Maailman suurin Ocean Reserve Perustettiin Obama

Reetta Kuusi Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos jakaminen Kevin! Mahtava! TYFS

Hyviä uutisia vesieliöille: valtameret juuri hieman turvallisempi. Okei, joten suurin osa meressä on edelleen altis ihmisen tuhoa, mutta torstaina presidentti Barack Obama käytti valtuudet luoda kaikkein massiivinen valtameren varaukseen maailmassa. Yhden päivän, määrä maailman meressä suojattu kaupallisista eduista on tehokkaasti kaksinkertaistunut.

Alunperin Tyynenmeren syrjäiset saaret Marine National Monument oli jotain, että George W. Bushin aikana perustetut hänen viimeisten viikkojen tehtävässään. Kuitenkin Obama on ottanut symbolinen merelle suojelua ja muutti sen jotain hyödyllistä kasvattamalla alueella kuusi kertaa alkuperäiseen kokoonsa.

Jatkossa tämä lähes puoli miljoonaa neliömailia Tyynellämerellä kieltävät kaupallisen kalastuksen, sekä syvänmeren kaivostoiminta. Varten koralli, delfiinit, valaat, merikilpikonnat, Manta Rays ja lukuisten kalojen ja lintulajeja että usein tällä alueella, tämä päätös auttaa varmistamaan niiden säilymisen.

"Nämä merisuojelualueiden ovat erittäin tärkeitä Ocean", sanoo Catherine Novelli, Obama työntekijä, joka työskentelee ympäristö- ja taloudellisten aloitteiden. "Syy miksi aiomme saada lisää maita tekemään niistä on, koska koko biosfäärin, mukaan lukien kalat, täytyy pystyä uudistumaan. Jos kaikki on vain kalastus, kalastus, kalastus, ei ole tilaa, joka tapahtuu. "

Vaikka luonnonsuojelijat ovat merkitty suojattu valtameren menestys, he ovat myös kuperasta kritiikkiä kohti Obama karsimisen urakka ulkoista painetta. Rajat alunperin teilataan on 1,5 kertaa suurempi kuin ne tällä hetkellä ovat, mutta tonnikalateollisuuden taisteli säilyttää oikeus kalastaa joitakin että alueen.

Hallinto tutkii myös varmistaa hallitustenvälisen varoja tehokkaammin poliisin suojattu valtameriin. Olemassa olevissa suojelualueiden, laittoman kaupallisen kalastuksen tapahtuu usein puutteen vuoksi valvonnan.

Lisäksi Tyynenmeren syrjäisillä saarilla Marine National Monument Reserve, presidentti perustaa muiden suojeltujen merialueilla, kuten vedet ympäri saarta Kiribatin. Vaikka tämä vesistöä on huomattavasti pienempi kuin tärkein Reserve, se on edelleen noin koko Kalifornian.

"Meillä on velvollisuus varmistaa, meidän lapset ja heidän perheidensä ja tulevaisuus on sama valtameren palvella sitä samalla tavalla kuin olemme - ei saa käyttää väärin, mutta säilyttää ja käyttää", sanoi valtiosihteeri John Kerry. Kerry on ollut suuri merkitys Obaman hallinnon laaja suojaus liittovaltion mailla ja valtameriin. Poliittiset analyytikot ovat merkitty se aggressiivinen säilyttämistä asialistalle Yhdysvaltain presidentti yli 50 vuotta.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Toukokuu 2, 2017 | 13:46:49 | myöhemmin 8 kuukautta
Eliina Leskinen
  Like 2   Dislike 1

Hyvä uutinen mutta miten valvoa tämän suojan? Petämme monin tavoin auttaa luontoa ja ympäristöä.

Toukokuu 2, 2017 | 21:03:27 | myöhemmin 8 kuukautta
Teuvo Tuominen
  Like 5   Dislike 1

Todellakin? Tyynimeri on kuollut, koska Fukishima.

Toukokuu 4, 2017 | 04:30:43 | myöhemmin 8 kuukautta
Samuli Pasanen
  Like 4   Dislike 2

Tämä on hyvä uutinen. Wish tila oli vielä suurempi vaikka.

Toukokuu 4, 2017 | 09:24:38 | myöhemmin 8 kuukautta
Jalmar Heikinheimo
  Like 2   Dislike 2

Jos VALVONTA on keskeinen täytäntöönpanossa tuholaisohjelmatoiminta, yhteensä sitoutumista kaikilta mukana, jne. Minun henkilökohtainen tunne on voimme yhtä hyvin luopua siitä nyt ja tallenna investointi rahaa ja työvoimaa. Välillä korruptio jo olemassa, unenforced lakeja jo kirjoja, poikkeukset annetaan ja toinen puoli-ass tunnustava "yhteistyö" Monista yksiköiden mukana tällaisessa valtava yritys, mielestäni tämä ei koskaan lennä

Toukokuu 4, 2017 | 14:11:24 | myöhemmin 8 kuukautta
Jarkko Laitinen
  Like 3   Dislike 1

Toivottavasti tämä auttaa suojaamaan kalaa aggressiivinen kalastusaluksia.

Toukokuu 4, 2017 | 20:55:33 | myöhemmin 8 kuukautta
Mirjami Eskola
  Like 5   Dislike 0

En ole varma, jos tämä on suurin yksi .... Anyway, tämä on hienoa!

Toukokuu 4, 2017 | 23:39:08 | myöhemmin 8 kuukautta
Tenho Hakanpää
  Like 1   Dislike 0

Bravo et merci Monsieur le presidentit des Etats - Unis. Une bonne décision que d 'autres maksaa devront prendre. J "espere que plus d 'Oceans soient protégés et que l' on arrêté de les polluer.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha