Liity Food Revolution Sinun Farmers 'Market

Jalmar Lehtinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 4
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitoksia jakamisesta. Grazie. Grazie. Kiitos Kiitos ty

Lähtölaskenta 19 toukokuu on. Se päivä juhlia Jamie Oliverin Food Revolution. Tutustu hätkähdyttävä infographic ymmärtää, miksi tämä on vallankumous meille kaikille.

Lihavuus on kasvussa, ruoanlaittotaitoihimme tulossa menetetty taidetta perheille, ja roskaruoka ja jalostettujen elintarvikkeiden saatavilla joka puolella myymälä, ei ole parempaa paikka tehdä oma ruoka täyskäännös kuin paikka tuoreimmat lähiruoka voit ostaa: maanviljelijöiden markkinoilla.

Ensimmäinen kokemukseni maanviljelijöiden markkinoilla oli New Yorkin osavaltion pohjoisosassa. Rochester markkinat tarjotaan viikoittain runsaudensarvi kasvukauden aikana. Yksi omena viljelijät esitteli minut Coxin Orange Pippin omenat, ja minun omena-mutustellen elämä muuttunut pysyvästi. Ei enää standardi, supermarket omenat minulle, ei sen jälkeen rapeita tartness Pippin. He olivat niin suosittuja meidän piti tilata vuosi etukäteen.

Olen ollut maanviljelijöiden markkinoilla harrastaja lähtien, jokaisessa yhteisössä Minä olen kutsunut kotiin. Olen muuttanut paljon, ja yksi ensimmäisistä asioista minä teen uusi kaupunki on löytää markkinoita ja tutustua viljelijöiden siellä. En ole koskaan pettynyt.

Lauantaina Toukokuu on ihanteellinen, ja mikä tapa anna ystäviesi tietää Food Revolution. Lataa perhe autossa - vielä parempaa, päälle polkupyöriä - ja täyttää ostoskorit kevät vihreät, parsa, käsityöläinen leivät, paikallisia juustoja ja mitä muuta paikallisia markkinoita on tarjottavanaan. Kutsu ystäviä päivälliselle ja palvella heitä gourmet ruokia valmistetaan tuoreista, terveellinen ainesosia.

Nyt on helpompaa kuin koskaan löytää lähin maanviljelijöiden markkinoilla. Yhdysvalloissa, tutustu National Farmers Market Directory. Kanadalaiset voi etsiä viljelijöiden markkinat Kanadassa.

Huomenna: 5 syytä Tue Farmers 'Market

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (4)
Toukokuu 10, 2017 | 19:28:07 | myöhemmin 9 kuukautta
Henrik Pietilä
  Like 1   Dislike 1

Farmers Market voi toimittaa tuoretta ruokaa ja alhaisin hinnoin,

Toukokuu 11, 2017 | 01:48:53 | myöhemmin 9 kuukautta
Elmer Huhtala
  Like 2   Dislike 0

Toreilla voi olla kaikkein paikallinen ostaa ruokaa, mutta useimmat paikalliset paikka saada ruokaa on omalla takapihallaan. Olitpa puutarha tai syödä rikkaruohot *, se on ilmainen ja terve, niin erityisen arvokas niille meistä vähemmän rahaa. Tietenkin, toreilla ovat hyvin ostaa ruokaa, jota on vaikea tuottaa omalla, kuten juustoa ja lihaa, mutta haluan antaa ihmisten tietää muita vaihtoehtoja saada ihmiset pois ostaa ruokaa tehtaalla maatiloilta. * Monet rikkakasvit, kuten voikukkien, ovat syötäviä, ja hyvin ravitsevaa samalla! Voit ottaa tämän askeleen pidemmälle tarkastamalla verkossa kuormien syötävät luonnonvaraisten kasvien omalla alueella.

Toukokuu 12, 2017 | 10:07:30 | myöhemmin 9 kuukautta
Marja Leppänen
  Like 0   Dislike 0

Loistava idea, minä ostoksia markkinoilla niin paljon kuin voin ja välttää supermarket mahdollisimman paljon. Tukevat paikallista, ei mult miljoonan dollarin yritys, joka ei välitä sinusta.

Toukokuu 12, 2017 | 18:06:02 | myöhemmin 9 kuukautta
Saija Tamminen
  Like 2   Dislike 2

Juuri nyt, se on kallis, koska korkeat polttoainekustannukset, minulle kauttakulkua jollekin isompi viljelijän markkinoilla keskitetty kaupungin keskustassa. Mielestäni olisi mahtavaa jos verkosto "pieni" mutta "täysin pyöristetty sarjaa" mini-viljelijä markkinoilla asemapaikkansa yli laajempi jakelu helposti pistettä. Sano, on paljon nimetty mini-viljelijä markkinoilla valtatie eritasoliittymää joten jokainen lähistöllä viljelijä voi myydä tuotteitaan, sekä kaikki elävät lähellä kuten valtatie vuorovaikutukselle ulottuvilta. Minulla on useita tällaisia ​​moottoriteitä käynnissä lähellä kotini, ja paljon lähempänä kuin kaupungin keskustaan, jossa on vain yksi satunnainen viljelijän markkinoille auki kerran viikossa. Tämä on yksi välitön tapa ylös kysyntää vihreämpiä paikallisia toimituksia tuotteita sekä vihreämmän liikenteen yhteydet ja toimitus tällaisia ​​elintarvikkeita, että kaikki voivat hyötyä.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha