useammat ihmiset voisivat auttaa.

9. Mahdollisuus yhden päivän tulossa isoäiti. Nähtyään siskoni Annette ja erityistä rakkautta hän on hänen ensimmäinen lapsenlapsi, Sienna, tiedän voivani missaa - vaikka se tekee minut kauan, että ihme uudestaan. Kuvittele ei pysty halata lapsenlapseni.

10. ottaa minun viisi veljen ja veljen käydä ja suudella minua otsalle. Minun on eniten suuteli otsalle maailmassa!

11. Katselu Kauniit ja rohkeat, joka on ollut suosikkini soapie yli 20 vuotta.

12. nauraa minulla kun mies sairaanhoitaja yrittää laittaa meikkiä minulle.

13. Osallistuvat osapuoli - äskettäin, se oli iso-veljentytär Sienna ensimmäinen syntymäpäivä. Hänellä oli keiju osapuoli. Minulla oli siivet minun tuoli. Minulla oli monta hauskaa.

14. Koska hiukseni streaked ja tyylistä. Olen varma leijumaan hieman ja tulla hieman auki, kun olen ollut minun kampaajalla.

15. Daydreaming - voin silti boogie hallitus alas aalto unissani.

16. Koska pyörillä kirkkoon palvoa ja rukoilla muiden kanssa. Toivon, että nekin, rukoilla ihmettä minulle.

17. Teknologia jossa voin katsoa mitä haluan milloin haluan. Itse olen usein ihmettelemään valtava valikoima viihdettä, joka on saatavilla minulle nyt.

18. ottaa ystäviä uskoutua minulle - he tietävät En koskaan vahingossa suustaan ​​ulos salaisuus!

19. ottaa harkinta-aikaa ja muistelu.

20. Being kertoi vitsi - ihmiset kirjoittavat alas minun suosikkeja erityinen kirja minulle, mutta minun täytyy piilottaa sen äitini. Jotkut heistä ovat hieman töykeä.

21. vitsejä. Rakastan nähdä ihmiset nauramaan.

22. Rukous.

23. annetaan lämmin halaus.

24. äänikirjojen. Eräänä päivänä sisar oli antaa minulle lääkitys ja kirjailija alkoi kuvata rakkautta kohtaus. Hän sanoi, "Mitä olen ollut kateissa ulos?" Ajattelin samaa itse!

25. ottaa minun kynnet ja meikki tehty. Tykkään katsoa parhaani, varsinkin jos olen läsnä tee.

26. Ostaminen uusi mekko - äitini tai Annette saa sen minulle ja sitten ystäväni muuttaa sitä leikkaamalla se alas takaisin ja ompelu Velcro helpottaa hoitajien pukeutua minulle. Elämän puu on suosikki - paljon kirkkaita värejä ja kirjailtuja kankaita.

27. postikortteja Saan Gloria Jean. Hän on 80-vuotias nainen, joka kuulleet minun tilannetta useita vuosia sitten, mutta on lähettänyt minulle postikortin joka viikko siitä lähtien.

28. ylpeys tunnen aina kun näen mitä fiksu, kiltti mies poikani Luukas on kasvanut. Vastike, jolla hän kohtelee hänen tyttöystävänsä Ella koskaan ei siirrä minua.

29. Omat CD. Olen räpytteli ulos sanoitukset, ystävä asettaa heidät musiikkia minulle ja olemme myytiin kappaletta auttaa minua nostamaan vähän rahaa minun pojille.

30. Seeing uusi vauva.

31. Kuulemismenettelystä sääennuste - se saa minut aina alkaa miettiä päivä edessä. Jos se on aurinkoinen ja kirkas, joku saattaa kestää minua jonkin aikaa aamulla, jotta voin istua raitista ilmaa. Jos sataa, tiedän se saattaa häiritä vierailu Annette on niin voin juuttua.

32. Seeing kaikkia niitä vanhoja ystäviä, jotka eivät autiomaassa minulle jälkeen minun romahtaa, joka voitti pelkonsa sairauteni ja edelleen jakaa elämässäni.

33. vastaanottaminen puhelun tai vierailun uusia ystäviä, jotka ovat tulleet elämääni. Nuoret Luukkaan yliopisto säännöllisesti kuulla tarinani ja maksaa minulle vierailun.

34. Seeing sukulaiseni joista osalle on ajaa tuntia vierailla minulle.

35. Oma syntymäpäiväjuhlia - varsinkin isot mun 40 ja 50, joissa olen ollut pyörillä noin minun tuoli musiikkia.

36. Ottaa Baileys Irish Cream likööritäytesuklaata alas minun syöttöaukko. En välitä Brandy Alexander myöskään.

37. Leaving vanhainkodissa jossa asun kolme kertaa viikossa viettää päivä siskoni kanssa Annette talossa hän rakennettu niin, että hän voisi hoitaa minun kolme lasta ja hänen kaikki saman katon alla.

38. Perhe joulut. Annette ei anna minun unohtanut yhden.

39. Koska noin pieniä lapsia. Ne ovat niin hauskoja. Kirkossa kerran, pieni poika tuijotti minua ja hänen äitinsä kertoi hänelle pois sanoen: "Hän on edelleen kaikki siellä." Hän pääsi ulos ja kosketti minun kädet ja jalat. "Kyllä", hän sanoi. "Hän on edelleen kaikki siellä, eikö?"

40. Ottaa kissa tai kissanpentu hypätä sylissäni.

41. söpö talo pentu meillä meidän hoitokodissa.

42. Näkymä minun ikkunasta, on suihkulähde ja henkilökunta kasvi erilaisia ​​värikkäitä kukkia.

43. Oma makuaisti. Voin silti nauttia makuja.

44. syöttöaukko joka lisättiin niin että voisin nauttia oikeaa ruokaa uudelleen. Sitä ennen olin olemassa virheellinen juomia. He saivat minut gag.

45. ruoka voin nyt soseuttaa ja syötetään minulle sinä putki. Suosikkini ovat Pavlova, karamelli juustokakkua ja paistetaan illallinen.

46. ​​vastaanottaminen tekstiviestillä kännykkääni - erityisesti yksi pojista.

47. Oma mukava tuoli, jossa voin jättää kotiin ja mennä ulos.

48. erityinen invataksi- sen hydraulinen hissi, joka kuljettaa minua kaikkialla.

49. taksinkuljettajat, jotka ovat oppineet tuntemaan minut ja aina jakaa vitsi.

50. Oma erityinen patja, joka estää minua saamasta painehaavaumia - Voin vain makaamaan minun oikealla puolella, se on liian tuskallista maata minun vasemmalla.

51. Oma optimismia. Se harvoin jättää minut. Olen edelleen toivoa parannuskeinoa.

52. Tietokoneeni joka tallentaa muistelmat Olen vilkkuu ulos, antaa minulle tietoa ja lähettää sähköpostit ystäviä.

53. kylvetetään.

54. Äidin lämmin tervehdys joka päivä ja joka yö. Hän tulee käymään joka päivä ja koskaan jätä sanomatta: "Minä rakastan sinua, Marie-Therese. Hyvää yötä ja Jumalan siunausta."

55. Kirjoittaminen minun Ultra muuttuneen elämän, jotta muut ihmiset voivat ymmärtää, miltä tuntuu ja ehkä arvostaa mitä he itsestäänselvyyksinä hieman enemmän.

56. ottaa ihmiset kertoa minulle, kuinka minä olen innoittanut niitä tai kuinka ylpeä saan ne.

57. Tietäen, että olen rakastanut, että ihmiset haluavat silti minua ympäriinsä enkä pidetä taakka.

58. Lääkärit, jotka keksiä ideoita ja hoitoja parantaa elämääni.

59. ryhdytty käymään äitini luona - hän asuu edelleen samassa paikassa, jossa me kasvoimme.

60. Seeing auringonvalo stream minun huoneeseen joka aamu.

61. kuunteleminen CD.

62. Becoming suuri täti ja ottaa minun suuri veljentytär Sienna makaavat sänkyni vieressä minulle.

63. Kuulemismenettelystä ystäviä soittaa pianoa - varsinkin kun he tekevät sen minulle.

64. ansaitseminen paikka kunnia aluksella Johanneksen College. Kävin siellä minun 40 luokkakokousta ja oli nauttinut suuri yö kun päämies ilmoitti hän aikoo esitellä ja palkinnon erityinen nainen. Kun hän antoi minulle todistuksen Annette sanoi minun puolestani, että vaikka olen Locked-in oireyhtymä voin silti saavuttaa suuria asioita.

65. jakaminen nauraa ystävien kun he tulkitsevat väärin, mitä yritän sanoa.

66. Ne päivät, kun olen niin kiinni mitä kuuntelen tai katsella, että unohdan olen sairas.

67. Radion kuunteleminen - Käytin erityisen kuten segmentti: tekosyy päivän Being myöhässä töistä. Olin aina puuttui bussi työtä ja että myöhästyin kun asuin Sydneyssä. Eräänä päivänä vaikka sanoin manageri se johtui chooks karanneita meidän piti jahdata heitä tien. En usko, että hän sai vitsi.

68. haju öljypolttimet jotka pitävät hoitokodissa hajuisia raikas ja tuoksuva.

69. kuulleet jonkun loma tai liikkuu - Olen aina rakastanut matkustaa ja työskennellyt matkailualalla joten tämä on seuraavaksi paras asia.

70. Flirttailu.

71. Seeing auringonnousun ja auringonlaskun.

72. kuulleet ihmisten matkojen - Matkustin paljon kun olin nuorempi ja työskennellyt matkatoimisto itse. Rakastin kuulo ihmisten tarinoita kun he palasivat retkiä olin järjestetty.

73. Seeing uusi blockbuster elokuvia.

74. kotiruokaa keittoa perheeni.

75. Kuulemismenettelystä onnellinen, kupliva sairaanhoitaja tulla minun huoneeseen alussa päivä.

76. Kuulemismenettelystä poikani Blake nauraa hänen uusi tyttöystävä ja nähdä kuinka paljon ratkaistu hän on, koska hän on seurustellut hänen.

77. Katselu poikani Luken edistymistä nyt hän on valmistunut yliopistosta.

78. waching minun nuorin poika Mitchell alkaa hänen tutkinnon.

79. nauttiminen ihmisiä vielä tarvitse pyytää minua miten kirjoittaa vaikeita sanoja.

80. ihme ja ennakointia uusia laitteita ja menettelyjä, jotka otetaan käyttöön auttamaan tehdä elämästäni helpompaa ja mukavampaa - tällä hetkellä odotan uuden tietokoneen.

81. ottaa ihmiset osoittavat minulle heidän valokuva-albumeita.

82. Suklaa. Rakastan olla neliön sulaa suuhun - varsinkin jos se on Cadbury tai Lindt!

83. Hermes tai Chanel nro 5 hajuvettä.

84. vastaanottaminen hieronta.

85. Yllään vähän tossut, jotka vastaavat pukuni - Olen aina nauttinut kastike hyvin. Itse kun olen romahti yksi harvoista tajuissaan ajatuksia Muistan vielä oltiin ahdistuneita että ensihoitaja oli katkaista uusi hohtava kultaa Top olin ostanut auttaa minua hengittää. Olin vain kulunut kerran!

86. Ostatko uuden kosmetiikkaa. Rakastan nähdä kaikki nämä vähän paketit - Mary Kay, Revlon, MAC ja L'Oreal ovat suosikkejani.

87. kuulemistilaisuus laulu Käytin tanssia, kun olin vielä nuori. Huomaan unta, että voin edelleen tanssia niin kovasti voin tehdä lattia pomppia!

88. Tarkasteltaessa taidetta, varsinkin minun Darcy Doyle tulosteita, hän maalaa Australian bush, maisemia ja historiallisia kohtauksia.

89. Ei enää tunne minun täytyy tehdä kotitöitä. En ollut koskaan kiinnostunut pölyämistä ja silitys ja kun ajattelen sitä, on pieni ilo ei enää tarvitse puhdistaa uunin!

90. Seeing kaikki minun tuttu omaisuutensa Annette talossa. Minun arkut, minun kamferi rinnassa, iso kahvi pyörä merkki, Kiina kaappi minun Royal Albert Kiinassa. Minulla ei ole varaa niitä hoitokodissa. Se todella tuntuu kodilta minulle meillä on hyvin samanlainen maku ja avoin pohjaratkaisu ja korkeat katedraali katot ovat juuri sitä mitä olisin valinnut.

91. Kaunis kosteusvoide äitini naapuri, Alwyn tekee mistä mehiläisvaha ja oliiviöljyä. Hän on pitänyt minut kosteusvoide siitä lähtien olen sairastui.

92. vakuutuksia. "Elävät, oppia nauraa" on suosikki.

93. Making uudenvuoden päätöslauselmia. Viimeinen yksi oli pitää olla onnellinen ja hyväksyn mitä en voi muuttaa.

94. Se, että persoonallisuus ei ole vapaaehtoinen lihas. Vaikka kehoni on vaurioitunut, minun persoonallisuus ei ole ja olen edelleen säilyttää intohimoni motherood, rakkaus ystävyys, vahva tahto, riippumaton luonne, halu olla vuorovaikutuksessa muiden kanssa ja minun kristillisiin arvoihin.

95. Se, että lapseni ovat niin puhelias kuin minä kerran oli ja on aina helppo pitää minut ajan tasalla mitä tapahtuu heidän elämässään.

96. Äitini vahvuus. Hän ei ole koskaan luopunut toivosta, että aion takaisin ja hän on harvoin itkenyt edessäni. Hän inspiroi minua olemaan yhtä vahva kuin hän on.

97. Happi säiliöitä. On ollut pari kertaa kun yksinkertainen yskä on jättänyt pääni nojasi eteenpäin estää minun tracheotomy. Jos se ei olisi ollut interventio sairaanhoitajien kanssa happitankkeja että olisi voinut olla se!

98. Se, että olin yksi, kun minä romahti. Strange vaikka se voi tuntua, mielestäni olisi vain liian vaikea kumppani selviytymään henkilö minun tilanteessa.

99. vastaanottaminen kutsu häät tai puolue. Ei ole mitään parempaa kuin torkahtaa nukkumaan ajattelu: "Minulla on paljon tekemistä huomenna."

100. ryhdytty ulkopuolella istua auringonpaisteessa. On hyvin erityinen paikka puutarhassa Lourdes sairaalan missä asun. Pieni luola Our Lady of Lourdes istuu keskuudessa ruusut oma pieni suihkulähde. Oma uskonto merkitsee paljon minulle. Se on auttanut paljon kohtaan minun hyväksymistä elämäni.

Lue editori oma rakkaus-elämä luettelo. Ja kertomaan, mitä tekee alalta site.com.au foorumilla.

Lue Tietoisku Lukittu-in oireyhtymä.
Satunnaiset naiset ansaitsevat tunnustusta, mitä he tekevät, niin olemme käynnistäneet avajais ruumis + sielu {ylimääräistä} tavallinen Woman of the Year Awards! Saat lisätietoja tutustumalla Woman of the Year Awards Hub!

  Like 0   Dislike 0
Edellinen artikkeli Oloasi Työ
Seuraava artikkeli Ehkäisy Kun olet HIV / aids
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha