Luettelo paras ruokavalio pillereitä

Virve Kaurismäki Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kathryn VeraRegistered ravitsemusterapeutin

Vaikka ruokavalio ja liikunta on usein edistetään henkilöille, jotka ovat kiinnostuneita laihtuminen, nämä elämäntapa muutokset eivät aina ole tehokkaita. Sen pitäisi olla mikään yllätys, että jotkut ihmiset saattavat kääntyä laihdutusvalmisteita, kun se tulee saavuttaa ja ylläpitää merkittävää laihtuminen. Riippuen vakavuudesta ylipaino, joko reseptiä tai over-the-counter ruokavalio pillereitä voidaan käyttää.

Prescription Diet Pills

Mukaan Mayo Clinic, reseptiä ruokavalio pillerit voivat olla määrätty ihmisiä, jotka ovat yrittäneet - ja epäonnistui - laihtua ruokavalion ja liikunnan. Yksilön terveyden historia, nykyinen määräys ioni lääkityksen käyttö, ja mahdolliset s ide vaikutukset kaikki olla osa, kun se tulee mitkä reseptiä ruokavalio pilleri on paras, toteaa Mayo Clinic.

Xenical

Xenical on ruoansulatuskanavan lipaasinestäjän, että voidaan myös viittasi sen yleisnimi, orlistaatti. Hyväksynyt Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkeviraston käytettäväksi ruokavalion pilleri vuonna 1999, Xenical toimii estämällä imeytymistä rasvaa. WebMD raportoi, että Xenicalin on havaittu estää imeytymistä noin naa kolmasosa rasvaa.

Mukaan Med Express, kliiniset kokeet ovat havainneet, että Xenical voi lisätä laihtuminen noin 50 prosenttia, verrattuna laihtuminen ohjelmia, jotka sisältävät ruokavalio ja liikunnan avulla. Edistää kasvua tehokkuutta Xenical, laihduttajille olisi noudatettava vähärasvainen ruokavalio, joka koostuu vain 30 prosenttia terveellistä rasvaa, toteaa WebMD. Lisäksi Med Express kertoo, että ottamalla yksi Xenical tabletti jopa kolme kertaa päivässä jokaisen aterian voi auttaa edistämään merkittäviä tuloksia, kun se tulee saavuttamaan kestävän laihtuminen.

Vaikka on olemassa tunnoton er sivuvaikutuksia osakkuusyrityksen d Xenical käyttö, harvoja tapauksia vakavasta maksavauriosta ovat mos t koskevat. Mukaan WebMD, henkilöitä kohtaan, jotka Xe iset voivat myös kokea vatsan kouristelua, kasvaa kaasun tuotanto ja suoliston mo vements, vuotaa öljyinen jakkara, ja kyvyttömyys contro l suoliston liikkeitä. Yksilöt, jotka ovat pregnaani t, on sappirakon sairaus, tai ovat al lergic sen ainesosat Xenic al saisi kuluttaa tuotetta, toteaa Xenical.com. Kaikkiaan mahdol BLE pisteet 5,0 tehokkuuden, helppokäyttöisyys, ja satis ryhmä, Xenical on mitoitettu tasolla 3.7, 4.1, ja 3.6, respe ctively, 65 käyttäjien WebMD .

Adipex-P

Adipex-P, tunnetaan yleisesti kuten fentermiiniä, on FDA-hyväksytty stimulantti, joka toimii samalla tiettyjä amfetamiinia, toteaa Drugs.com. Sivusto kertoo, että Adipex-P toimii kohdistamalla keskushermostoon ja suppressoimaan ruokahalu laihduttajille.

Adipex-P on osoittautunut edistää merkittävää laihtuminen kliinisissä tutkimuksissa, toteaa Diet Review, kun se yhdistetään terveellinen ruokavalio ja jäsennelty käyttää ohjelmaa. Mukaan Physicians 'Desk Reference Health kuitenkin, painonlasku e ehosteet of Adipex-P voi kestää vain fe w viikkoa. Kun laihtuminen alkaa tasaantuvan, lääkitys tulee lopettaa kehittymisen estämiseksi vakavien sivuvaikutusten ja mahdollinen riippuvuus. Parhaan tuloksen, Adipex-P olisi otettava välittömästi ennen aamiaista, tai jopa kaksi tuntia aamiaisen jälkeen.

Henkilöitä kohtaan, jotka Adipex-P voi exp erience erilaisia ​​sivuvaikutuksia, kuten muuttaisi niiden sukupuoli ajaa, ummetus, ripuli, huimaus, suun kuivuminen, masennus, riemua, ja unettomuus, mm. Ne, joilla on arterioskleroosi, sydänsairaus, korkea verenpaine, glaukooma tai hyperact ive kilpirauhasen pitäisi tak e Adipex-P, suosittelee Physicians 'Desk Reference H ealth. Kaikkiaan mahdollinen pistemäärä 5,0 tehokkuuden, helppokäyttöisyys, ja tyytyväisyys, Adipex-P on mitoitettu tasolla 4.3, 4.7, ja 4.3, vastaavasti, 1162 käyttäjän S WebMD.

Belviq

Belviq tai lorcaserin hydrokloridi kuten tiedetään yleisesti, on FDA-ap osoittautui lääkitys että tavoitteet serotoniinin 2C reseptoreihin, raportoi Yhdysvaltain Fo od and Drug Administration. Mukaan FDA, tämän reseptorin aktivaation edistää vähennyksiä ruokahalu ja tunteita sa tiety.

Yhdysvaltojen Food and Drug Administration kertoo, että kliinisiin tutkimuksiin tehokkuutta Belviq piti edistää laihtuminen vähintään viisi prosenttia koko kehon painosta 47 prosenttia tutkimukseen osallistuneista, verrattuna samaan määrään laihtuminen vain 23 prosenttia TET jotka saivat ruokavalio ja liikunta neuvonta yksin. Tämä laihtuminen oli laajat ja pitkäaikaiset vaikutukset ja oli läsnä vuoden kuluttua useimmissa tutkimukseen osallistuneista.

Belviq käyttäjät voivat kokea häiriöitä huomiota tai muistissa, toteaa Yhdysvaltojen Food and Drug Administration. Päänsärky, huimaus, väsymys, pahoinvointi, suun kuivuminen, ummetus, päänsärky, selkäkipu, yskä, ja hypoglykemia diabeetikoilla ovat myös mahdollisia sivuvaikutuksia seurauksena Belviq käytön. Kuten muidenkin reseptiä laihdutusvalmisteita, raskaana olevia naisia ​​varoitetaan käyttöä vastaan ​​Belviq, toteaa Yhdysvaltojen Food and Drug Administration. Pois mahdollista pisteet 5.0 tehokkuuden, helppokäyttöisyys, ja tyytyväisyys, Belviq sai arvosanan 4,3, 4,7 ja 4,3, vastaavasti, 96 käyttäjien WebMD.

Qsymia

Qsymia tai fentermiiniä ja topiramaatti laajennettu versio, on FDA-hyväksytty lääkkeitä, jotka voivat edistää laihtuminen yhdistettynä vähäkalorista ruokavaliota ja jäsennelty käyttää ohjelmaa, raportoi Yhdysvaltain Ruoka ja Drug hallintonsa. WebMD kertoo, että kuten muidenkin paino lo ss lääkkeitä, jotka sisältävät fentermiiniä, Qsymia edistää laihtuminen kautta ruokahalun.

Oikein käytettynä, Qsymia voi olla erittäin tehokas, kun se tulee edistää kestävän laihtuminen tietyille henkilöille. Itse asiassa Yhdysvaltojen Food and Drug Administration toteaa, että kliininen st missa kokeissa käyttöä arvioivassa Qsymia havaittiin, että potilaat, jotka ottivat reseptiä vähintään vuoden kokenut keskimäärin yhdeksän prosentin menetys koko painoindeksi. Potilaat, jotka eivät menettäneet vähintään kolme prosenttia niiden painoindeksi 12 viikon Qsymia käytön kehotettiin lopettamaan lääkitystä, koska se ei todennäköisesti olisi tehokas heille.

Qsymia käyttäjät voivat kokea huimausta, uneliaisuutta, suun kuivuminen, unettomuus, väsymys, pistely käsissä ja jaloissa, ja ummetus, toteaa WebMD. Yhdysvaltojen Food and Drug Administration kertoo, että henkilöt, jotka kärsivät glaukooma, kilpirauhasen liikatoiminta tai tietyntyyppisten sydänsairaus tulisi välttää käyttöä Qsymia. Pois mahdollista pisteet 5.0 tehokkuuden, helppokäyttöisyys, ja tyytyväisyys, Qsymia sai arvosanan 3,7, 4,3 ja 3,2, vastaavasti, 54 yhteensä käyttäjien WebMD.

Beloranib

Vaikkei vielä hyväksytty käytettäväksi Yhdysvaltojen Food and Drug Administration, Beloranib näyttää lupaavalta whe n se tulee edistämään merkittävää laihtuminen. Mukaan Medical D aily, Beloranib toimii estämällä entsyymejä, jotka ohjaavat r elease rasvahappojen kehossa, mikä osa sequently johtaa kasvuun aineenvaihduntaan.

Lääketieteellinen Daily korostaa tutkimusta, joka väittää, että Beloranib voi edistää merkittävästi laihtuminen peräti 22 puntaa vain 12 viikkoa ja ei riipu vähäkalorista ruokavaliota ja jäsennelty osallistumisoikeutta olisi tehokasta. Tämä voi tehdä se on ihanteellinen valinta henkilöille, jotka kärsivät tuki- ja liikuntaelinten vaivoista, jotka tekevät liikunta vaikeaa, ellei mahdotonta.

Koska Beloranib ei ole vielä hyväksytty käytettäväksi Yhdysvaltojen Food and Drug Administration, tutkimus mahdollisista sivuvaikutuksista ja kuluttajien arviot puuttuu.

Over-the-counter ruokavalio pillereitä

Yksilöt, jotka eivät täytä reseptiä ruokavalio pilleri voi yhä käyttää over-the-counter laihtuminen lääkitys. Valitettavasti jopa paras OTC ruokavalio pillereitä näyttää vain vaatimattomia tuloksia, kun se tulee edistää merkittävää laihtuminen.

Alli

Mukaan Emax Terveys, Alli on OTC muoto Xenical. Näin ollen, toimii samalla tavalla kuin sen määräävä vastine. WebMD toteaa, että Alli on lipaasinestäjä joka estää rasvan imeytymisen ruokavalion ja tuet sen erittyminen kautta suoliston liikkeitä.

Vaikka Alli tekee edistää laihtumista, sen miedompaa tarkoittaa, että tulokset eivät ole yhtä dramaattisia. Itse asiassa, Mayo Clinic toteaa, että Alli edistää keskimääräinen paino menetys vain 5,5 kiloa aikana vuoden yhdistettynä vähäkalorista ruokavaliota ja säännöllisen liikunnan ohjelma.

Yksilöt, jotka ottavat Alli voi kokea sen Ching, menetys ruokahalua e, keltaisuus silmien tai ihon, ruskea virtsa, ja vaaleat jakkarat, toteaa Mayo C Linić. Ne, jotka kärsivät diabetes, kilpirauhasen ehdot, sydänsairaus, kouristukset, ovat raskaana tai imetät, on ollut urut tra nsplant, tai ovat normaali paino ei pitäisi ottaa lääkitystä. Pois mahdollista sc malmin 5.0 effectivene ss, helppokäyttöisyys, ja tyytyväisyys, Alli oli r ated kuten 3.4, 4.4, ja 3.4, respectivel y, 91 yhteensä käyttäjien WebMD.

Lipozene

Mukaan Consumer Health Digest, Lipozene koostuu pääasiassa glukomannaani kuitutyyppi tavataan konjac juuri. Lipozene myös sisältää gelatiinia, steariinihappoa, titaanidioksidi, mikrokiteinen selluloosa, ja magnesiumsilikaatti, toteaa Consumer Health Digest. Lipozene toimii kuten ruokavalion geeli, mikä edistää tunteita kylläisyyden ja estää liiallisesta kaloreita.

Los Angeles T IME korostaa tutkimusta, joka väittää Lipozene edistää keskimäärin laihtuminen neljä kiloa aikana kahdeksan me ek kliinisessä tutkimuksessa. Tämän lisäksi vaatimaton paino l oss, Lipozene käyttäjät saattavat kohdata nielemisvaikeuksia, verenpaineen muutokset, vaikeaa ripulia, ja vatsakipu, raportoi New Terveys opas.

Naiset, jotka ovat raskaana, ja ne, jotka ottavat reseptillä lääkkeitä voidaan varoitti käyttöä Lipozene. Lipozene annettiin 2,3 ulos mahdollisen 5,0 tähteä Amazon yhteensä 622 käyttäjät. Valitettavasti tarkempia miehistön tehokkuutta, helppokäyttöisyyttä, ja tyytyväisyys ei ole tällä hetkellä saatavilla.

Vihreä tee-uute

Mukaan Redbook, vihreän teen uutetta voi olla tehokasta, kun se tulee edistää laihtuminen. Vihreän teen uute, joka sisältää epigallokatekiinigallaatti, voi auttaa lisäämään rasvan hapettumista, mukaan tutkimuksen American Journal of Clinical Nutrition. Se on myös runsaasti antioksidantteja, ja haittavaikutukset ovat harvassa. Ravitsemus Terapia ja patofysiologia, Marcia NELMS, Kathryn Sucher, ja Sara Long huomata, että henkilöt, jotka kuluttavat vihreää teetä yli voi tuntea hermostunut, kokemus hermostuneisuus, ja on vaikeuksia putoaminen tai pysyä unessa.

Ennen popping Pill

Yksilöt, jotka ovat ylipainoisia tai lihavia pitäisi aina yrittää laihduttaa vanhanaikaisella tavalla - kautta ruokavalio ja liikunta - ennen harkitsee ruokavalion pilleri. On tärkeää muistaa, että tiedot edellä ei ole tarkoitus korvata asiantuntijoina terveydenhuollon tarjoaja. Itse asiassa, henkilöt, jotka ovat kiinnostuneita laihtuminen pitäisi puhua niiden tarjoajien ennen kuin lisäät mitään näistä lääkkeistä heidän päivittäistä rutiinia.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha