Länsi-Australian Plan ihmisten suojelemiseksi Sharks on Terrible

Hermanni Auvinen Tammikuu 27, 2017 Miscellany 10 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
kiitos artikkeli. hyvin surullinen mutta kiitos jakamisesta Päinvastoin hait täytyy suojella ihmiseen.

Seuraavat seitsemän kohtalokas hain iskujen kolmen viime vuoden aikana, hallitus Länsi-Australiassa on ehdottanut kiistanalainen uuden politiikan käsitellä haita, jota kutsutaan ulos on mitään muuta kuin teuraaksi joka satuttaa hain väestön ja muiden kuin kohdelajien, ilman oikeastaan ​​tehnyt mitään pitää ihmiset turvassa.

Rannat ovat partioi haiden ilma- ja vesi, mutta klusterin iskujen on johtanut edellyttää uutta lähestymistapaa ja ilmoitus tarttumisprosentti ja tappaminen aloite suosituimmista rannoista.

Alkaen 10. tammikuuta, WA kalastusta on suunnattu valkohain, tiikeri haiden ja tiedote hait, jotka ovat suurempia kuin kolme metriä ja esitetään 72 syöteillä rumpu rivit nimetyille vyöhykkeille, lisäksi urakoi kalastajien seurata linjat ja "inhimillisesti "tuhota hait, joita löytyy elossa ampumalla niitä ja heitetään kehoaan offshore. Muita eläimiä, jotka on pyydystetty vapautetaan hengissä ", jos mahdollista."

Käyttö rummun linjat, jotka koostuvat suuri syöteillä koukku kiinnitetty poiju ja ankkuri pitää sitä paikallaan, tulee kiista omaa. Bond yliopiston tutkimuksessa, joka tilasi hallitus viime vuonna paras hain vaaran lieventäminen taktiikoita WA, suositellaan ei käytä niitä, koska niiden yleistä kielteisiä vaikutuksia ympäristöön ja aiheuttama uhka muille kuin kohde-hait ja muiden lajien, muun muassa delfiinejä.

Hallituksen suunnitelma on myös vastustetaan useat luonnonsuojelujärjestöt, poliitikot, paikalliset yhteisöt, surffaajien ja ympäristönsuojelijat. Yli 100 tiedemiehet juuri allekirjoittanut avoimen kirjeen vastustavat hallituksen tappava taktiikkaa riskin vähentämiseksi hain hyökkäyksiä ja mainitsi useita vaihtoehtoja. Ne vaihtoehtoja ovat syömällä, koodaus, kuljetukseen ja vapauttaa suuret hait offshore, joka on ollut tehokas Brasiliassa ja on auttanut tutkimustyötä sekä keskitytään aloihin uuden politiikan, joilla pyritään parantamaan koulutuksen ja viestintää haiden ja miten välttää hyökkäyksiä.

He väittävät, että tämä ei ole tehokas keino suojella ihmisiä ja että suunnitelma on erityisen loukkaavaa huomioon jatkuvia kansainvälisiä pyrkimyksiä suojella haiden yli hyödyntämisestä.

Oikeasti, tämä suunnitelma on turhaa ja julmaa yrittää yrittää pysäyttää tapahdu satunnaisesti. Ei ole epäilystäkään siitä, että perheet ja yhteisöt ovat kärsineet kohtalokas hyökkäyksiä, mutta iso kuva poikkeamista ovat melko harvinaisia ​​ottaen huomioon kuinka paljon ihmiset tulevat meressä ympäri maailmaa joka vuosi. Nämä hyökkäykset ovat myös peittäneet muut kuolinsyyt meressä, kuten hukkuminen.

Killing enemmän hait voisi vähentää mahdollisuus hyökkäys, mutta se kestää vain yksi henkilö ja yksi hain varten kohtalokas tapaus. On tunnettu riski otamme joutuessaan veteen, mutta me mennä joka tapauksessa. Tappamatta niitä kaikkia, uimarit, surffaajien, sukeltajille ja kukaan muu vesi koskaan turvassa. Tämäntyyppinen suunnitelma vain antaa meille väärän turvallisuuden tunteen, kun taas tarpeettomasti ja hieman kostonhimoisesti tappaa hait, jotka ovat elintärkeitä terveet meren ekosysteemiä.

Lisäksi ainakin jotkut hait Länsi-Australiassa ovat ryhtyneet Twitteriin varoittaa rannalla kävijät missä he ovat. Tutkijat ovat merkitty vähintään 320 hait, kuten suuri valkoiset, jossa lähettimet että lähti hälytys kun he lähestyvät rantoja ja päivittää Surf Life Saving WA Twitter syöttää henkilökohtaisia ​​tietoja niiden koon ja lajin sekä niiden sijainti.

SLSWA Chris Peck uskoo tämä on paljon tehokkaampaa kuin perinteinen varoituksia, kertoo Sky News, että "Et ehkä ole saanut joitakin näistä tiedoista vasta seuraavana päivänä, jolloin vaara on pitkään poissa ja tietoja ei ehkä ole merkitystä."

"Nyt on välitön tieto ja todella ihmisillä ei ole tekosyy sanoa emme saa tietoja, se on siitä, onko etsit sitä ja löytää se", hän lisäsi.

Hallitus vaikuttaa asetettu tämän suunnitelman, mutta hain kannattaa ja ympäristönsuojelijat ovat edelleen vastustavat sitä ja ovat sanoneet harkitset suoria toimia häiritä mitään lopettamisesta haita. Toivottavasti hallitus näkee valoa eikä eteenpäin.

"On niin vähän me vielä tiedä suuret hait; voimme varmasti kehittää älykkäämpiä ratkaisu kuin vain tappaa heidät ", sanoi vihreiden MLC Lynn MacLaren, joka tukee vaihtoehtoja, mukaan lukien yrittää hai hylkivä kotelot, joka suojaa uimareita ja meren elämää ja rahoitusta enemmän tutkimusta ja koulutusta haita.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha