LORILLARD tulos puhelu Nuggets: Kilpailuympäristö ja Brand yleistä suorituskykyä

Elia Huovinen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

LORILLARD, Inc. raportoi äskettäin sen viimeisen neljänneksen tulokseen ja keskusteli seuraavista aiheista sen tulos puhelinkonferenssi.

Kilpailuympäristö

Bonnie Herzog - Wells Fargo Securities: Oletan ensimmäinen kysymykseni on tarjouksia sen perusteella, mitä David juuri sanoi, olit hieman enemmän myynninedistämiseen Newport vuoden viimeisellä neljänneksellä, kuin olet ollut historiallisesti, mutta se ei välttämättä aja niin paljon vähittäiskaupan osuus kasvun kai olisin odottanut, joten meidän pitäisi olettaa eteenpäin tänä vuonna, että nämä mainokset jatkuu ja sitten mahdollisesti lisätä, erityisesti David kuvaavat kilpailuympäristö on edelleen melko kiristetty?

Näytä salkkusi rakkautta! Klikkaa tästä nyt saada meidän osakevalintoihin meidän Ystävänpäivä tarjoushintaan.

David H. Taylor - EVP, valtiovarain- ja suunnitteluministeri ja talousjohtaja: suhteelliseen mittakaavassa Bonnie. Ihmiset tavallaan teki iso juttu viime puhelun meistä ottaa joitakin promo. Määrä määrä että vietimme ulos tehtaalla ovat erityisesti merkittävä paketti tarjouksia, ei ole kokonaisluku, se on hyvin pieni osa meidän volyymi, mielestäni se on kuin 4% meidän volyymi kun jotkut kilpailun merkit Menthol segmentillä jopa 40%: sta 50% niiden tilavuudesta tällaisilla edistäminen. Joten se ei ollut suuri ja paljon. Isompi asia, että teimme neljänneksen aikana meillä ei tullut off edistäminen tiettyinä ajanjaksoina pitää enemmän vakaassa tilassa ja saimme osakkeen yhteensä perusteella suunnilleen samalla tasolla, että olimme saamassa osuus koko vuosi. Ainoa paikka, että varianssi oli peräkkäinen osuus Menthol ja siellä syyt. Mutta yleensä olimme tyytyväisiä siihen, miten liiketoiminnan. Tarkoitan palo kaikkea näit volyymikehitys että haluamme olla tällaista flattish alueen miinus 1% plus 1% ja Newport Mentoli vastasi kauniisti takaisin tuohon historiallinen kehitys ja joka vertaa 1,5 tai 2 pistettä parempi kuin suuntaus oli ollut edellisen pari neljäsosaa. Joten ajattelin liiketoiminta menestyi hyvin.

Bonnie Herzog - Wells Fargo Securities: Niin sanottuaan joten meidän ei pitäisi odottaa paljon muutoksia sitten oman strategian kanssa tuotemerkin tänä vuonna tai ainakin tekeillä?

Murray S. Kessler - Puheenjohtaja, toimitusjohtaja: Ei. Luulen sanoimme kuvitella sen olevan kilpailukykyinen erittäin alhaisella tasolla. Haluamme jatkaa siitä, mihin ajattelimme, että taktisesti ja tehokkaasti järkevää käyttää joitakin merkittyjä tarjouksia. Jatkamme tehdä. Meillä on jo, ja me sopeutamme hinnat markkinoilla kuten olemme viimeiset 12 vuotta kuin meidän ja me teemme sen kaiken aikaa.

Näytä salkkusi rakkautta! Klikkaa tästä nyt saada meidän osakevalintoihin meidän Ystävänpäivä tarjoushintaan.

Bonnie Herzog - Wells Fargo Securities: Sitten on kysymys eCigs ja vain kulutustottumuksia. Voisitko puhua läpi kanssamme ja vain auttaa meitä ymmärtämään, mitä näet kannalta toista vastaan ​​oikeudenkäynnin? Sitten mitä muut kuluttajakäyttäytyminen olet huomaamatta, että näyttää lupaavalta pitkän aikavälin kasvua tähän luokkaan? Niin miten te murtaa blu eCigs kuluttajat ostavat prosenttiosuus sanoa dual käyttäjille CIGS ja sitten prosenttiosuus käännynnäisiä ja sitten prosenttiosuus oikeudenkäyntiä ja / tai satunnaiset käyttäjät? Vain yrittää saada tunnetta, että olisi hyödyllistä.

Murray S. Kessler - Puheenjohtaja, toimitusjohtaja: Se oli paljon kysymyksiä.

Bonnie Herzog - Wells Fargo Securities: voin toistaa.

Murray S. Kessler - Puheenjohtaja, toimitusjohtaja: Okei, katso, e-savuke luokka kasvaa erittäin vahva ja olemme erittäin tyytyväisiä. Annan teille maadoitus jossa aloitan nähdä sen ja tämä on roughest kaikkien arvioiden Bonnie. Mutta mielestäni, kun volyymi että meillä on meidän Excel tietokannasta neljänneksellä ja laajentamalla ja vain eräänlainen kansallistaa se ja ekstrapoloimalla sen pois neljän vuosineljänneksen, arvioimme että vastaava savukkeiden perusteella ja jälleen tämä on karkea arvioida paras tietojen minulla on, hieman yli 2 miljardia tikkuja - vastaavissa savukkeiden myynti, joita myydään tai noin 1%: n osuus ja se on hyvin varhaisessa vaiheessa. Joten ihmiset ovat kysyneet, millaisia ​​vaikutuksia luulet se ottaa savukkeiden? Että saa sinun seuraava kysymys. Vaikutus savukkeiden, tiedämme kaikki nämä kuluttajat tulevat savukkeita. Joten kysymys sitten on, kuinka paljon se on valmis sähköasema? Kuinka paljon se on osittainen käyttö tai täydentävää käyttöä ja kuinka paljon se on tutkimus ja hylkäämisen? Teimme tutkimuksen osana Analyysi hankinnan ja me teimme sen kahdesti ja minulla ei ole numeroita edessäni tarkalleen, mutta se oli noin, että 40% e-savuke kuluttajat kertoivat täysin siirtynyt tupakointi e-savuke. Sitten toinen suuri osa - ehkä se oli 25% tai 30%, anteeksi, se oli enemmän kuin 40%, jotka käyttävät sitä täydentävästi ja savustettu vähemmän. Sitten oli noin 20%, 25%, että kokeillut sitä ja hylkäsi sen. Joten jos otat, että matemaattinen malli, sitten keksitte tähän arvioon että noin 1%, ehkä se vaikuttavat savukeluokassa trendi jo noin 0,5%. Niin, nämä ovat roughest arvio ihmiset kysyvät minulta kaiken aikaa, teen parhaani sillä, hyvin vähän tietoa juuri nyt, mutta mielestäni se tuli laki yleisestä savukeluokassa nyt noin 0,5%. Uudelleenostoihin ovat erittäin vahvoja. Katsomme tili, suoraan sanottuna meillä on vaikea pysyä ja jos puhut vähittäiskauppiaat näet, että tuote liikkuu erittäin hyvin. Vuoden viimeisellä neljänneksellä meillä oli melkoisesti putki tilassa, mutta olemme aiemmin, että nyt, myönnetty olemme yhä lisäämällä jakelu, mutta näemme myymälää ja siellä oli iso tili ja varmasti verkossa, jotka ovat olleet siellä muutaman vuoden nyt. Mitä näet on suuri prosenttia liiketoiminnan cartomizers. Cartomizers ovat 100% toistuvaa liiketoimintaa, joten me tuntuu toista on vahva, ajatus on vahva ja tapaamme ajatella, että tekniikka on vain murto-osa, jossa se voi olla, ja meillä on crack joukkue erittäin jännittävää kehitystä kuin uskommekaan näet tämän luokan kehittyä edelleen, ja tuote saa paremmin ja paremmin ja siksi, että olemme päättäneet investoida tähän luokkaan ja saat vain yksi mahdollisuus olla ensimmäinen ja olla johtaja ja olemme hyödyntää että kuten näette mukaan tulokset liiketoimintaa, mutta se alkaa tulla todellinen.

Merkki yleistä suorituskykyä

David Adelman - Morgan Stanley: Halusin kysyä teiltä, ​​miten te ajattelette Newport suorituskykyä, koska se on tietenkin sanella miten vastata niihin markkinoilla. Erityisesti halusin voit sovittaa merkit yleistä suorituskykyä, jos markkinaosuus sellainen oli sen perinteinen edellisvuoden vastaavaan ajanjaksoon ja edelliseen käyttäytymistä vastaan ​​sen suorituskyvystä Mentoli luokka, jossa peräkkäin se menetti paljon enemmän osake kuin se normaalisti neljännessä neljänneksellä. Oletettavasti että on tekemistä kilpailijan poljento toimintaa uusiin tuotteisiin, myynninedistämisen vaikutuksista mutta ja jos näin on, on, että jotain, että sinusta tuntuu, että sinun täytyy vastata?

Näytä salkkusi rakkautta! Klikkaa tästä nyt saada meidän osakevalintoihin meidän Ystävänpäivä tarjoushintaan.

Murray S. Kessler - Puheenjohtaja, toimitusjohtaja: Ei. Mielestäni en ole huolissani siitä ollenkaan, David. Annan teille joitakin taustaa sitä. Vahvuus tietokanta on, että saamme suuri kattavuus vastaan ​​99% meidän volyymien koska standardi tietojen kattaa vain noin puolet tilavuudesta koska myymme niin paljon kaupunkikeskuksiin. Niin rakastan Excel tietokanta, koska se antaa meille todellisen lukea. Heikkous se kerta toisensa on se mittaa toimitukset tukkukaupasta vähittäiskauppaan. Vuonna lokakuussa meillä oli useita kilpailukykyisiä uuden tuotteen kuormat ja kaikki tämä putki inventaario meni lokakuussa ja 100%: n osuuden menetys Menthol tapahtui lokakuussa. Sekä peräkkäin ja vs. vuosi sitten, marraskuussa olimme, joulukuussa olimme verrattuna vuosi sitten, ja minä annan sinulle kurkistaa alle teltta että tammikuussa vastaan ​​erittäin vahva kausivaihtelusta kiihtyvän numeroita olemme jopa voimakkaasti uudelleen. Joten ulos kolmen viimeisen neljästä kuukauden aikana olemme saaneet osuus Menthol ja 100% että tappio oli tuona putkilinjan kuorma ajan lokakuussa. Joten se ei sanella vastausta kokonaan.

David Adelman - Morgan Stanley: Erikseen, Murray, osalta FDA ja merkittävää vastineet tiedän, että se ei ole teidän tukikohta olettamuksilla mutta miten te arvioida todennäköisyys, FDA yksinkertaisesti ottaa kantaa, sisällä mantra suojella kansanterveyttä se ei ole edun kansanterveyden jotta uusia tuotteita tulee markkinoille, vaikka ne eivät ole haitallisempia kuin nykyisten tuotteiden koska yritykset eivät esitellä tuotetta ilman toivoa luovat myyntiä ja niille juuri Lockdown Yhdysvaltain teollisuuden menee eteenpäin?

Murray S. Kessler - Puheenjohtaja, toimitusjohtaja: Se ei tunnu juuri nyt. Mitä sanoin aikana konferenssissa on, että ennen tätä aikaa, se oli tumma; se oli melkein Black Box. Meillä ei ollut kirjeenvaihdossa. Kolmen viime kuukauden aikana se on ollut täysin erilainen. Se on lähes muutaman viikon välein, saamme kysymyksiä nuo - he saavat lähellä loppua niiden tieteellisen katsauksen ja saamme kysymyksiä suhteessa, että me vastaamaan niihin, meidän vastata niihin. Heillä on jatkokysymyksiä, niin saamme kysymyksiä suhteessa niiden ympäristö- lue ja me vastaamme näihin kysymyksiin vasta viime viikolla. Joten se tuntuu se liikkuu kohti sulkeminen. En tiedä missä maalialueella on. Tiedän, että olemme edistyneet sitä vastaan. Tiedän, että olemme yhteydessä usein nyt ja menee edestakaisin niitä ja että kaikki tuntuu positiivinen ja tiedän, että johtaja Daytonin puhui tautien suhteen enimmäismäärän haittaa. Että hän ei - niin ja paljon kysymyksiä kysyä missä luulet lähde tilavuus on ja kaikki. Sinä ja minä molemmat tiedämme, että nämä ovat osake näytelmiä. Nämä eivät aio muuttaa yleistä maallinen lasku tupakkateollisuus. Joten olen optimistinen he aikovat saada hyväksytty, mutta totean, että jos olet kuullut hienovaraisuus minun tulos kommentteja, kun meillä on mielestäni suuri strategisia mahdollisuuksia, että olen osoittanut teille valkoinen tila mahdollisuuksia ja ne ovat selvästi isompi ideoita. Meilläkin on mahdollisuuksia tuotteita, jotka olivat markkinoilla ennen maaliskuuta 2011, ja näet tuoteuutiset LORILLARD aivan lähitulevaisuudessa.

Lähemmin: LORILLARD Tulos lunttilappu >>

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha