Malesian hallitusta sen ihmisiä: Stop niin suvaitsevainen homojen

Arsi Aakula Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 6
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Ei ole yllättävää .... kiitos Kiitos. Epäkohteliasta, Malesia ... Suuri artikkeli, kiitos jakamisesta

Tiesin kun otin vastaan ​​työtarjouksen Malesiassa viime vuonna, että olisin siirtymässä paljon konservatiivinen yhteiskunta kuin olin tottunut Yhdysvalloissa ja tiesin tutkimukseni että homojen oikeudet olivat vähintään muutaman vuosikymmenen taakse useimmat kehittynyt maailma täällä. Joten se ei tullut valtava yllätys viime viikolla, kun kuulin "Asmara Songsang" - valtion tukema pelata touring Kuala Lumpurissa, levittää sanaa pahuutta homoseksuaalisuuden.

Näytelmä kuvaa homot ja lesbot kuten saalistushinnoittelua poikkeavien jotka rekrytoivat suoraan nuoria heidän "klubi" ja pakottaa ne hylkäämään heidän uskontonsa ja katkaista yhteyksiä perheisiinsä ja ystäviä. 90 minuutin kuluttua rento sukupuoleen, äänekäs osapuolet, huumeiden ja rikollinen ilkivalta, toisto on jännittävä huipentuma. Kolme päähenkilöt luopua "homoseksuaalinen elämäntapa" ja vahvistavat sitoutuneensa islamia. Kaikki muu on iski kuollut paikan päällä salama - heidän rangaistuksensa kieltäytyä nähdä heidän virheensä.

Vaikka ruma stereotypioita näytelmässä ovat tarpeeksi huono, häiritsevä osa on, että hallitus rahoittaa pelata ja antaa lippuja ilmaiseksi. Se on vain yksi rikos pitkässä anti-gay aloitteita konservatiivinen, pääasiassa islamilainen hallitus on viime vuosina.

Vuonna 2011 Malesiassa pääsi otsikoihin, kun hallitus perusti leirin "korjata naismaista käyttäytyminen" in schoolboys. Sitten paikallinen vastine gay pride juhla, Seksualiti Merdeka, oli itse asiassa kiellettiin perusteella "kansallisen turvallisuuden" koskee. Ja viime vuonna, Opetusministeriö jopa julkaissut hyödyllinen opas tunnistaa homo ja lesbo "oireita" nuorten.

Joten ei ole mitään hirveän järkyttävää täällä, niin masentavaa kuin uutiset voivat olla. Mutta asia on, kaikkien hallituksen propagandaa, arjen tässä ei ole läheskään niin tukahduttava kuin luulisi.

Olen työskennellyt Kuala Lumpurissa lähes vuoden nyt, ja jos on olemassa yksi asia olen huomannut täällä, se että Malesian yhteiskunta itsessään on todella hyvin suvaitsevainen. Vaikka teknisesti enemmistö muslimi kansakunta, totuus on, että se on uskomattoman monipuolinen ja monikulttuurinen yhteiskunta. Kiinalainen uusivuosi, Holi ja jopa joulua juhlitaan niin paljon intoa kuin suurten muslimien juhlapäivät kuten Eid. Juhla muiden kulttuurien ja uskomusjärjestelmiä on aivan kirjaimellisesti elämäntapa täällä.

Kun taas Malesia on konservatiivinen kansakunta, useimmat ihmiset täällä näyttävät sisältöä elämään ja anna elää. Se on erityisen totta pääkaupungissa Kuala Lumpur, jossa asuu useita homo klubeja ja LGBT puolustavien järjestöjen. Vaikka se ei ole sosiaalisesti hyväksyttävää queer pariskunnille osoittaa julkisen hellyyttä kaduilla, totuus on, että useimmat ihmiset täällä vain välitä mitä tapahtuu muiden ihmisten makuuhuonetta. Sodomy lait ovat vielä teknisesti kirjoja, mutta useimmiten täytäntöön poikkeuksellisissa olosuhteissa.

Bottom line: Kuala Lumpur on kaukana yksi pahimmista paikoista maailmassa on queer. Tiedän useita homo expats maista paljon enemmän tukahduttavia suhtautuminen homoseksuaalisuuteen ... ja vaikka Malesian voi tuntua hieman tukahduttaa minulle amerikkalainen, se on oikeastaan ​​askel ylöspäin heille. Vaikka he eivät hyväksyneet ja syleilyssä Malesian yhteiskunta, kukaan ei välitä niin paljon tavalla tai toisella.

Vaikka se on edelleen ylämäkeen taistelu, vuorovesi yleisen mielipiteen Malesiassa ei todella näytä olevan siirtymässä. Minun aika täällä Olen tavannut monia erittäin edistyksellinen muslimeja jotka ovat eri mieltä hallituksen näkemyksen homoseksuaalisuudesta. Kun opas tunnistaa homot ja lesbot tuli ulos viime vuonna, useita paikallisia yrityksiä vastasi julkisesti ilmaisseet tukensa queer yhteisölle.

Lopulta se on niin hyvin edistystä, joka tekee hallitus niin pelkää. Uskonnolliset fundamentalistit taistelevat takaisin kovemmin kuin koskaan juuri siksi he pelkäävät menettävänsä kannatusta. Monin tavoin, Malesia kamppailee tullut nykyaikainen taloudellinen valta, ja että lopulta edellyttää maa siirtyä pois pimeään keskiaikaan, kun se tulee homojen oikeuksia. On mahdollista, että asiat pahenevat Malesian LGBT-yhteisön ennen kuin ne pääsevät paremmin ... mutta kaiken kaikkiaan, minulla ei ole epäilystäkään siitä, että asenteet homoseksuaalisuutta jatkaa parantaa ajan.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (6)
Huhtikuu 29, 2017 | 15:08:04 | myöhemmin 8 kuukautta
Hemminki Kauppi
  Like 2   Dislike 0

Arvostelu sanoi, että se kesti 28.02.-02.3.-niin vain 4 esityksiä ei haihdu mitään matinees.

Huhtikuu 29, 2017 | 15:29:40 | myöhemmin 8 kuukautta
Arvo Taipale
  Like 0   Dislike 0

Dagmar B. on homojen oikeuksien ole todellinen ongelma? Tiedätkö mies Uganda kuoli koska hän oli homo aktivisti? Homoseksuaalien oikeudet on yhtä tärkeää kuin taistelevat rasismia perustuu väri tai etnisyyden, suvaitsemattomuutta ja syrjintää, seksismiä, perustuvan syrjinnän uskomuksia ja uskontoon ja niin edelleen. Miten tarkalleen kiinnittäen huomiota homojen oikeuksien käytöstä meitä panostamalla köyhyyden ja illlness? Miksi en voi teemme molemmat? En edes ymmärrä sinun kohta.

Huhtikuu 30, 2017 | 19:04:56 | myöhemmin 8 kuukautta
Naima Honkonen
  Like 5   Dislike 0

Erittäin mielenkiintoinen artikkeli, koska ei tiennyt asenteesta ihmiset itse kohti homot ja LGBT-yhteisön, vain noin tavaraa hallitus tekee, niin kiitos tiedot smile

Huhtikuu 30, 2017 | 21:22:19 | myöhemmin 8 kuukautta
Iiro Heikkilä
  Like 4   Dislike 1

Olen USA kansalainen, joka on asunut Aasiassa 20 vuotta. Me amerikkalaiset usein, että olemme paremmin, kun emme ole ja toivon tulee avoimempia mielin kaikille kansoille. Meillä on paljon enemmän yhteistä muiden kuin haluamme ajatella. Se on yksi asia, että hallitus sanoa jotain, toinen hallitseva uskontojen ja toinen ihmiset. Olen huomannut maiden tiukat hallituksen ja uskonnollisten politiikka ei pantaisi täytäntöön mitään. Jotkut maat, jotka kehuskelevat niiden uskonnot ovat paljon syntiä. Tämä on maailman, emme ole parempia, ei huonompi. LGBT olemassa ja jokainen maa hoitaa sen kehityksen mukaan kyseisen maan ja sen kansan. Lets kannustaa ihmisiä olemaan ihmisten ja osallistua niiden hallitukset hyvästä kaikkien ihmisten.

Toukokuu 1, 2017 | 05:41:32 | myöhemmin 8 kuukautta
Edvard Salovaara
  Like 5   Dislike 0

Miksi ei keskittyä todelliseen ongelmaan kuten köyhyys tai sairaus?

Toukokuu 1, 2017 | 08:45:53 | myöhemmin 8 kuukautta
Pirjo Aakula
  Like 2   Dislike 0

VAU! Lakata olemasta suvaitsevaisia ​​ja mukavia ihmisiä, että mitä Quaran sanoo ??

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha