Luo Komposti syksyn lehdet

Oskari Auer Elokuu 14, 2016 Miscellany 1 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Jakaminen Kiitos jakamisesta! Kiitos. Luontoäiti tarvitsee meitä Kiitos. hyviä ideoita.

Vähennä curbside matkoja ja rikastuttaa puutarha kompostoimalla kaatumista lehtiä satoa.

Onko tämä Fall harkitsemaan kompostointi lehtiä omasta? Leaf muotti komposti valmistettu yksinomaan hajonneet lehtiä. Mureneva Tulos arvostettu maanparannusaineena, erityisesti lisätä nesteen kertyminen ja ravinteita maaperään. Koska lehdet ovat hiilipohjaisia, ne kestää kauemmin kuin muut kasvi leikkeitä murtaa. Pienempi lehtiä kappaletta, sitä nopeammin ne hajoavat. Niinpä jotkut puutarhurit revi niiden lehdet ruohonleikkuri ennen upottaminen niiden varastointi paikalla. Hyvä uutinen on tämä kompostointi on parasta jättää huomiotta. Kääntämättä, lämmitys, tai lisäaineita, lehdet keräät nyt pitäisi olla käyttövalmis omassa puutarhassa ensi syksynä. Löydä kompostoinnin säiliössä vaihtoehtoja.

Yllä: Laita joitakin syksyn lehtiä satoa töihin. Kuvan kautta Flickr.

Yllä: Jos sinulla on tilaa, lanka komposti astiat ovat paras bin työtä, koska ilmavirran ne tarjoavat. Täytön jälkeen säiliön lehtiä, muista ripottele ne vedellä. Katso täältä, tämä Galfan lanka lehtiä komposti on 65 € alkaen Manufactum. Yhdysvaltalaisten puutarhurit, Bosmere Wire Komposti Bin pitkäaikaisia ​​päällystetty teräslanka mahtuu 15,6 kuutiojalkaa kompostin; $ 53.54 Amazon.

Yllä: vähän tilaa? Toinen suosi menetelmä kompostointi lehtiä on täyttää perus musta muovinen jätesäkki lehdet, solmio, säkissä reikiä puolella päästää ilmaan, ja sivuuttaa vuodeksi. Jos sinun täytyy jättää pussit näkyvällä paikalla, harkitse houkutteleva ja ympäristöystävällinen vaihtoehto: biohajoava juutti Leaf Kompostointi Sack että tulee osa maanparannusaineena. Kun lehdet ovat hajonnut, yksinkertaisesti kaivaa koko pussi maahan; $ 12.95 varten koostuu kahdesta Williams-Sonoma. Lisää vaihtoehtoja, Gardenista virka: Beyond Sack Races: Natural juutti Garden Laukut.

Onko sinulla kokeillut ja totta kompostoinnin salaisuuksia jakaa? Kerro meille vuonna kommentit osiossa.

Myös vierailla Gardenista enemmän ulkona DIY hankkeita.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Tammikuu 3, 2018 | 20:26:32 | myöhemmin 1 vuosi
Valtter Suomalainen
  Like 2   Dislike 1

Kyllä kaikkien pitäisi tehdä, sen suuri meidän puutarhaan. Mikä luonnollinen tämä tekee se murtaa nopeammin? Kiitos

Tammikuu 3, 2018 | 21:08:21 | myöhemmin 1 vuosi
Taimi Summanen
  Like 4   Dislike 0

Olen nähnyt yliopiston professori puhuu kerran noin nauttia pieniä hetkiä elämän, ja hän todella nautti syksyn lehdet hänen nurmikolla. mutta sitten naapurit valittivat, koska he pelkäsivät lehdet olisi puhaltaa omille anally tahraton nurmikoilla. professori oli ottaa ryhmä hänen oppilaansa yli sunnuntai-iltapäivänä tutkimuksesta istuntoon. joten ennen kuin he alkoivat hän heille auttaa keräämään lehtiä. sitten ne leviävät ne lattialle hänen olohuoneessa istua, kun he tutkivat. Joka tapauksessa, vain yksi ajatus siitä, miten käyttää lehtiä ennen kuin komposti niitä.

Tammikuu 3, 2018 | 22:39:12 | myöhemmin 1 vuosi
Urpu Kivi
  Like 3   Dislike 0

Leaf - Mould kestää noin 6 kuukautta vuodessa ja se on ilmainen

Tammikuu 4, 2018 | 05:59:23 | myöhemmin 1 vuosi
Aku Lehtonen
  Like 4   Dislike 2

Kuule kuulla, he ovat myös kätevä kuiva-kompostointi wc!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha