Lounais Pilot palaa työhön jälkeen homofobinen, Sukupuoleen Rant

Helinä Ronkainen Heinäkuu 30, 2016 Miscellany 15 10
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Southwest Airlines pilotti on palannut töihin jälkeen hänen homofobinen, seksistinen paasaavat oli vahingossa lähettää lennonjohdon ja muiden alusten aikana iltapäivällä lennon välillä Austin San Diego. Äänitys toimitusjohtaja säädytöntä vuodatus, joka tapahtui maaliskuussa äskettäin saatu KPRC-tv Houstonissa.

Houston-pohjainen ohjaajan huomautuksia keskittyi lentoyhtiön Chicagon työntekijää. Vuonna Huffington Postin transkriptio, ohjaaja kuvailee yksi miehistön "yksitoista f *** ING over-the-top, f *** ta ** - f *** ta homoseksuaaleja ja mummon."

"Sen jälkeen," paasaavat jatkaa, "se oli vain jatkuvana virtana homot ja grannies ja Grandes ... En anna af ***. Vihaan 100 prosenttia niiden ** es. "Hän myös kuvailee yksi naispuolinen työkaveri kuin" mummon "ja toinen nimellä" osaksi tee-pystyy. "

Yhdessä vaiheessa tallennuksen, toinen ääni varoittaa, että "kuka on lähettävä, sinun on parasta katsoa mitä sanot." Pilotti jatkuu kuitenkin, kunnes toinen ääni lyö uudelleen ja kertoo hänelle hän on "jumissa Mike."

Tutkijan mukaan useat ohjaimet ja LGBT ryhmät loukkaantuivat huomautuksia. FAA työntekijää teki raportin ja lähetetään tallennus Varsinais, mikä sai ohjaajan väliaikaista keskeyttämistä ilman palkkaa. Lentoyhtiö ei kommentoida pituudesta ohjaajan jousitus. Pilotti osallistui myös pakollisen monimuotoisuuden koulutusta ennen uudelleen.

Lausunnossaan jälkeen myönnetty KPRC-TV: n raportti, Varsinais Vice Present sanoi, "on virallisesti anteeksi FAA ohjaimet ja hän tietää, mitä hän ei voi tapahtua uudelleen. Puolesta pilotti, haluan pyytää anteeksi työntekijöillemme, asiakkaillemme ja muiden lentäjien teollisuudessa. Tämä oli yksittäinen tapaus, jossa yksi työntekijä tekee huonon päätöksen käyttäen anteeksiantamatonta kieli ja ei edusta 35000 ahkera, kunnioittava työntekijät Southwest Airlines. "

"Tämä henkilö ei ole mitään kunnioitusta homojen, lesbot, biseksuaalit, transseksuaalit, naiset, ihmiset, jotka ovat raskaita ja ihmisiä, jotka ovat yli tietyn iän, mitä se on," vastasi Cece Cox, toimitusjohtaja LGBT asianajo ryhmä Resource Center Dallas. "Siksi en voi kuvitella, että siellä on paljon ihmisiä, että tämä henkilö haluaa työskennellä. Hän on luultavasti luoda työympäristö, joka on vihamielinen ja vaarallinen, epäystävällinen, epäystävällinen. "
Kuuntele äänitys toimitusjohtaja rant täällä.
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (10)
Erja Pasanen
  Like 0   Dislike 1

Huomaan, että Lounais pahoitteli "yksi työntekijä tekee huonon päätöksen käyttäen anteeksiantamatonta kieli," mutta ei sanonut ohjaajan asenne ja lausunto ei edustanut että lentoyhtiön.

Tuomo Nousiainen
  Like 4   Dislike 0

Ilmeisesti hän vain haluaa suoraan miesten ja "toteutettavissa" nuoret naiset. Plus hänellä ei ole järkeä. Monimuotoisuus koulutusta on tarkoitus auttaa tämän?

Salla Hollo
  Like 0   Dislike 1

"WTF" on tarpeeksi painoarvoa, että tyttäreni oli järkyttynyt, kun minä, hänen isänsä, käyttää sitä. Kaikki lapseni olivat "sallittu" käyttää "nämä sanat" kun he olivat tarpeeksi vanhoja päättämään jos yleisö oli sopiva. Vanhin annettiin tällainen lupa ja sanoi niin pikkuveljensä kun hän "tattled" hänen. Sitten selitti, että hän oli oikeassa. Hän oli osoittanut, että hän oli käyttänyt sanan sopimatonta yleisön. Useimmissa tapauksissa lupa myönnettiin, kun ne siirrettiin yläasteella. Ne käyttävät yleensä sanoja ystävien kesken, mutta ei koskaan noin opettajat, tai seka aikuisille.

Helvi Heino
  Like 2   Dislike 1

Tämä ylimielinen naistenvihaaja on vielä työpaikka? Kaupallisena lentäjä? Ja Southwest, vielä? Anteeksi kieli, mutta mitä vittua on Lounais perustelee pitävät häntä edustajana yrityksensä? Sinun olisi ehkä mieluummin WTF, mutta ei ole vaikutusvaltaa, että on olemassa?

Isko Mäkilä
  Like 3   Dislike 2

Jos tämä mies oli tehnyt nämä huomioita afican-amerikkalaiset, luuletteko Varsinais olisi silti käyttää häntä? Olisi ollut niin paheksuntaa mustasta ryhmistä, tiedotusvälineet, yksilöiden että Lounais olisi pitänyt erottaa hänet. Hänen lausuntonsa tuli julkisuuteen; ne eivät enää yksityisiä ja, kyllä, olemme vastuussa meidän työpaikalla huomautuksia. Valitettavasti, se on edelleen suurelta osin hyväksyttävissä tehdä vihamielistä huomioita lihavaa ihmistä ja LGBT-yhteisön.

Naemi Oja
  Like 4   Dislike 0

En halua olla ratsastus lentokoneessa jossa pilotti ranting ja harjoittaa.

Sirkka Elomaa
  Like 4   Dislike 2

 M, Mistä tiedät muita työsuhde olisi jo ammuttu ?? Hänen pieni paasaus ollut mitään tekemistä menossa pois dep End tai hänen taitojaan ohjaajana.

Elmo Koskinen
  Like 4   Dislike 0

 L, Olen melko varma, valtava menetys investointien he laittaa lentäjä kouluttaa ja ylläpitää hänen lentäjät luokitus ei tullut peliin, ja syystäkin. Ehdotuksesi noin työnsivät valvonnassa LGBT, voisi olla yksi tapa handleing tilanteesta, mutta kaikki me tiedämme, hän voi jo valvoo joku, joka on LGBT.

Johannes Kauppi
  Like 4   Dislike 1

 H, Näytä meille, mitä lakia tai asetusta, jossa sinun luopua sananvapauden kun olet töissä. Kuten sanoin, keskustelu ohjaajalla oli hänen miehistö ei ollut tarkoitus mennä ulkopuolelle miehistön matkustamon. Hänen ei olisi pitänyt potkut, koska mitään sanoi kahdenkeskisen keskustelun, kuin Muuntamisen uskottiin olevan. Hänen olisi pitänyt disiplined ja neuvoi laji puhetta ei suvaita enää. Kenenkään ei pitäisi menettää työpaikan vain puhuvat mieltään mitään. Ampuminen joku vain koska ne satuttaa jonkun tunteita sanomalla jotain pahaa niistä olisi eniten assinine asia yritys voi tehdä. Käyttämällä logiikka, LGBT-työntekijöiden pitäisi menettää työpaikkansa, jos he sanoivat jotain pahaa kenellekään liian. Mutta olen varma, että LGBT-työntekijöiden ikinä tekisi sitä, ..... oikea?

Kaapo Holopainen
  Like 0   Dislike 0

Se maksaa miljoonia dollareita kouluttaa lentäjä. Luuletteko lentoyhtiö woul palo kultakaivos kuin että joidenkin halveksuntaa? Se ei ole mielestäni että hän pitää työnsä. Mutta näen perustelut lentoyhtiöltä. Se maksaisi heille suuria rahaa korvata tämän foulmouthed työntekijä. Parempi vain aplogize hänen nimensä ja siirtyä eteenpäin. Oma näkemykseni on, että hän olisi siirrettävä paikkaan, jossa hän olisi alisteinen LGBT, naiset ja vanhukset.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha