LG: n Uusimmat puettavat Lets Vanhemmat pitää silmällä Lasten

Jalmar Pitkänen Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Hei, paikannuslaite. LG: n uusin julkaisu on puettavat tracker jonka avulla vanhemmat voivat tarkistaa lastensa. Se jopa mukana toimitetaan valinnaisia ​​Hello Kitty ja muun merkin tarvikkeet auttaa kannustavat lapsia käyttää heitä ranteet paikalla perinteisesti varattu säännöllinen katsella.

LG KizON on ranteessa, mutta se ei SmartWatch. Se on vielä yksinkertaisempi versio Ipana matkapuhelimet puolivälissä viime vuosikymmenen lapsen pää. Laitteen avulla lapset voisivat soittaa yhden ennalta ohjelmoitu määrä, joka todennäköisesti äiti tai isä kännykkä. On vanhemman älypuhelin tai tabletti, vanhempi voi nähdä heidän lastenhuoneeseen sijainti mukana sovellus GPS ja Wi-Fi. He voivat myös soittaa lapsen laitteeseen.

Jos lapsi ei vastaa, GPS potkuja, antaa vanhemmille mahdollisuuden nähdä, missä heidän lapsi on. Se hälyttää myös vanhemmille, kun akun laitteen laskee alle 25 prosentin, tosin 36 tunnin akunkesto, öisin maksu todennäköisesti estää signaalin. Se on perimmäinen seuranta työkalu vanhemmat esikoulu ja nuoremmat peruskoulun asetettu.

KizON tulee ulos LG: n natiivi Etelä-Koreassa heinäkuussa. Se debyytti Pohjois-Amerikassa ja Euroopassa tänä syksynä. Toistaiseksi ei hinta on listattu missä tahansa valuutassa laitteen.

LG: n tuote ei ole ensimmäinen, jotta vanhemmat voivat seurata niiden lasten. British teknologian yritys KMS luonut samanlainen ranneke, mukaan Guardian. Tämä laite myös seuraa sijainti, mutta sen calling ominaisuus on hieman erilainen. Se mahdollistaa useita puhelinnumeroita voidaan syöttää laitteeseen niin, että se voi automaattisesti soittaa seuraavaan numeroon tapauksessa puhelu menee vastaajaan. Viime vuonna, Filip julkaisi lapsiystävällisiä AT & T-yksinomainen SmartWatch että vanhemmat voisivat käyttää seurata lapsiaan mutta saa niitä enemmän viestinnän vaihtoehtoja, kuten kutoma, raportoitiin Android yhteisön.

Kuten monet elektroniikka, kun tuote on tarkoitettu lapsille, todellinen asiakkaat ovat vanhempia. He ovat niitä, joiden rahoja käytetään ostaa laitteita, kun kaikki. Kirkkaan pinkki, sininen ja vihreä väri ja merkki tarvikkeet piirtää lapset saada heidät käyttää sitä, mutta seuranta ja yhteyksien ominaisuuksia ovat mitä myydä laitetta vanhemmille.

Lisäksi lapset, molemmat yhtiöt ehdottaa näitä laitteita voitaisiin käyttää seurata vanhusten, liian. Tämä ryhmä on usein myös suunnattu tämän tyyppinen laite, osoituksena Life Alert mainokset amerikkalaisessa tv - vaikka on epätodennäköistä, että monet isovanhemmat valitsevat jatkossa Hello Kitty tarvikkeet niiden KizON.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha