Luottotarkastus: Top 5 Luottokortit pienyrityksiä

Atro Häkkinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 3 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Running pienyritys on stressaavaa. Olipa päivä-to-day toimintaa, suunnittelu, tai budjetoinnin ja kulut, sinun täytyy olla sen päälle kaiken. Ottaa suurta liiketoimintaa luottokortilla voi tehdä joitakin juttuja hieman helpompaa. On olemassa useita hyviä vaihtoehtoja siellä - se vain riippuu siitä, mitä etsit. Seuraavassa on viisi korttia, jotka tarjoavat runsaasti etuisuuksia, kuten matala-korot, suuri matkalaskujen ominaisuuksia, ja bonuspisteitä.

1. Chase Ink Plus
Rankattu nro 1 yleinen pienten yritysten luottokorttia Nerd Lompakko, Chase Ink Plus tarjoaa loputtomasti etuja kortinhaltijoiden. Voit ansaita 50000 bonuspisteitä jälkeen käytät $ 5000 kolmen ensimmäisen kuukauden tilin avaamisen, jota kannattaa 25 prosenttia enemmän, kun lunastaa matkustaa. Tämä tekee Plus kortti parempi matkustaa vaihtoehto kuin useimmat lentoyhtiön luottokortteja. Sen lisäksi bonus, voit myös ansaita viisi pistettä per $ 1 Voit viettää toimisto-myymälöissä ja puhelin, internet, ja kaapeli-tv palvelut - jopa $ 50,000 käytetään vuosittain. Voit ansaita kaksi pistettä per $ 1 Voit viettää kaasun ja hotellimajoitus, jopa $ 50,000 vuosittain, ja rajoittamaton yksi piste per $ 1 muualla. Jos tämä ei riitä saada sinut aluksella Chase Ink, kortti tarjoaa muutamia etuja. Muste Plus ei ole ulkomaisia ​​liiketoimi palkkiot ja ilmainen työntekijä kortteja. Se myös tekee suuren lentomaileja kortti, ja voit siirtää pistettä 1: 1 United MileagePlus, Southwest, Hyatt, Marriott ja muut. Yksi asia pitää mielessä: On $ 95 vuosimaksu, joka on luopunut ensimmäisen vuoden. Tämä kortti toimii parhaiten, jos sinulla on yritys, joka pitää sen luottokortilla kiireinen.

2. Starwood Preferred Guest Käyntikortti
Arvo Penguin riveissä tämän kortin yhtenä paras palkintoja hinnat ja matkustaa. "Kuten sen henkilökohtainen luottokortti vastine, tämä kortti tarjoaa parhaan vastineen per piste jokaisen pisteen arvoinen vähintään 2,2 senttiä. Yleinen palkintoja muutos voisi saada vielä suurempi, jos työntekijät ovat usein hotelli matkailijoille, jokaisen yöpyä Starwood hotelli tai keinona ansaita kaksinkertaiset pisteet. Starpoints voidaan myös siirtää useimmat suuret lentoyhtiöt, jolloin tilisi lisää joustavuutta, "per Value Penguin. Tämä kortti on korkeimmat palkkiot osuus liiketoimintaa luottokortin, joten se on loistava vaihtoehto yrityksille, jotka lentävät niiden työntekijät usein. Muista: Tämä kortti on suppeampi kuin jotkut rahat takaisin vaihtoehtoja, joten harkitse Starwood vain, jos yrityksessä on merkittäviä lento ja hotelli kulut.

3. Käyntikortti Gold palkitsee kortin American Express OPEN
Etsitkö kortti, joka on iso Membership Rewards piste? Sitten tämä American Express käyntikortti voisi olla sinua varten. Se antaa sinulle 25000 Membership Rewards pistettä vietettyään $ 5000 kolmen ensimmäisen kuukauden aikana. Sen avulla voit myös ansaita kolme pistettä jopa $ 100,000 vietetty lentoliput ostetaan suoraan lentoyhtiöiden ja kahden pisteen jopa $ 100,000 käytetty polttoaine Yhdysvaltain huoltoasemia. Voit myös saada kaksi pistettä jopa $ 100,000 käytetty US ostot valitse atk-laitteet, ohjelmistot ja cloud computing palveluntarjoajat, merenkulku ja mainonnan valitse Yhdysvaltain mediassa, ja yksi piste jokaista dollaria kulutat muut ostot kortin kanssa, kirjoittaa Daily Markkinat. On $ 0 johdanto vuosimaksu ensimmäinen vuosi, ja sitten se hyppää $ 175 / vuosi.

4. Chase Ink Käteinen
Mukaan Nörtti Lompakko, Chase Ink Cash voit ansaita viisi kertaa palkintoja bonus luokat - jopa $ 25000 vuodessa. Tämä kortteja maksaa käteisellä, joten se helpoin sellainen palkinto-ohjelma. Tässä mitä voit odottaa tämän kortin: viisi pistettä per $ 1 Voit viettää toimisto-myymälöissä ja puhelin, internet, ja kaapeli-tv-palveluita, jopa $ 25,000 käytetään vuosittain; kaksi pistettä per $ 1 Voit viettää kaasun ja ruokailutila, jopa $ 25,000; ja rajoittamaton yksi piste per $ 1 muualla. Voit ansaita $ 200 käteistä takaisin bonuksen jälkeen käytät $ 3000 kolmen ensimmäisen kuukauden kun avaat tilin. Jos sinulla on pienempi liiketoimintaa, Chase Ink Käteinen voi tarjota sinulle joitakin kiinteitä etuja. Ei ole vuosimaksua, ja se antaa täyden kahdentoista kuukauden nolla korkoa ostoista ja siirroista.

5. Capital One Spark Valitse
Per arvo Penguin, Capital One Spark on pakko saada, jos etsit alhainen korkotaso. Tämä on hieno kortti harkita, jos olet pitää tasapaino oman käyntikortin. Capital One Spark ei tarjoa niin paljon palkintoja kuin muut kortit, mutta sen alhainen korkotaso vähimmäiskorko 10,9 prosenttia voisi tuottaa melko merkittäviä säästöjä teidän korkomenot. Ja se antaa sinulle 1 prosentin palkintoja korko, jota voidaan käyttää matkustamiseen.

Lisää Wall St. lunttilappu:

  • Budjetointi 101: Opas pitää kirjaa oman talouden
  • 5 Yhteinen pankkimaksut voit välttää
  • 5 Things You Must Do Your 20s Suojaa taloudellinen tulevaisuus

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha