Lääkehiiltä mahavaivojen

Elsi Lahti Heinäkuu 26, 2016 Miscellany 31 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Jos olet joskus ollut ulkona retkeily jonkun kanssa joka tietää, mitä he tekevät niin olet ehkä kuullut kuluttaa hiili syömisen jälkeen aterian, että et ole liian varma. No tämä ei ole taikauskoa ja ei vanha uskomus, mutta todellisuudessa tieteellinen tapa selviytyä nauttiminen muuten mahdollisesti vaarallisia aineita. Sitä käytetään myös veden suodattimet, vatsavaivojen hoitoon ja enemmän. Joten mitä on tämä maaginen aine ja miten se toimii?

Mikä on lääkehiiltä?

Hiili itsessään on eräänlainen "epäpuhdasta" hiili, joka muodostuu, kun poistat veden ja haihtuvien aineiden kaikista eläin- tai kasvillisuutta materiaalia. Toisin sanoen, jos laitat eläimiä palo tarpeeksi kauan tai jätti heidät kuivua, hiili olisi mitä jäi. Se on yleensä muodostettu kuitenkin kautta "pyrolyysi", joka on asteittainen lämmitys näiden aineiden kanssa ilman happea. Yleensä aine valittu puu - joten älä murehdi liikaa syö kuolleita asioita. Tämä sitten johtaa hauras, kevyt, musta ja huokoinen materiaali me kaikki tiedämme kuin hiili.

"Aktivoitu" hiili, myös joskus kutsutaan aktiivihiili, puolestaan ​​tarkoittaa sitä, hiili, joka on käsitelty hapella, mikä tekee siitä enemmän huokoinen. Nesteet ja kaasut voi sitten siirtää suoraan läpi ainetta, jotta vuorovaikutuksessa alttiina hiilen. Joten huokoinen on aktiivihiili, että vain yksi gramma aktiivihiiltä on pinta-ala on 500 metriä potenssiin - kymmenesosa amerikkalaisen jalkapallon kenttään. Usein lisäksi kemiallinen käsittely käytetään tämän päälle parantamiseksi imuominaisuudet aineen.

Huomautus: Jotkut ihmiset syövät puuhiiltä grillijuhlia ja tulisijojen uskoa tätä työtä lähteenä lääkehiiltä. On kuitenkin tärkeää huomata, että suurin "hiili" käytetään ruoanlaittoon polttoaineena nyt on itse asiassa tiivis seos hiilen tai koksin eri sideaineiden ja niin ei toimi.

Miten lääkehiiltä toimii?

Joten tämä suuri huokoinen pinta sitten mahdollistaa sitoutumisen kemikaaleja ja myrkkyjä, jotka emme välttämättä halua meidän järjestelmä ja tämä voi sitten estää heitä saamasta meidän verenkiertoon. Jos olet vahingossa nielty jotain kloorin, hajut, pigmenttejä tai epäpuhtaudet ja huonovointisuus seurauksena, niin syömällä lääkehiiltä voit imeä kemikaaleja, jotka ovat vielä mahassa ja siten estää heitä tekemästä sinulle enemmän sairas.

Edelleen, käyttämällä aktiivihiiltä, ​​joka on vedessä suodattimet, voit imeä haitallisia epäpuhtauksia vedestä ennen kuin ne pääsevät järjestelmään. Huomaa jälleen kuitenkin, että ei kaikki aineet imeytyy hiili - esimerkiksi fluoria, natrium tai nitraatteja ei imeydy ja se tarkoittaa, että jos haluat poistaa fluorin teidän vettä tarvitset kehittyneempiä vesi suodatetaan. Samoin on tärkeää mainita, että ajan mittaan huokosten hiili voi tulla täynnä ja tämä sitten tekee hiili tehottomampi ajan eli se on "ladattava" tai vaihdettava. Tämä vuoksi on tarpeen muuttaa veden suodattimet noin kuuden kuukauden välein.

Todistaakseen sen tehokkuutta, kemisti professori Touery joka löysi sen vuonna 1831 määrätietoisesti nautittuina tappava annos strykniiniä ja selvisi heti käyttäen aktiivihiiltä, ​​sillä kyytipoika.

Miten sitä käytetään

Lääkehiili voi ostaa jauheena yli hyllylle. Se ei kohdella kaikissa tapauksissa vatsavaivat, ja on pikemminkin työskennellä ensimmäisen tunnin nielemisen aineen aiheuttaa ongelman. Tämä ei auta sinua krooninen vatsaan kysymyksiä, eikä yleisiä tapauksia vatsavaivoja kuten IBS tai ruoansulatushäiriöt. Pikemminkin suositus on, että jokainen kotitalous pitää joitakin lääkehiiltä stand by jotta se voidaan kuluttaa skenaariossa, että perheenjäsenen tulee nielemään jotain mahdollisesti myrkyllisiä, kuten lääke overdoes, puhdistus-, mennyt pois ruokaa, rauhoittavia lääkkeitä tai huumeita. Tämä taas vähentää kehon imeytymistä jopa 60%, mikä voi pelastaa heidän elämänsä.

Yksinkertaisesti kuluttaa suositeltu annostus niin pian kuin mahdollista ja älä hävitä sitä mihinkään, kuten maito, suklaa tai siirappi koska vaikka tämä voisi tehdä sen mennä alas paremmin se menettää kyky absorboida kemiallinen. Seuraa tätä paljon vettä, koska muistaa tämä on erittäin imukykyinen aine ja imee kaiken toksiini itse vettä vielä mahassa ja tämä voi aiheuttaa kuivumista. Sinun tulisi myös välttää mitään lääkitystä samaan aikaan kuin hiiltä kuin se ei olisi mitään hyötyä. Usein käyttöä ei suositella, koska se estää sinua absorboivat ravintoaineita omasta ruokavaliosta.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha