March Madness: 4 Vinkkejä poiminta Winning Bracket

Joona Hartikainen Tammikuu 18, 2017 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

NCAA Tournament on täällä. Vaikka March Madness teknisesti alkoi konferenssin turnauksia, se todella alkoi minuutin pallon IAS heitetty ilmaan aloittaa ensimmäinen pelata-peli keskiviikkona. Kanssa, että yksinkertainen nakata tulevat tuhansia mieletön faneja juurtuvat joukkueet he tuskin edes tiedä. Kaikki teidän isoäiti hullu naapuri sinun nörtti pomo joka ei tiedä mitään koripallo tekee teline ja myös uskonnollisesti seuraa sitä.

Mutta vaikka monet leikki - on niin paljon toiveita ja unelmia kuin ensimmäinen kierros on käynnissä - vain harvat onnistuvat. Olipa voittaa työsi allas, perhe-allas, tai yrittää voittaa joka miljardin dollarin kiinnike haasteeseen Quicken Lainat ja Warren Buffett, jolloin kaikki oikeat poimii koko turnauksen on lähes mahdotonta.

On joitakin tapoja auttaa tekemään poimii hieman elinkelpoinen, vaikka. Nämä eivät ole matemaattinen teoreemojen tai kertoa voit valita, jonka värin haluat: Nämä ovat yksinkertaisia, älykkäitä tapoja lähestyä tehdä kuusikymmentäkolme vaikeita valintoja. Kirjoittaminen tapoja parantaa eliitti on lähes yhtä kovaa kuin todella poiminta oikein, mutta tässä on neljä tapoja parantaa valinnat ja ehkä voittaa allas.

1. Toista suosikit

Kaikki tykkää poimia järkyttynyt. Mutta todellisuudessa, ne sujua paljon harvemmin kuin ne auttavat kiinnike. Nyt, tämä ei tarkoita sitä, että sinun ei pitäisi valita mitään häiriöitä - ilmeisesti on yllätyksiä joka vuosi. Kokonaisuutena kuitenkin, picking 10 siemen tai alempi jotta se syvälle turnaukseen harvoin parantaa kiinnike.

Esimerkiksi, menee takaisin 2003, on ollut neljäkymmentä neljä joukkueet, jotka ovat tehneet sen Final Four. Niistä neljäkymmentäneljä, neljäkymmentä ollut 5 siemen tai korkeampi. Alin siemen viimeisen kymmenen vuotta, jotta Final Four on ollut 11 - George Mason vuonna 2006 ja Virginia Commonwealth vuonna 2011. Vaikka se on houkuttelevaa poimia että 13.-kylvetään puolivälissä suuria tehdä sen Elite Eight, ellet on perusteltu syy, olet parempi kiinni suosikkeja.

2. Tee juuri tarpeeksi tutkimusta

On niin monia tarinoita siellä noin niin ja niin ", jotka sokeasti poimitaan" tai "kuka poimitaan valitsemalla joka maskotti he pitivät enemmän" ja voitti näin. Nämä tarinat polttoaineen villitys ja ideologia että kukaan, mitä tiedät, pystyt voittaa niiden allas. Tämä on totta, mutta nyt hieman enemmän asiantunteva ei satuta sinua. Tietoon poimija taipumus olla oikeampi kerääjä; se on yksinkertainen tosiasia.

Keskeinen osa on "tarpeeksi tutkimusta." Älä tuntikausia etsii pelaajia ja tehdä satoja eri suluissa sen laskeutua ensimmäinen koska et voi päättää. Että ei koskaan auttanut ketään. Mutta jos analysoida Kaksinkamppailuvedoissa perusteella kuka joukkueiden parhaat pelaajat ovat, millaisia ​​pelityyli he käyttävät, miten he tekivät vastaan ​​alkuun kilpailu koko kauden, tai vaikka ne ovat veteraani johtajuutta, sinun on parempi teidän poimii.

Esimerkiksi, jos tiedät, että 4 siemen, joka pelaa kolme vartijaa ja kaksi pienempää eteenpäin saattaa olla edessään puolivälissä merkittävä kaksi hallitseva bigs, sinun pitäisi lopettaa ja miettiä, miten voisi muuttaa pelin, vaikka jyrkkä ero siemeniä. Se on näkökohtia, kuten että - ei joukkueen maskotti, väri, tai kuuluisa alumni - jotka voivat asettaa kiinnike lisäksi tulevat turnauksen ajan.

3. Pick pitkällä aikavälillä

Pisteytys useimmat altaat koostuu yhden pisteen jokaisesta oikeasta ensimmäisen kierroksen valinta, kaksi toisen kierroksen, neljä kolmannen kierroksen, kahdeksan neljännellä kierroksella, ja niin edelleen, ja se päättyy 32 pistettä poiminta mestari. Lyhyesti sanottuna, se tarkoittaa, että poiminta kokonaiskilpailun voittaja ansaitsee sinulle saman määrän pisteitä kuin saada jokainen ensimmäisen kierroksen peli oikein.

Joskus oikeiden pick ei välttämättä tarkoita valitsemalla tiimi että luulet mennä pitkälle. Sanotaan Florida on turnauksen yleistä alkuun siemen, mutta et usko he selvinnyt Sweet 16 - luulet yhdeksän siemen, kuka se voisi olla. Tämä ei tarkoita sitä, älä tee että pick: Jos on olemassa yksi sääntö muistaa luomisessa kiinnike, se että ei ole väärin. Mutta ottaen Florida, vaikka et usko he menevät pitkälle, ei ole huono idea myöskään.

Mitä sinun täytyy muistaa teet kiinnike on, että et ole vain poiminta joukkueet kuka voittaa - olet myös poiminta muita pelaajia vastaan ​​altaan. Ottamalla Florida jälkimmäisessä esimerkissä, olet lopulta suojaavien vedot vastaan ​​muiden jäsenten altaan. Jos valitset Floridassa ja he voittavat, niin sinun ja useimmat ihmiset ovat samassa veneessä. Mutta jos et valitse Gators ja Floridan voittaa, hyvin, niin olet takana. Useimmissa tapauksissa pistettä että saatat hyötyä valitsemalla altavastaaja, etenkin aikaisin kierroksilla, eivät ole merkittävämpiä kuin niistä pistettä olet menettämässä myöhemmin, tärkeämpää kierrosta.

Making älykäs, pitkän aikavälin valinnat on paljon, kuten pelaa osakemarkkinoiden: riskien minimoimiseksi ja maksimoida tuoton. Mutta jälleen kerran, siellä on häiriöitä, joten älä kavahda liikaa nyt hieman rohkea - ne millaisia ​​poimii voi todella erottaa oman kiinnike. Valitse vain paikka. On aika ottaa 14 siemen Final Four, ja siellä on aika ottaa 1 siemen, että kaikki ja heidän isoäidit on Final Four. Temppu tehdä voittaa kiinnike on löytää kultainen keskitie.

4. Hanki hieman onnekas

Ei ole väliä kuinka paljon tutkimusta teet tai miten hyvin hedge panoksesi, kun push tulee pistää, tarvitset hieman onnea. He eivät kutsu sitä rahapelit - vaikka allas on vain kerskumisoikeudesta - turhaan. Ajattele tätä: Vain kerran historiassa NCAA Tournament nykymuodossaan ole ollut neljä nro 1 siemenet Final Four. Ja NCAA: n pariteetti tällä kaudella, se ei näytä todennäköiseltä, että tulee tapahtumaan uudelleen.

Jos muistaa yksi sääntö poiminta tästä koko lista, muista, että ei ole olemassa sääntöjä. Nämä ovat vinkkejä, jotka voivat auttaa, mutta taas, jos poiminta perustuu joukkueen värit kutittaa your fancy, tee se - silti voi voittaa. Siksi se on March Madness.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha