Loukkaavaa Poliisi Online nykyään kielletty Quebec Town

Ilpo Saarinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 2
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
kiitoksia jakamisesta Kiitos! hyvä kohta, Laurie "Mikä laulaen tulee, se viheltäen menee!" Kiitos paljon jakaa tämän kanssamme! ty Kiitos Kiitos!

Granby, pieni kaupunki Quebecissä, tekee mielenkiintoisia otsikoihin tällä viikolla, kun he muutettu laki, joka tekee loukkaavia poliiseja ja kuntien virkamiehet verkossa finable rikos. Ja nämä sakot eivät ole pieniä myöskään, alkaen jopa $ 1000 ensimmäisen rikoksesta ja $ 2,000 toisen rikoksesta. Muutosehdotus äänestyksessä yksimielisesti kunnanvaltuusto.

Vapaa-puheen kannattajat ja kansalaisten ilmaisi turhautumisensa neuvoston kokouksessa. Kuitenkin virkamiehet Granby huomautti, että oli jo annetun lain kirjoja, joka teki loukkaavaa upseeri heidän kasvonsa rikos. Lisäksi he väittivät, että nettikiusaaminen oli otettu liian pitkälle, erityisesti Facebook, jossa yksi sivu erityisesti tunnettiin kohtelu eri Granby Police.

Että Facebook sivu on nimeltään "Les policiers Zele de Granby", joka merkitsee "Innokas Poliisi Granby." On verkkosivuilla ihmiset usein lähettää valituksia, kuvia ja merkki numerot virkamiehet. Silti monet väittävät, että suurin osa sisällöstä sivulla ei merkitse kiusaamista.

Koska kielto, Facebook-sivu on lähetetty viesti neuvoo kommenttien pidättäytymään loukkauksista. Ne kuitenkin myös lähetti tämän viestin mieltään kielto:

Alamme puolustaa kansalaisten, jos pormestari jatkaa lakiensa suosimalla sensuuri ja tunkeutumisen yksityiselämän .. On jo mekanismi, sosiaalinen verkosto tuomita pelotteluilla jne .. Se käyttötarkoitukset ... pallo on hänen tuomioistuimessa. Jatkuu.

Uusi tarkistus myös herättää kysymyksen, mitä muodostaa loukkaus. Jos kunnan virkamies tai poliisi tuntuu loukkaantunut, on se riitä? Ja heillä on oltava yksi saattamaan valitusten eteenpäin, tai tuleeko uusi momentti lain enforcment valvoa ja varmistaa, että Facebook ja sosiaalisen median käyttäjät mielessä niiden p: n ja q: n puhuttaessa valtion palveluksessa?

Vuonna satiirinen pala verkkosivuilla Popehat otsikolla "Ville de Granby ottaa johdon uhanalaisten virallinen Tuntuu," virkamiehet Granby avoimesti pilkkasivat laskemisesta tunteitaan edellä Liberty:

Marco Beauregard, directeur osasto, kertoi tietulli loukkaukset ovat ottaneet. "Minun virkamiehet ovat siellä koskaan päivä, laittaa itse linjalla", hän sanoi. "Olen velkaa sen heille, ja heidän perheilleen, tekemään kaiken voin varmistaa he tulevat kotiin lopussa muutos tunteitaan ehjä."

Virkailijat ovat raportoineet järkyttynyt, levoton, ja jopa satuttaa sosiaalisen median kommentteja. "Miten virkamiehen tehdä hänen työtä" Beauregard vaati, "kun ihmiset vapaasti kyseenalaistaa miten he tekevät sen - ja jopa pilkata niitä? Mikä tekee niistä luulevat voivansa puhua mitä he haluavat? "

Perustuslaillinen asianajajat ovat ottaneet vähemmän humoristinen lähestymistapa, jossa kielto, "kauhea."

Bylaw voitaisiin vielä riitauttaa tuomioistuimissa ja heitetään pois, ja monet sananvapausaktivistien toivovat näin on. Kuitenkin virkamiehet sanovat ei ole mitään syytä olla huolissaan. Robert Riel, joka toimii apulaiskaupunginjohtaja Granby kertoi CTV että se ei ole ongelma kansalaiset voisivat antaa mielipiteensä, mutta niiden on tehtävä se, "kunnioittaa kunkin henkilön."

Mutta että tämä valtuuttanut osin ulottuu vain viranomaiselle luvut Granby luo huolestuttava ennakkotapaus, joka monien mielestä vie valtion vallan liian pitkälle.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (2)
Toukokuu 9, 2017 | 18:47:31 | myöhemmin 9 kuukautta
Iivari Aho
  Like 5   Dislike 0

"Loukkaava poliisi" - kuulostava enemmän ja enemmän tuttuja täällä valtioissa! Kiitos

Toukokuu 9, 2017 | 21:25:52 | myöhemmin 9 kuukautta
Iiris Koski
  Like 5   Dislike 1

Hyvä! Lisää American poliisit olisi kiellettävä toimimasta, koska niiden tunnetta ylimielisyyttä! Kiitos

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha