Lomalla lemmikkisi kanssa

Laina Paasilinna Elokuu 8, 2016 Terveys 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Vaikka kesällä tuo lämpimän auringon kylpyammeet oman kissan ja jännittäviä frisbee pelejä koirallesi, se myös tuo paahtavan lämpötiloissa, kirppuja ja punkkeja.
Lämmin kesän lämpö, ​​koirien ja kissojen pysyä viileinä huohottaen. Hiki erittyy heidän kielensä ja osittain niiden tassut. Kissat ovat harvoin huohottaen kuin he usein pysyä varjossa, kun taas koirat ovat aktiivisempia ja yleensä huohottaa enemmän. Molemmat eläimet tarvitsevat raikasta vettä, mieluiten tislattua sijaan vesijohtovettä. Vesijohtovesi sisältää bakteereita ja mikro-organismeja, kuten kolibakteeria, giardiaasi, kryptosporidioosin, ja hepatiitti A. Anna lemmikki tislattua vettä ja muuttaa sitä päivittäin.

Antaa jäähtyä ympäristön lemmikkisi kun lähdet lomalle. Jos et halua olla hotelli, joka on 100 astetta kosteus 98 prosenttia, mahdollisuudet ovat ei myöskään lemmikkisi. Jätä ilmastointilaite, kun menet ulos.

Kun ja lemmikkisi mennä rannalle, molemmat voit saada sunburns. Eläimillä, ainoastaan ​​osia, jotka ovat alttiita auringonpolttama ovat lemmikkisi nenä ja vatsa. Suojella heitä, sekoita 70 prosentin laventeli öljy ja 30 prosentin kylmäpuristettu oliiviöljy, kantajana. Jos he nuolemaan sitä pois, se ei vahingoita heitä.

Kun suunnittelet matkaa toiseen maahan, varmista lemmikkisi on hänen laukausta ajan tasalla, koska ne tarkistaa rajalla. Jos laukaukset eivät ole ajan tasalla, lemmikkisi ei saa sallia maassa. Tarkista tulli on 100-prosenttisen varma. Voit myös soittaa Lentoyhtiöt Tietoja painorajoitukset. Olen löytänyt sen parempi olla rauhoittaa lemmikkisi lentokoneissa koska se aiheuttaa vammoja ja jopa kuoleman. Kysy lentohenkilökunnalta mitä erityisiä hoitoja he voivat tarjota lemmikkisi-saatat yllättyä.

Kun matkustat ajoneuvo, varmista pysähtyä usein lemmikin venyttää ja juosta. Kun pääset perille, yrittää paikallistaa eläimen hotelli. Nämä hotellit kuuluvat koira kävely palvelut, uiminen, ja hyvä vanha hemmottelua.

Kaksitoista miljoonaa ihmistä Pohjois-Amerikassa ottaa lemmikkinsä mukanaan lomat. Pidä hauskaa lomamajoituksesi ja varmista, että tuo erityistä ruokaa ja leluja lemmikkisi ja molemmat tunnet olosi kotoisaksi.
Loma tarkistuslista

 • On laukausta ajan tasalla
 • Varmista lemmikki on yllään nykyinen tunnus
 • Pitkiä matkoja anna eläimelle vähintään puoli tuntia tai enemmän liikuntaa muutaman tunnin välein
 • Pidä lemmikkisi hihnassa
 • Älä koskaan jätä lemmikki suljetussa auto
 • Ota tuttuja kohteita, kuten leluja ja peittoja
 • Hanki valokopio lemmikkien uusin Vet vierailu
 • Lisäämällä vitamiini B monimutkainen ja C voi auttaa vähentämään stressiä
 • Käytä tislattua vettä ei vesijohtovettä
 • Pidä hauskaa Buddy
 •   Like 0   Dislike 0
  Kommentit (0)
  Ei kommentteja

  Lisääkommentti

  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile smile smile smile smile
  smile smile smile smile
  Merkkiä jäljellä: 3000
  captcha