Lihaa tulostetaan

Sanni Alanko Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 3
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos. Kiitoksia jakamisesta. Hmm, että kuulostaa outoa. Kuulostaa Replicator. Kiitos OMG kaikkien täytyy tietää tästä. OMG

Rotu luoda synteettinen liha on johtanut yrityksiin tehdä lihan koeputkeen pois lehmien "kantasoluja. Mutta entä "shmeat" valmistettu 3D-tulostus?

Kuten CNET raportoi, aiemmin tällä viikolla, Thiel säätiö ilmoitti, että se antaa jopa $ 350.000 Columbia, Missouri-pohjainen käynnistyksen, Moderni Meadow, kehittää bio-painettu lihan ympäristöystävällisen vaihtoehto eläinproteiinia.

Painetut-out lihaa?

Jos se kuulostaa jotain pois science fiction, se on. "Shmeat" oli termi William Gibsonin Necromancer, CNET toteaa. Plus "synteettinen lihamureketta" oli esillä alkuperäisen Star Trek episodi, ja Orin käsivarteen Universe projekti, prillets tulostetaan-out eläimiä "ilman luita ollenkaan, usein premarinated."

Varmasti se voi tulostaa lihaa, tai elintarviketta, mukavasti omassa tech varustettu keittiö antaisi uuden merkityksen käsite "kasvava oma."

Joten Mitä ovat mukana Bio-tulostus lihaa?

Hieman lisää Modern Meadow n suunnitelmia yhteenveto on toimitettu USDA: Bio-tulostus on jo "sovellettu rakentaa kolmiulotteinen kudosten ja elinten rakenteet erityisten arkkitehtuurin ja toiminnallisuuden varten regeneratiivisen lääketieteen." Esimerkiksi CNET äskettäin raportoitiin kuinka bio-tulostus luotu "maaginen aseet" 4 1/2 vuotta vanha Emma Lavelle joka on harvinainen hermo kunnossa, Arthrogryposis Multiplex Congenita aiheuttaen supistui nivelten ja lihasten heikkous.

Kuten Moderni Meadow sanoo, luoden "kaistale syötävä sian kudos käyttämällä print-pohjainen kudosteknologian lähestymistapa" on "rakennusteline-vapaa", joka tarkoittaa, että se "ei perustu keinotekoisia materiaalia muodostaa halutun rakenteen." On myös todettava, että bio-painettu liha voitaisiin käsitellä maailman nälkää, koska se voi "saavuttaa massat uskonnollisia rajoituksia lihankulutuksen ja lopuksi väestön kanssa rajoitetusti puhdasta lihantuotantoa."

Eettiset ja ympäristöetuja Making Liha

On todellakin pakottavia eettisistä ja ympäristösyistä tehdä lihaa. Moderni Meadow toinen perustaja Andras Forgacs on kriittinen perinteisen karjan käytäntöjä, että "jos tarkastellaan luonnonvaraintensiteetistä kaikesta siitä menee hampurilainen, se on ympäristön junaonnettomuuteen."

Kuten viime sivuston postitse muistiinpanoja, kun hampurilainen voi vain maksaa 99 senttiä Wendy, "ympäristövaikutukset naudanlihan tuotannon" ja "ylimääräisiä terveydenhuollon kustannuksia lihavuuteen liittyviä kysymyksiä" lisätä jopa $ 1.51 in piilokustannuksia.

Tällä hetkellä 3D painettu liha maksaisi liian paljon luoda tehdä toimiva ratkaisu. Mutta liha kysynnän ennustetaan kaksinkertaistuvan seuraavien neljänkymmenen vuoden joten synteettinen liha olivatpa ne millaisia ​​tahansa saatavilla kohtuulliseen hintaan voisi auttaa alentamaan kasvihuonekaasupäästöjä ja myös säilyttää laidunmaat, joista suurin osa on jo käytössä.

Tietenkin me kaikki voisimme vain mennä vegaani tai kasvissyöjä, liian.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (3)
Toukokuu 10, 2017 | 14:54:17 | myöhemmin 9 kuukautta
Mira Sirola
  Like 0   Dislike 0

Jos ihmiset täytyy syödä lihaa, ja lehmä, lammas, kana ... saa elää, niin olen ok sen kanssa. Teollisen maatalouden ja sen julmuutta vastaan ​​eläimiä on lopetettava. Se on haitallista ympäristölle liian!

Toukokuu 10, 2017 | 21:32:24 | myöhemmin 9 kuukautta
Rauli Alanko
  Like 5   Dislike 1

En ole aivan varma tästä shmeat. Kuulostaa pelottavalta.

Toukokuu 10, 2017 | 23:34:40 | myöhemmin 9 kuukautta
Jami Laitinen
  Like 1   Dislike 2

Kaikille täällä taputtaen itsensä takaisin syöminen Boca hampurilaiset, Amyn tai muuta lihaa korvike, koska he pelkäävät "tehdas ruokaa" tykkää Monsanto, voit lopettaa nyt. Paska syöt tulee tehdas liian, ja se ei ole kaunis siellä joko ...

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha