Maahanmuutto ei ole vain Amerikan Ongelma: voimme oppia Euroopassa?

Nuutti Eskola Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Kun se tulee maahanmuuttoon, Yhdysvallat ja Eurooppa ovat melko mielenkiintoisia vertailuja - muutamia keskeisiä asioita yhteistä ja muutamia, jotka toimivat mukavaa kalvot. Tarkasteltaessa ongelmia Euroopan hallitus, ja yksittäisten maiden hallituksia sisällä, voi selvensi hyödyllisellä Yhdysvaltojen oma ongelma.

Aloittaa, katsotaanpa katsomaan suurin maahanmuutto tapahtumia kansainvälisen tutka Yhdysvalloissa ja Euroopassa yleistä, ja miten he vastasivat. Maahanmuutto on jatkuva ongelma, se ei koskaan katoa. Säätö ja ohjaus ovat aina huolta.

Kuitenkin, mitä mielenkiintoista on, että maat näkevät piikit yleisillä huoli maahanmuuttoa, ja he kohtaavat myös hallinnollisia kannan mukaisesti äkillinen plights ja myöhemmin maahanmuutto kysyntää. Mutta kahta ei aina riviin. Usein julkinen huomio kiinnittyy tietyn tapahtuman tai kriisi, vaikka tapahtuma ei edusta yleistä tilaa maahanmuuton tai on vain muistutus ehtoja, jotka ovat jo olemassa.

Barack Obama ilman huoltajaa olevia alaikäisiä

Tämä on ilmiö presidentti Barack Obama käsitellään puheessa torstaina. "Yksi asia, joka mielestäni on tapahtunut oli ongelma ilman huoltajaa lapsia, jotka menevät niin paljon huomiota pari kuukautta taaksepäin. Ja osa syy, että oli tärkeää ei ollut, koska se edustaa valtava ennennäkemättömän nousuun yleistä maahanmuutto rajalla "- ja numerot tukevat tätä -" mutta en usko, että se muuttanut käsitystä Amerikan kansaa siitä, mitä tapahtuu rajoja. "

Voit melkein kuulla turhautumista terästetty sanat. Poliitikkona numerolla lakanat ja kuukausittain raportit, se on vain luonnollista, että jonkin verran kärsimättömyyttä, kun julkinen vastaa median kuvia, mutta kiinnittää vähän huomiota tilastojen. Ja tilasto on osoittaa vähentäisi laitonta maahanmuuttoa, selitettävissä talouden vaikeudet, jotka vaikuttivat työmarkkinoilla ja iski erityisen kova teollisuuteen että olisi antanut monia työpaikkoja yleensä saatavilla laittomia työntekijöitä.

Ottaa sanoi, että Yhdysvallat on edelleen suuri maahanmuutto ongelma ja on ollut yksi pitkään. Humanitaarinen kriisi alaikäisten maahanmuuttajien ollut väärässä kiinnittää huomiota maahanmuuttoon, vaikka se ei ollut edustuksellinen Amerikan suurimmista ongelmista. Sitä paitsi, vaikka rajanylitysten määrä on laskenut seurauksena hidas elpyminen Amerikan työmarkkinoilla, lisääntynyt talouden elpymisen ajan mittaan voi johtaa uudelleen maahanmuuttajien virran. Päälle, että esillä oleva väestö laittomasti oleskelevien USA: n sisällä on vielä harkittava, ja että uudistus kysyntä on ehkä tärkein.

Kuolemat merellä ja Euroopan maahanmuutto

Suurin uutislehtinen Euroopan maahanmuutto tuli aiemmin tällä viikolla turvapaikanhakijoina Lähi-idästä ja Afrikasta yrittänyt vaarallinen ylitys Eurooppaan, jossa 300 ihmistä kuolee veden kolme venettä vaurioitui tai upposi. "Nämä viime päivät ovat olleet tappavin tänä vuonna Välimeren ihmiset tekevät epäsäännöllinen risteykset Eurooppaan, vähintään kolme aluksia kaatunut tai uponneet", sanoi YK pakolaisjärjestön vanhempi tiedottaja Melissa Fleming.

Pakenevien tuli lähinnä Mali, Norsunluurannikko, Guinea, ja Sudanissa, mutta kasvava pakolaisia ​​myös saapuvat Libyassa, Syyriassa, ja muilla aloilla. Tarkasteltaessa Eurooppaa kokonaisuutena on ilmeisesti hieman epätarkka tapa vertailla maahanmuuttoa. Kuitenkin, jos tarkastellaan pienempiä alueita Euroopassa, vertailu menettää joitakin sen merkitystä.

Esimerkiksi Isossa-Britanniassa osoittaa, että eniten sen maahanmuuttajia ovat Euroopassa itsestään - Mukaan BBC, ja tietysti kysymyksiä, kuten 102000, jotka ovat ylittäneet Välimeren tänä vuonna Italia - mukaan New York Times - on oltava käsitellä koko EU: n yhteisen edun.

Miksi olemme erilaisia ​​- ja mitä se voisi opettaa meitä

Yhdysvaltain maahanmuuttajaväestön on nähnyt hidas aleneminen, mutta suurin laittomien maahanmuuttajien edelleen Meksikosta, Guatemalan, Hondurasin ja El Salvador - 92 prosenttia pelot olivat mainitusta paikoista, 70 prosenttia Meksikosta, mukaan 2012 tilastojen Migration politiikan kanssa. Tämä on melko yhdenmukaisia ​​väestörakenteen, vaikka numerot ovat siirtyneet meidän laillista maahanmuuttoa väestöstä - yhä Aasian alkuperää.

Eurooppa pyrkii nähdä suuria muutoksia poliittisten ja sosiaalisten tapahtumien ajaa siirtymätapahtumien eri kansojen käynnissä suuria muutoksia tai kriisi. Esimerkkejä tästä kuuluisi jesidit pakenevat Irakista, palestiinalaiset etsivät paeta Gazasta, ja syyrialaisia ​​pakolaisia.

Voitaisiin väittää, että Yhdysvalloissa on enemmän valtaa ennustaa ja valmistautumaan laittoman maahanmuuton tapahtumia - kuten tunnistamattomia alaikäisten - se kohtaa rajoille. On enemmän juonessa perusongelmiin naapurimaiden kansojen, ja vähemmän maissa vähemmän ruutitynnyri kaltainen ympäristöissä. Silti Yhdysvallat on myös rannikottomia yksi sen suurimmista laittoman maahanmuuton avustajat, ja ongelmat ovat melko vakiona. Tämä on haitta selvästi monin tavoin - yksi asia, se on paljon helpompi ylittää Yhdysvaltoihin kuin ylittämään Välimeren.

Kuitenkin, se tekee Yhdysvaltojen maahanmuutto tilanne paljon helpompi suunnitella tulevaisuutta varten, meillä on yksinkertaistettu ja tunnetusta maahanmuuton lähteiden työskennellä ja valmistautua. Ja vaikka sekä Euroopassa ja Yhdysvalloissa voivat keskustella päästä ongelman ytimeen, kun laittoman maahanmuuton, Yhdysvalloissa on enemmän hallittavissa tehtävän monin tavoin.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha