Lievittää Ahdistuneisuus

Herkko Korhonen Elokuu 8, 2016 Terveys 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Ahdistus on hauska juttu. Jos rento tarpeeksi, voit, kun edessä stressiä, tulee terävämpi, kirkkaampi, ja paremmin puuttua stressiä kohtaat.
Se ei ole niin hauska, mutta jos stressor aiheuttaa voit tuntea ahdistunut ja hukkua, tuo epämiellyttävä fyysinen ja tunteita, joka heikentää kykyä käsitellä paineita. Yksinkertaisia ​​muutoksia omaan ruokavalioon, kuten lisäämällä luonnollista täydentää, jotka toimivat stressi vähentävät, voi auttaa.
Hiilihydraatteja Ohjaus Moods
Saamme tietää intuitiivisesti että tärkkelyspitoisia "comfort food" jotenkin tuottaa tunne rauhallinen - mutta miten? Vastaus paljastui kaksi ravitsemukselliset tutkijat Massachusetts Institute of Technology yli kolmekymmentä vuotta sitten, kun he antoivat insuliini hiirille, toivoen vähentää aminohappo pitoisuus veressä. Voit tutkijoiden yllätys, aminohappo tryptofaania, edeltäjä serotoniinin käytännössä nousi pitoisuus vastauksena insuliini. Seurantatutkimukset hiilihydraatteja, jotka stimuloivat insuliinin tuotantoa haimassa, on sama vaikutus aminohapon pitoisuudet veressä ja aivoissa.
Tämä havainto selittää tryptofaani paradoksi: vain ruokia hiilihydraatteja suurentavan aivojen tryptofaania ja puolestaan ​​serotoniinin. Tämä havainto ei tarvitse olla harhaoppi niille, jotka seuraavat nykyinen korkea-proteiinipitoista ruokavaliota, mutta se ei selitä korotukset masennus, ahdistuneisuus ja unettomuus niissä, välttää kaikki hiilihydraatit. Pieni määrä ravinnon hiilihydraatteja, kuten 2 Keksejä syönyt 30 minuuttia ennen stressaavaa tilannetta, voi auttaa alentamaan ahdistusta tasoilla.
Jotain hämärä
Ei ainoastaan ​​syö kalaa vähentää riskiä Alzheimerin tauti, mutta tutkimusten mukaan raportoitu vuonna 2003 Yhdysvaltain National Institutes of Health, se vähentää ahdistusta ja masennusta samoin.
Ei kaikki kalat, kuitenkin, ovat yhtä suuret. Eikosapentaeenihappo on pitkäketjuisten tyydyttymättömien rasvahappojen, joka löytyy korkeimmat pitoisuudet kaloissa, kuten lohi, sardiini, makrilli, ja silli jotka elävät kylmä syvänmeren. Tonnikala, kolja, ja ruijanpallas vaihtelevat pitoisuus EPA, mutta yleensä eivät ole rikkaita rasvahappo. Viljeltyjen kalojen ei saa tarjota samoja pitoisuuksia EPA luonnonvaraisten kalojen; se voi riippua siitä, mitä kaloja ruokittiin.
Jos et pidä mausta kala, ottaa lohi öljy kapselit, saatavilla paikallisella luontaistuotemyymälän. Yksi gramma kalaöljyä päivässä riittää useimmille, mutta suurempia annoksia voidaan tarvita, jos sinulla vakava ja jatkuva psyykkinen sairaus. Tarkista luonnollinen terveydenhuollon tarjoaja ensin.
Hyödyllisiä Yrtit
Monet yrtit ovat käytettävissä ahdistuksen hoidossa kuten sitruunamelissa, piparminttu, ja Valerian root. Mäkikuisma, kuten monet muut yrtit, on tehokas, mutta ei ole pikaratkaisua. Kun se nostaa serotoniinin määrää aivoissa, se kestää viikkoja tai kuukausia tehdä niin. . Voit valita rohdosvalmiste joka sopii sinulle parhaiten, ota herbalist tai naturopath.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha