Luonnollinen lähestymistavat pahanhajuinen hengitys

Elsi Lahti Elokuu 8, 2016 Terveys 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Luonnollinen lähestymistavat pahanhajuinen hengitys

Useimmat meistä kokevat pahanhajuinen hengitys silloin tällöin. Teknisesti kutsutaan pahanhajuinen hengitys, tämä on yleensä vähäinen ja tilapäinen huolta.

Useimmat meistä kokevat pahanhajuinen hengitys silloin tällöin. Teknisesti kutsutaan pahanhajuinen hengitys, tämä on yleensä vähäinen ja tilapäinen huolta.

Mutta joidenkin, pahanhajuinen hengitys on krooninen ja kiusallista kunnossa. Vaikka perussairaus voi olla vastuussa joissakin tapauksissa pahanhajuinen hengitys, onneksi useimmat syyt pahanhajuinen hengitys eivät ole vakavia.

Syyt

Yleisin lähde pahanhajuinen hengitys on rikkiä sisältäviä yhdisteitä vapautuu elävät bakteerit suun sisällä. Me kaikki tunnemme kyky rikin luoda paha haju; sipulit, valkosipuli, mätä muna, ja haju järkyttynyt haisunäätä kaikki olemme niiden löyhkä rikin. ? Noin 85 prosenttia kaikista pahanhajuinen hengitys johtuu suun bakteerit, ja noin 50 prosenttia tämän on bakteereista kielen.

Vakavampi syitä pahanhajuinen hengitys ovat sairaus ikenissä, keuhkot, kurkku, sivuonteloiden tai ruoansulatuskanavan. Diabetes, autoimmuunisairaudet, tai riittämätön hiilihydraattien saanti voi myös johtaa pahanhajuinen hengitys.

Kun epävarma syy tai vakavuus, kuulla terveydenhuollon ammattilainen. Myös olla tietoinen joitakin punaisia ​​lippuja, jotka voivat osoittaa, että pahanhajuinen hengitys on oire jostain vakavammasta.

Ennaltaehkäisy ja hoidot

Paras hoito pahanhajuinen hengitys riippuu perimmäinen syy. Taustalla olevat ongelmat kuten diabetes, huono ruokavalio, ruoansulatuskanavan sairaus, lääkitys, infektiot, ja muut vähemmän yleisiä syitä pahanhajuinen hengitys tulisi keskustella ja hoitaa terveydenhuollon ammattihenkilön. Suurin osa tapauksista pahanhajuinen hengitys, jotka johtuvat suun bakteerit, seuraavista tavoista voi olla hyötyä.

Harjoittele hyvä suuhygienia
Hammaslankaa päivittäin, harja hampaat aterian jälkeen, ja vaihda hammasharja parin kuukauden välein. Suuhygienia tapoja, kuten nämä auttavat pitämään bakteerit kurissa ja myös vähentää riskiä arabikumi ja hampaiden taudin, kuten parodontiitti, joka liittyy läsnäolo kohonneeseen hajua tuottavien bakteerien.

Puhdista kielen
Todennäköisin syy pahanhajuinen hengitys on kieli, jossa suuri väestö bakteerit voivat onneksi oleskella pitkiä aikoja. Siksi hampaiden harjaus ja hammaslangan eivät ehkä yksin riitä poistamaan pahanhajuinen hengitys.

Noin 50 prosenttia pahanhajuinen hengitys, joka on peräisin suussa ajatellaan liittyvän kielen bakteerit, ja niin kieli puhdistus voi olla valtava auttaa lievittää pahanhajuinen hengitys.

Kun peset kielen kanssa hammasharja on hyödyllinen, käyttämällä kielen kaavin voi olla noin 30 prosenttia enemmän tehokkaita poistamaan yhdisteitä, jotka aiheuttavat pahanhajuisen hengityksen ja voi vähentää havaittavissa olevia rikkiyhdisteitä 50 75 prosenttiin.

Ota probiootit
Alustavat tutkimukset ovat osoittaneet, että yhdistäminen antibakteerista suuvettä jälkeen pastillit sisältävät probioottisia Streptococcus salivarius voi auttaa vähentämään huono hengenvetoon jopa kaksi viikkoa. Streptococcus salivarius on peräisin bakteereista väestöstä löytyy terveen ihmisen suuhun, ja se ja muut probiootteja voi toimia poistaa pahanhajuinen hengitys kilpailemalla hajua aiheuttavia bakteereja, vähentää tulehdusta, tuottava mikrobilääkkeiden, ja / tai muutoin muuttamatta suun ympäristön hyödyllisiä tapoja .

Toisessa tutkimuksessa, jossa käytettiin probiootti Lactobacillus salvarius vuonna imeskelytabletin, pahanhajuinen hengitys tulokset laskivat ja ikenien terveyttä markkereita nousi neljän viikon päivittäisen käytön.

Jos pahanhajuinen hengitys on aiheuttaa voit peitellä, älä masennu. Kokeile joitakin näistä luonnollisista interventioiden, ja jos tilanne jatkuu, kerro terveydenhuollon ammattihenkilön noin taustalla terveysasiat, jotka on ehkä tutkittava.

Punaiset liput

Jos sinulla ilmenee jokin seuraavista, on viisasta hakea apua terveydenhuollon ammattihenkilön:

  • krooninen tai vaikea pahanhajuinen hengitys
  • hengitysvaikeudet
  • kurkkukipu, vatsassa tai sivuonteloiden
  • verenvuoto tai kipeä ikenet tai hampaat
  • pahanhajuinen hengitys lapsilla
  • pahanhajuinen hengitys, joka tapahtuu äkillisesti ilman näkyvää syytä ja varsinkin jos liittyy muita uusia oireita
  • pahanhajuinen hengitys ilmennyt uusia lääkkeitä
  •  pahanhajuinen hengitys on krooninen suun kuivuminen

Natural bakteerilääkkeet

Laitoksessa maailmassa on upea valikoima tehokkaita antimikrobisia yhdisteitä, ja monet näistä saattaa auttaa ehkäisemään ja hoitamaan pahanhajuisen hengityksen estämällä hajua aiheuttavia bakteereja. Tässä on muutamia harkita.

Eukalyptus
Yhdisteet eteerinen öljy tämän tuoreen hajuisia kasvi tehoavat paljon bakteereita löytyy suussa. Eräässä tutkimuksessa purukumi sisälsi eukalyptus uute osoitettu merkittävästi vähentää havaittavissa rikkiyhdisteiden ja kielen pinnoite, joka voi edistää pahanhajuinen hengitys. Etsi tuotteita, kuten suun huuhtelua ja hammastahnat kanssa eukalyptusöljy lisätään heitä käyttämään osana päivittäistä rutiinia.

Vihreä tee
Yhdiste epigallokatekiinigallaatti, löydetty vihreää teetä, on osoitettu estävän kasvua tiettyjen suun bakteerit. Esto näiden bakteerien johtaisi vähenemiseen rikkiyhdisteiden niistä vapautuu ja siten voitaisiin vähentää pahanhajuinen hengitys. Vihreä tee on liittynyt monia muita terveyteen liittyviä etuja, joten vaikka se ei ole täydellinen korjaus pahanhajuinen hengitys, pari kupillista päivässä voi satuttaa.

Teepuuöljy
Tunnettu kyvystään taistelu hiiva, sieni, bakteerit ja muut mikrobit, teepuuöljy on löytänyt tiensä useita hammashoidon tuotteita, ja hyvästä syystä. Seos laimennettiin teepuuöljy kanssa piparminttu ja sitruuna on osoitettu vähentää pahanhajuinen hengitys ja tasoja rikkiyhdisteitä suussa.

Teepuuöljy voi myös parantaa ikenien terveyttä ja estää bakteereja, jotka aiheuttavat iensairauksien ja hampaiden reikiintymistä. Tea Tree on tullut suosittu luonnonkatastrofien lisäksi hammashoidon tuotteita, joista monet löytyvät paikalliselta luontaistuotemyymälän.

Kynsi öljyä
Kauan käytetty perinteinen korjaamiseksi kaunistella hengenvetoon sekä helpottaa hampaiden kipua, neilikka on luonnollinen antibakteerinen vaikutus. Laboratoriokokeissa kynsi öljyä on todettu olevan tehokas useita suun bakteerit. Tämä voisi tehdä kynsi hyödyllinen osa teidän arsenaali vastaan ​​pahanhajuista hengitystä sekä edistää ikenen ja hampaiden terveyttä.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha