Lopettaa yrittävät paeta Your Life

Maija Aalto Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
huomattava Ainoa tapa todellinen onni kiitos artikkeli. Kiitos Ei mitään uutta. Tx.

Toinen päivä ystäväni kertoi minulle hänen perheensä jatkuu "seikkailuja" ei "lomat."

"Lomat", hän sanoi, "tekee kuulostaa olemme luopuvansa elämäämme." Käsite minuun voimakkaasti. Kuinka usein me luopuvansa elämäämme? Kuinka usein haluavat paeta, päästä pois meidän päivittäin? On aivan liian tavallista, että meidän täytyy saada kolmen sadan päivän ikävystyminen, turhautumista, stressi, ja ahdistus, jotta muutaman päivän jossa luovuttamaan normaali ja todella elää!

Mitä jos emme tarvinneet luovuttamaan elämäämme?

Mitä jos sen sijaan olet tutkinut joka päivä mahdollisuutena elää elämänsä täydellisesti? Seuraavassa on muutamia tapoja irtautumaan kipua joka päivä ja alkaa todella elävät seikkailu elämän:

Mitä jos nämä olivat viimeiset viisi minuuttia?

Yksi tavoista autan asiakkaita siirtymään tunne jumissa aktiivisesti elävät elämäänsä on kysyä heiltä, ​​"Jos nämä olivat viimeiset viisi minuuttia elämäsi, on tämä mitä haluat kokea?" Kun ajattelemme meillä rajoittamaton runsaasti aikaa, se on helppo sanoa, "minä kiinni se läpi tämän kovan osan ja sitten se saa paremmin." Tämä asenne luo uhrina ja ryöstää meiltä ilon voimme löytää joka hetki. Kun löydät itsesi kova tilanne, pysähtyä ja kysy itseltäsi, miten voit tehdä sen vain hieman paremmin. Mitä se kestää voit aktiivisesti luoda parempi kokemus sillä hetkellä? Joskus se on jotain hyvin yksinkertainen, joka voi vaihtaa vaihdetta päässä yksitoikkoisuus ja negatiivisuus pieneen taskuun iloa.

Tee jotain uutta joka päivä.

Kun olemme jumissa rutiini, alamme tuntea kuin robotti, jonka elämä ei ole merkitystä. Etsiä keinoja vaihtaa asioita hieman. Ota uusi tapa työskennellä. Kokeile uutta ruokaa. Uudelleen huone. Vaihda ainakin yksi asia teidän rutiini antaa sinulle tunne vapautta. Näin sinulla on uusia näkymiä teidän päivä.

Antaa muille

Kun olemme alas elämästä, meistä tulee pakkomielle kaiken, mikä on väärin. Me toistaa kaikki tappiot ja epäoikeudenmukaisuudet. Olemme jatkuvasti kertoa itse tarina meidän kamala elämä. Jos olet juuttunut tämä sykli, soittaa ystävälle ja kysyä heiltä, ​​miten he tekevät. Useammin kuin ei, ne me rakastamme menossa läpi haastavia kertaa samoin. Tukea niitä. Anna heille neuvoja tai vain myötätuntoinen korva. Tavoittaa kuin todellista tarvetta; ne turvakodeissa, vanhempi kodeissa, tai paikalliset lapset ilman tarpeeksi ruokaa. Mielestäni oli Mahatma Gandhi, joka sanoi, että palvelevat oli itsekäs; saamme takaisin paljon enemmän kuin annamme. Huomaamatta, tunnustaa ja antaa muille, olemme vapautuu meidän rikki kirjaa tarina ja voi alkaa arvostaa elämää uudelleen.

Katsokaa pieniä asioita.

Kun olemme alas, se on helppo laskea kaikki asiat meillä ei ole, mitä olemme menettäneet, tai menetettyjä mahdollisuuksia. Sen sijaan, viettää muutaman minuutin joka päivä kirjoittamaan ylös kaikki sinulla on. Nämä voivat olla merkittäviä asioita tai suhteita. Kirjoita asioista otat itsestäänselvyytenä päivittäin, kuten kyky nähdä, kuulla, kävellä, ja puhua. Jälleen kun emme elä elämäämme luomme tarinoita siitä, miten huono meillä on. Tekemällä luettelon miten hyvä todella on se, voimme lopettaa tarinoita ja alkaa elävät elämäämme.

Katso elämään, joka päivä elämäsi, koska suuri seikkailu. Lopeta haluavat paeta. Lopeta laittanut alle hämmästyttävä. Aikasi tämän maan päällä on lyhyt ja arvokas. Älä anna sen mennä hukkaan.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Huhtikuu 9, 2017 | 19:29:24 | myöhemmin 8 kuukautta
Kaapo Linkola
  Like 5   Dislike 2

Kiitos Gail jakaa Ms Heisler n oivaltava artikkeli.

Huhtikuu 9, 2017 | 22:40:42 | myöhemmin 8 kuukautta
Netta Auer
  Like 1   Dislike 1

Ei mitään uutta, mutta erittäin mukava muistutus. Kiitos smile

Huhtikuu 10, 2017 | 00:01:45 | myöhemmin 8 kuukautta
Hellevi Santavuori
  Like 2   Dislike 1

On def muutamia C2 jäsenet, jotka tarvitsevat ulkopuolista elämää tällä sivustolla. Ottaa erilaisia ​​intressejä tekee ihmeitä 4 mielemme + yleistä hyvinvointia. Lomat ovat ihania liian + välttämättömyys tho kova 4 meille turkista lasten joskus. Hate jättäen minun lemmikit 4 pidempään kuin 4 päivää kerrallaan.

Huhtikuu 10, 2017 | 05:15:39 | myöhemmin 8 kuukautta
Riina Ikävalko
  Like 3   Dislike 1

Rakastan ajatusta antaa muille, yksi perheeni Ikimuistoisin lomat oli loma otimme jossa autoimme rakentamaan jotkut kodit auttaa ihmisiä ...... lapsia vielä puhua siitä ajoittain ja se oli noin 10 vuotta sitten .

Huhtikuu 10, 2017 | 13:34:18 | myöhemmin 8 kuukautta
Jarno Juva
  Like 5   Dislike 2

Lähden lomat .... Kyllä, kun lomalla teen luovuttamaan työni ja korostaa ....... kun Yellowstonen viime kuussa En halua mitään stressiä tai häiritse minua ...... joten vaikka Kutsun sitä seikkailu se oli poistuttava-ioni, liian .......

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha