March Madness: 4 tärkein pelaajaa Turnauksen

Kai Mäkinen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Tämä viime maaliskuussa oli varmasti täynnä runsaasti hulluutta, mutta nyt college koripallo n liuskekivi on jälleen pyyhitty täysin puhdas.

NCAA turnaus ei ole vielä ohi, mutta Final Four on eläin ja sinänsä. Nämä neljä jäljellä joukkueet ovat välttää häiriöt, voittaa esteitä, ja valloitti omien alueidensa. Ja nyt he tapaavat Indianapolis kanssa mahdollisuuden olla viimeinen seisova. Tämä on kun asiat todella jännittävä.

Sillä ei ole väliä polku että jokainen näistä joukkueet kokoontuivat päästä tähän pisteeseen, vaan se, että he tekivät sen. Kaikki neljä joukkuetta 2015 Final Four on erinomainen valmentajat, storied ohjelmia, ja mitä se tekee kaataa netto. Mutta Final Four on suurin vaihe college koripallo ja joka vaatii jotain erilaista. Se edellyttää, että jokainen joukkue saa korkealaatuisia pelata sen suurimmista toimijoista. Se ei ole sanoa, että tukeva pelaaja ei nouse mahdollisuus antaa hissin kun vähiten odottaa sitä. Koska että todennäköisesti esiintyy. Mutta tämä on aika kausi, kun jokainen joukkue tarvitsee hieman ylimääräistä päässä pelaajille, jotka auttoivat saada heidät tänne.

On suuri mahdollisuus, että nämä pelaajat ovat paras joukkue, mutta se ei aina tapahdu. Joskus se kaveri, joka luo tunnelmaa. Joskus se pelaaja, joka näyttää esimerkkiä. Joskus se on sydämessä joukkue. Se on nämä pelaajat, jotka tarvitsevat tarttua hetkeen. Se on nämä pelaajat jotka täytyy tulla läpi loppuun. Kukin näistä neljä joukkuetta on pelaaja niin. Nyt saamme nähdä, mikä varastaa shown.

1. Travis Trice, vartija, Michigan State Spartans

2014-15 tilastot: 15,3 PPG, 3.2 RPG, 5.1 APG

Jos Michigan State Spartans toivoa jatkaa sadun nousun sisään 2015 NCAA Tournament, niin he tulevat tarvitsemaan vanhempi kohta vartija Travis Trice pysyvän hänen paras. Hänen numerot aikana 2014-15 runkosarjassa olivat kunniallinen, mutta he mitään verrattuna siihen, mitä hän on tehnyt Big Dance. Trice sijoitettiin 23 pistettä kierroksella 32 vastaan ​​toisen kylvetään Virginia Cavaliers, 24 vastaan ​​Oklahoma vuonna Sweet 16, ja viimeksi laski 17 vastaan ​​neljännen kylvetään Louisville Elite Eight. Jos hän voi pysyä kuuma, sitten Spartans on mahdollisuus pitää taika elossa.

2. Tyus Jones, vartija, Duke Blue Devils

2014-15 tilastot: 11,6 PPG, 3.5 RPG, 5.7 APG

On helppo nähdä, miten tämä valinta voisi olla joko Jahlil Okafor tai oikeus- Winslow. Okafor n fuksi kausi on ollut aivan mahtava, ja hän on yksi kiillotettu isoa miestä tulemaan läpi college koripalloa jo jonkin aikaa. Ja Winslow on ollut herttuan X-tekijä NCAA turnaukseen. Aina Devils tarvinnut ämpäri, se on ollut Winslow kuka on toimitettu. Mutta tämä ei ole siitä, mitkä joukkueen pelaaja on paras, se on noin joka joukkueen pelaaja on tärkein. On eroa. Ja Duke onnistuu, se tarvitsee fuksi kohta vartija Tyus Jones loistaa. Hän tarvitsee ohjaamaan pelin, hän tarvitsee tehdä viisaita päätöksiä palloa käsissään, ja hän tarvitsee kaataa iso laukausta. Vuodenajasta, Jones on noussut aiheuttamaan vastaan ​​suuria vastustajia. Hän teki 22 Wisconsin, 22 hänen kaikkien aikojen ensimmäinen peli vastaan ​​Pohjois-Carolinassa, ja putosi 24 kun Duke soitti Tar Heels uudelleen Chapel Hill. Blue Devils täytyy Jones toimittaa uudelleen. Onko hänellä se hänessä?

3. Karl-Anthony Towns, eteenpäin, Kentucky Wildcats

2014-15 tilastot: 10,1 PPG, 6.6 RPG, 1.1 APG

Kun Kentucky Wildcats pelaavat paras koripallo ei ole yhden joukkueen maassa, joka pärjäisi niitä. Ja sama pätee eteenpäin Karl-Anthony Towns. Kun 6-jalka-11 fuksi soittaa jopa hänen potentiaalia, ei ole ketään, joka voi pysäyttää hänet. Hän välähti tämä loisto aikana Wildcats "68-66 voiton nro 3 siemen Notre Dame Fighting Irlannin Elite Eight. Kaupungit meni 25 pistettä 10 13 ammunta, mukaan lukien 5 6 vapaasta heittää linja. Jos tällainen esitys kuljettaa yli osaksi viimeisenä viikonloppuna turnauksen, sitten Kentucky Wildcats voitaisiin valmis heidän yksi loistava hetki.

4. Frank Kaminsky, keskusta, Wisconsin Mäyrät

2014-15 tilastot: 18,7 PPG, 8.0 RPG, 2.7 APG

Se voi kuulostaa yllättävä, mutta Wisconsin Mäyrät ovat innoissaan pelata Kentucky Wildcats vuonna 2015 Final Four. Se oli Wildcats joka tyrmäsi Mäyrät pois tässä samassa vaiheessa viime vuoden turnauksessa, ja he rakastavat mitään muuta kuin palata hyväksi. Se, että se myös päättyy Kentucky täydellinen kausi olisi ainoastaan ​​kirsikka päälle. Mutta jos se tulee tapahtumaan, niin Wisconsin tarvitsee paras pelaaja olla sen paras pelaaja. Ja että kaveri on vanhempi Frank Kaminsky. Hänen tärkeänä Mäyrät ei voida aliarvioida. Hän on suuri sisäpuolella, mutta hän voi myös ulottua lattiaan ja osui laukausta ulkopuolelta. Kaminsky sietää 29 Elite Eight ja Arizona Wildcats ei ollut vastaus hänen valta-asema. Tämä on hänen viimeinen mahdollisuus voittaa mestaruuden ja hän täytyy ansaita se. Wisconsin Badgers luottavat häneen.

Kaikki tilastot ovat kohteliaisuus SR / College Basketball.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha