Luonnollinen Aphrodisiacs Miesten

Reeta Ruuth Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Termi "seksuaalista" kuvaa mitään, joka aiheuttaa joku tulla herättänyt ja tulee kreikan jumalatar kauneuden "Aphrodite". Nämä aphrodisiacs voi olla elintarvikkeita, ne voivat olla rohdosvalmisteet, ne voivat olla tuoksuja tai ne voivat olla nähtävyyksiä - mutta joka tapauksessa heillä on monia käyttötarkoituksia auttaa saada mies tuulella seksiä ja niin voidaan käyttää niiden kumppanien, tai miehet itse voidakseen auttaa maksimoimaan nautintoa.

Täällä me tarkastelemme mitä jotkut luonnollinen aphrodisiacs minulle on, että voit ottaa makuuhuoneeseen, tai osaksi illallinen ennen makuuhuone, ja joka varmistaa teillä molemmilla on erittäin hyvää yötä.

Seksuaalinen -kuvat

Tietenkin yksi suurimmista luonnon aphrodisiacs miehille on seksiä itse, ja kun ihminen näkee seksuaalinen kuva hän tulee automaattisesti herätti kuin evoluution vastausta. Tietenkin tarkka seksuaalinen kuva, joka toimii tehokkaimmin vaihtelee ihmisestä toiseen, ja kumppaneiden se on asia iskeä oikealla kuvakieli saadakseen ne todella toiminut ylös - ja eri miehet ovat eri asioita, jotka ottaa ne käyttöön tässä kunnioittaminen. Jos miehen pupillit laajenevat ja hän voi nousta ylös jonkin aikaa, niin heidän kumppaninsa on oikealla asialla. Samalla kuitenkin, mikä toimii kerran ehkä ole yhtä tehokas kuin toinen, ja kovasti vaihtelu on tässä avainasemassa. Naisten yrittää saada niiden miesten päällä kuitenkin, tehokkain tapa on pukeutua alusvaatteita ja sukkia, tekemään hiukset uusi ja lumoava tavalla, pukeutua pitkä korot ja käyttää silmiinpistävää huulipunaa. Alkaa saada miehet mieliala varhain välin, naiset voivat yrittää lähettää kuvia heidän miehiä tai seksuaalisen tekstiviestejä koko päivän, jotta rakentaa ennakointi.

Jos olet kokeillut sekoittamalla asioita ja pukeutumista makuuhuoneessa ja se ei enää toimi kuten seksuaalista, sinun kannattaa kokeilla kokeilla eri asioita selvittää, mikä on joka todella ajaa mies Gaga. Ja koskaan pelkää kysyä - siellä on hyvä mahdollisuus, että kaveri on odottanut sinua kysyä häneltä pitkään ja hän on enemmän kuin iloinen voidessani antaa sinulle joitakin ehdotuksia. Ja älkää tuomitko, kun hän pyytää sinua pukeutua prinsessa Leia ...

Punainen liha

Punainen liha on erittäin tehokas aphrodisiac koska se aiheuttaa miehet tuottaa testosteronia. Testosteroni joka tunnetaan myös nimellä "mieshormoni" ja joka on vastuussa miesten on hornier kuin naiset ensinnäkin ...

Alkoholi

Alkoholi on hankala yksi. Olut aiheuttaa miehet todella tuottaa enemmän estrogeenia ja se tarkoittaa, että se voi todella toimia vastakohta seksuaalista. Samalla koska se dehydratoi kehon, tappaa aivosoluja ja hidastaa verenkiertoelimistön se todellakaan ole olemaan suuri suorituskyky suuria määriä. Kuitenkin juuri oikea määrä se voi aiheuttaa mies päästää irti estoja ja toimimaan enemmän impulssi. Lisäksi se voi myös saada ihmiset näyttävät paremmilta - jos olet koskaan kuullut, miten olutta suojalasit voi tehdä miehiä puoleensa naisia ​​he normaalisti ei olisi kiinnostunut, niin kuvitella, mitä se voi tehdä, jos ne jo fancy sinua. Alkoholi sitten on suuri seksuaalista, vaan on käytettävä säästeliäästi olevan tehokkaita.

Chiles

Jos miehesi on taipumus tulla kotiin Curry House haluavat seksiä sinun kannattaa sijoittaa syyttää kapsaisiini - aine Chiles, joka tekee elintarvikkeet kuuma ja mausteinen. Tämä laukaisee vapauttamisesta kaikenlaisia ​​endorfiineja, jotka luovat cocktail rakkauden ...

Osterit

Osterit ovat alkuperäisiä seksuaalista ja ovat stereotyyppisesti romanttinen. Tämä johtuu niiden korkea sinkkipitoisuus ja magnesiumia - kaksi mineraaleja ratkaisevaa tuotannon testosteronia ja että ihminen menettää, kun hän saa siemensyöksyn. Jos kaveri on edelleen toipumassa viimeisimmästä rehottaa istunnosta ja ostereita voi auttaa häntä täydentymään joitakin näistä aineista menetetty.

Banaanit

Banaanit ovat hyvin kiihottavaa mies kahdella tavalla. Ensinnäkin, banaanit ovat erityisen suuria dopamiinin - palkkio kemikaali, joka on myös tuottanut seksin aikana. Toiseksi vaikka banaanien myös antaa naisille mahdollisuuden tehdä joitakin suuria flirttailu harjoittelemalla taidetta itseltään niitä ja kerroit ihmisen aivot rehottaa.

Pasta

Pasta ei ole seksuaalista sinänsä, mutta se on kuitenkin tärkein ainesosa oman viettely - johtuu siitä, että se on suuri lähde monimutkaisia ​​hiilihydraatteja, jotka vapauttaa energiaa vähitellen koko yön. Vaikka alkoholi ja hyvää ruokaa voi olla rauhoittava vaikutus, haluat miehesi pystyä vielä jatkaa yöhön ja pastaa ja muita hiilihydraatteja voi auttaa saavuttamaan tämän.

Raaka Valkosipuli

Raaka valkosipuli on erityisen voimakas verisuonia laajentava. Tämä tarkoittaa, että aiheuttaa verisuonten laajeta tarkoittaa puolestaan, että enemmän verta saa ympäri kehoa nopeammin. Tämä tarkoittaa ensinnäkin, että mies saa enemmän verta hänen seksuaalinen elin - toisin sanoen hän todennäköisesti saada ja ylläpitää vaikuttava puu. Valkosipuli tepsiä joka tapauksessa, mutta raaka valkosipuli on tehokkainta. Jotta saat tämän otetaan aterian yrittää ritilä joitakin raaka päälle ruoanlaittoon.

Suklaa

Suklaa, ja erityisesti tumma suklaa, laukaisee vapauttaa oksitosiini - hormoni liittyvät läheisimmin rakkaudella. Tämä sitten saada hänet tunne amorous ja aiheuttaa muita asioita. Samalla kuitenkin vahva maku ja hemmottelu tekee tilaisuus tuntea erityistä ja asettaa hänet tuulella edelleen hemmotteluun.

Bringing It All Together

Jos olet työskennellyt tehdä aterian seksikäs mahdollisimman mies sitten kärki on tuoda se kaikki yhdessä ja yhdistää elementtejä. Koska nainen tehokkain mitä voit tehdä on asettaa ennakointi korkealla lähettämällä tuhma teksti päivällä tai lupaava villi yö. Valitse tyylikäs ja seksikäs vaatteet ja varmista, että sinulla on joitakin vaikuttavia alusvaatteita alla tai hauska porukka odottaa huoneessa. Seuraavaksi haluat asettaa tuulella oikealla alhainen valaistus ja musiikki, ja varmista Valmista ruokaa ja jakaa juomia, jotka ovat vahvoja makuja ja hajuja. Älä syö liikaa, että sinusta tuntuu paisunut, niin ajattele vahva mutta pieni makuja - italialaista ruokaa on aina voittaja. Sitten ovat vähän alkoholia löysää mieliala, ja heittää muutaman testosteroni ja oksitosiini tehostaa kemikaalien taikinaan todella saada hänet tuulella.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha