March Madness Final Four: Tässä Kaikki mitä sinun tarvitsee tietää

Atro Alanko Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 5 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Ja sitten oli neljä ...

Se ei ollut helppo ratsastaa NCAA Tournament Final Four - siellä oli paljon harmittaa ja vieläkin pettymyksiä - mutta sen jälkeen viime viikonlopun Elite kahdeksan peliä, neljä joukkuetta, jotka jäävät ovat taistelu-testattu. Ne ovat Connecticut, Florida, Wisconsin, ja Kentucky, ja se ei ole sattumaa, että he ovat tehneet sen tähän mennessä Big Dance. Onko heillä terve lista tai pelaavat paras koripallo ei ole merkitystä, koska he vielä pelaa: Se on ainoa asia, että asiat. Neljä joukkuetta, jota esiteltiin Cowboys Stadium Arlington, Texas ei ole kiihottaa toistaiseksi, ja se ei tunnu, että muuttuu, kun ne ruuduttaa 5. huhtikuuta.

Mutta mikä erottaa nämä joukkueet toisistaan? Sen lisäksi, että ne kaikki ovat kotoisin eri konferensseissa ja on erilaisia ​​siemeniä ja yleinen pelimuotoja, he ovat käyttäneet ainutlaatuiset pelaajat - tähteä - ja vaikuttavia esityksiä päästä tähän pisteeseen. Nyt kysymys tulee miten nämä neljä joukkuetta täsmää ja miten he tekevät suurimmista vaiheessa? Ei ole mitään suosikkeja enää. Siemenet ovat turhia. Nyt, se on kuka on tahtoa voittaa se enemmän. Tässä erittely kunkin Final Four joukkuetta, ei tietyssä järjestyksessä.

1. Florida, nro 1 South Region

Yksinäinen yksi siemen jäljellä turnauksessa, Florida tulee sisään paljon potentiaalia, koska Gators on eniten kokemusta minkään joukkueen jäljellä. Florida alkaa neljä eläkeläiset: eteenpäin Casey Prather, vartija Scottie Wilbekin, keskusta Patric Young, ja toimittaa Will Yeguete. Tämä vanhempi luokka on näyttävästi tehnyt sen Elite Eight jokainen ajallansa Florida, ja tämä kokemus on ensiarvoisen alas venyttää.

Yksi alue, jolla Gators todella menestyä ja lyö sinua on maali. 6-jalka-9 Young joukkueiden kanssa sophomore eteenpäin Dorian Finney-Smith ja Yeguete yhdistää 18,1 levypalloa per peli kuin vuotta. Vaikka ne eivät ole suurin joukkue maassa, Florida valvoo levyt jos sallitaan. Ja jos niiden koko ei tee sitä, heidän nopeus. Joukkueen urheilullinen backcourt ja pitkä edessä tuomioistuimen Hounds vastakkaisia ​​rikoksia, esimerkkinä se, että neljässä turnauksessa voittoja, vain kerran on joukkueen maalin yli 60 pistettä vastaan ​​Gators.

2. Wisconsin, nro 2 West Region

Badgers ei ollut helppo tie niiden paikalla Final Four. He tarvitsivat paljon lahjakkuutta ja hieman onnea ohittamaan puolustusta ylhäältä siemen Arizonassa ja osaksi Final Four. Tämä seurasi Wisconsin ottaa hiipiä kaksi erittäin urheilullinen joukkuetta Oregonissa ja Baylor edes tehdä sen Elite Eight. Mutta päävalmentaja Bo Ryanin joukkue näyttää olevan hyvässä kunnossa jatkamaan jälkeisen kauden aikavälillä.

Vaikka Mäyrät on syvä penkki, junior eteenpäin Frank Kaminsky on tehnyt eron Wisconsinin koko turnauksen. Palataan kierroksen 32, Kaminsky on keskimäärin lähes 35 minuuttia ja 22 pistettä per peli vieläkin vaikuttava 57 prosenttia ammunta lattiasta. Kaminsky kykyä pisteet ulkopuolella kehä ja maali ilmentää sireeninnahkoja pelityyli kokonaisuutena.

Mutta jos on olemassa yksi kilinä Wisconsinissa haarniskaan, se että ne voivat nopeasti joutua luopumaan pelin suunnitelma. Tulossa ulos Big Ten, Mäyrät pelata hitaammin, hionta tyyli hyökkäyksessä ja puolustus - he eivät halua peli on yleisurheilukilpailut. Temppu pelaajan niitä piilee joukkueen kykyä päästä ulos siirtyminen ja häiritä pelin kulkuun. Yritetään voittaa Wisconsin vuonna puoli tuomioistuin on lähes mahdotonta; se on parempi käyttää urheilullisuutta ja tempo ohittamaan puolustusta Mäyrät kokemus ja Ryanin järjestelmän.

3. Connecticut, nro 7 East Region

Et voi pysäyttää Huskies pysähtymättä vanhempi kohta vartija Shabazz Napier. Roxbury, Massachusetts, syntyperäinen keskimäärin 18,1 pistettä, 5,9 levypalloa ja 4,9 syöttöä per peli tällä kaudella Connecticut, ja hän on ollut vauhtia takana Huskies menestys koko tavalla. Vaikka hän oli vaikuttava runkosarjassa, hän on ollut vielä niin koko UConn n Tuhkimo aikavälillä. Palataan joukkueen ensimmäisen kierroksen peli vastaan ​​Saint Joseph, Napier on ollut keskimäärin 23,3 pistettä per peli - toisin sanoen hän on ollut pysäyttämätön.

Huskies puuttuu syvyys sanoa, Florida, vaikka. Esimerkiksi heidän voittaa Michigan State Elite Eight, alkaa viisi pelataan yhdistetty 173 minuuttia, kun taas vain neljä pelaajaa irtosi penkki ja yhdistää vain 27 minuuttia ja kaksi pistettä. Jos Huskies on mahdollisuus edetä ohi Florida Final Four - sattumalta, viimeisen kerran kaksi joukkuetta tapasivat, 2. joulukuuta, oli Floridan viimeinen tappio - he tarvitsevat paljon enemmän tuotannon penkki ja ei niin voimakkaasti riippuvaisia Napier kuljettaa niitä.

4. Kentucky, nro 8 Midwest Alue

Wildcats ovat alhaisimmat siemen päästä Final Four, mutta siitä huolimatta niiden keskinkertainen siemen, Kentucky ei näytä Tuhkimo joukkue - he aivan liian lahjakas. Vuonna paljon yhtäläisyyksiä Michiganin surullisen "Fab Five" 1990-luvun alusta, Wildcats urheilu alkaa viisi kaikista Fuksit. Olipa iso miesten Julius Randle ja Dakari Johnson, tai kaksoisveli vartioi Aaronin ja Andrew Harrison, nämä Fuksit voi pelata. Ne ovat urheilullinen, nopea, taitava ja kaiken kaikkiaan on korkea koripallo IQ.

Aivan kuten Wildcats "nuoriso on saanut heidät näin pitkälle, se voi myös olla heidän kuolemansa. Toki, he eivät osoittaneet hermoja tai kokemattomuus niiden Elite Eight matchup kanssa Michiganissa, mutta tämä on silti erittäin arvaamaton joukkue. Jos Harrison kaksoset tuovat-peli, Randle on voimaksi kanssa maali, ja vartija James Young osuu hänen auki näyttää, Kentucky voi voittaa kenenkään Final Four. Mutta jos parhaat Fuksit luokan koska Fab Five avulla paine vaikuttaa heitä, he pakottavat laukausta, katso menetti puolustautui, ja tullut viisi henkilöä, ei yhtenäinen lattialle. Tule ensi viikonloppuna, ei ole epäilystäkään, että Kentucky on lahjakkuutta mennä etäisyys, se on vain asia siitä he voivat elää jopa niiden potentiaalia - Fab Five tuli lyhyt omaansa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha