Lähtevien sotaa Naiset: Opiskelijat haluavat pois Ehkäisy Oikeusjuttu

Elvi Jääskeläinen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 8
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
nämä ihmiset ovat yli hullu Kiitos päivitykset.

Tervetuloa Lähettämiset, sinun kierros-up tuoreimmat uutiset eturintamaan sodan naisten. On tarina oman valtion tai ajatus siitä, miten työntää takaisin? Jaa ne täällä ja taistella vastaan ​​sodan naisten.

Notre Damen yliopisto saattanut jättänyt oikeusjuttu haastava perustuslainmukaisuutta ehkäisyn toimeksiannon Obamacare, mutta opiskelijat, opettajat, henkilökunta ja alumnit mieluummin koulun keskittyä todella tukemaan opiskelijoiden perheiden ja muiden sosiaalisen oikeudenmukaisuuden innoittama syitä.

Ihmisyys Colorado uskoo tämä on heidän vuonna. Kahden aiemmat yritykset kieltää abortti suoraan he yrittävät jälleen kerran saada aloitteensa julistamisesta sikiön solujen oikeushenkilöitä hyväksyttiin marraskuussa.

Kukaan tärkeämpi anti-valinta liike kuin Lila Rose. Kysykää Lila Rose.

Canthryn WELLNER vetää mitään lyöntejä tässä pala American Family Radio Bryan Fisher ehdotusta siitä, että kiihkoilijat alkavat Underground Railroad siepata lapset niiden samaa sukupuolta vanhemmat.

Hävetkää Texas. Häpeä meille kaikille.

Kristina Chew antaa tämän katsomaan hälyttäviä tilastoja takana koulun keskeyttämisiä tai opiskelijat, joilla on erityistarpeita.

Tässä syy meidän kaikkien pitäisi huolta Louisianan voucher ohjelma.

Juuri ajoissa syksyllä urheilu kausi: on cheerleading urheilua vai ei?

Lisää ajatuksia ridiculousness seurannut Gabby Douglas ja hänen hiukset.

Jotkut edistykselliset pitänyt jättää olympialaiset merkityksettömänä. Tässä syy he ovat väärässä.

Yksi etuutta Edullinen Care Act on uusi ohjelma nimeltään Raskaus avun rahasto, joka auttaa rahasto ohjelmia eri puolilla maata, jotka tarjoavat palveluja raskaana teini-ikäiset ja nuoret aikuiset.

Uskokaa tai älkää esivaaleissa ovat vielä kesken. Sekä Michigan ja Missouri valitsivat republikaanien senaatin ehdokkaat ja molemmat ovat huonoja uutisia naisille ja perheille.

Emilyn Luettelo on tämän aikajanalla sodan naisiin ja, hyvin. Huokaus.

Presidentti Obama kertoi pakattu väkijoukkoon Denver hänen suunnitelmia suojella naisten oikeuksia. Sandra Fluke esitteli presidentti, muistuttaen väkijoukon mitä vaakalaudalla ensi marraskuussa.

Elizabeth Banks menee takuuseen Planned Parenthood.

Lopuksi, Hillary Clinton osaa tehdä työmatkalla.

Kiitos tarkkailun takaisin ja älä unohda lähettää tarinoita, ehdotuksia ja kommentteja. Palaamme joka arkipäivä kanssa viimeistään paras ja huonoin sodasta naisten. Niin kauan kuin taistelu riehuu, kerromme uusimmat, joten tarkista takaisin!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (8)
Toukokuu 20, 2017 | 00:48:48 | myöhemmin 9 kuukautta
Marjut Haanpää
  Like 4   Dislike 1

Mitä kaikki Raamatun Humpers tehdä ilman toivottuja vauvoja vetää mahdollisille omaksuvat heidän taittuu jotta he voivat hyväksyä vauva? Ystäväni oli liittyä kirkkoon vahvistaakseen heidän lapsensa. Sitten on rahaa tehdään myymällä Babies fundies. Mitä tapahtuu syntymän jälkeen ja hyväksymisen myynti ei ole oikeastaan ​​väliä heille. Sitten on kaikki fundamentalistinen xtian ja islamilaisen Mies etsii 12 vuotta vanha neitsyitä naimisiin ja lapsia kiusata. Joten tietenkin conservetard fundamentalistit vastaan ​​aborttia, he pelkäävät he loppumassa neitsyitä raiskata.

Toukokuu 20, 2017 | 09:18:00 | myöhemmin 9 kuukautta
Kustaava Kaurismäki
  Like 3   Dislike 1

Notre Dame oikeusjuttu on toinen esimerkki tuhlaa rahaa hän vääriä asioita ja miten kosketusta he ovat. Ehkä opiskelijoiden pitäisi kysyä kondomien estää vähentää leviämisen riskiä HIV / AIDS. . Tai tietysti kaikki lääketieteellisistä syistä muut kuin ehkäisyä raskauden käytöstä ehkäisypillereitä.

Toukokuu 20, 2017 | 12:56:56 | myöhemmin 9 kuukautta
Eero Oja
  Like 5   Dislike 1

Yhdysvallat tarvitsee lisää vauvoja syntyväksi niin voi näyttää heille, että ihmisoikeuksien saa asiaa tässä maassa. Tämä paska on särkynyt sydän liberaalit.

Toukokuu 20, 2017 | 19:49:19 | myöhemmin 9 kuukautta
Helinä Heikkinen
  Like 4   Dislike 1

Mielenkiintoista, että Lila Rose toteaa hän kuolisi syy. Olisin enemmän vaikuttunut jos hän totesi haluavansa olla hyväksyä mitään vauva, joka olisi syntynyt, koska hänen työtään. Vain yksi henkilö, joka on pro-syntymä ei pro-vauva.

Toukokuu 20, 2017 | 23:19:57 | myöhemmin 9 kuukautta
Mimmi Mäkelä
  Like 1   Dislike 1

Shirley H. "Millainen yhteiskunta vain välitä vauvoja ennen he syntyvät?" +++++++++++ Ymmärtäkää ... suurin osa meistä eivät tätä mieltä! Näette tuloksen poliittisin perustein SMOKESCREENS heitti republikaanit saavuttaa kaksi tavoitetta .... yksi, joka kattaa että heillä ei ole toteuttamiskelpoinen suunnitelmia auttaa talouttamme ja kaksi, he haluavat vedota muutamia uskonnolliset fundamentalistit joten he saavat ääntä.

Toukokuu 21, 2017 | 04:29:49 | myöhemmin 9 kuukautta
Sakari Tuomioja
  Like 1   Dislike 0

Mitä järkeä kaikissa näissä hyökkäykset ehkäisyä?

Toukokuu 21, 2017 | 11:26:26 | myöhemmin 9 kuukautta
Eino Aho
  Like 4   Dislike 1

Miksi on niin tärkeää pakottaa jokaisen sikiön syntymään riippumatta olosuhteista? Ilmeisesti USA on alle harhakäsitys, että on pulaa ihmisten tässä maailmassa, erityisesti pula amerikkalaiset. No.............

Toukokuu 21, 2017 | 11:48:08 | myöhemmin 9 kuukautta
Aallotar Nurmela
  Like 5   Dislike 1

Sandy S ... "Mikä oikeus on ne pediphile papit ajaa sairaaloiden ja kertoa meille, kuinka elää?" ++++++++ Heillä ei ole tätä oikeutta, tietysti .... eivätkä Elaine ja hänen pieni varjot, Steve R ja Michelle H ja kaikki Raamatun sekoittimet näemme täällä sivustolla. He leperrellä heidän pyhiä tekstejä ja helvetin tuleen ja olematon "vauvoja" ja ei ole mitään käsitystä siitä, miten vastenmielinen, että on. Yksinkertaisesti, heillä ei ole oikeutta määrätä heidän uskonnollisen vakaumuksensa ketään muuta kuin itseään.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha