Lentokoneet siirtyä kasvipohjaisia ​​Polttoaine

Joona Hartikainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 7
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos artikkeli. Tämä vähentäisi paljon saastumista. Mielenkiintoisia ja jännittäviä uutisia!

Lentopetrolin valmistettu kasveista, kuten jatropha ja Camelina testataan lentoyhtiöt kuten British Airways ja Continental Airlines. Boeing Corporation on työskennellyt eri lentoyhtiöiden auttaa heitä testata kasvipohjainen biopolttoaineita. Nämä kasvipohjaisia ​​biopolttoaineita voitaisiin vähentää hiilidioksidipäästöjä suihkumoottorit.

Yhdysvalloissa lentoyhtiöt tuottaa noin kolme prosenttia hiilidioksidia syntyy Yhdysvalloissa. Yksi prosentti kaikista liikennelentäjän lentopetrolin voitaisiin tehdä kasviöljyistä vuoteen 2015 mennessä, auttaa vähentämään vaikutusta ilmastonmuutokseen. Yksi prosenttia vuosittain kaupallisia lentopetrolin kulutus vastaa noin 500-600 miljoonaa litraa, mukaan tämä hiljattain artikkelin Seattle Times.

Testi lennot ovat tapahtuneet viime 2-3 vuotta Virgin Atlantic, Air New Zealand, Continental Airlines, ja Japan Airlines jotka ovat käyttäneet Biopolttoaineiden jatropha, Camelina, coconut- ja babassu peräisin biopolttoaineseosta ja levät. Air New Zealand lentoa todella käytetään sekoitus 50 prosenttia biopolttoainetta. Biopolttoaineiden käyttö mainoksissa suihkukoneet on mahdollista vähentää kasvihuonekaasupäästöjä valtavasti. Camelina biopolttoaine on sanottu vähentämään kasvihuonekaasujen päästöjä jopa 80 prosenttia. Se on myös testataan potkuriturbiinikone tasossa.

Camelina on samassa kukka kasvi perheen kuten kaali ja kukkakaali. Jatropha siemenet sisältävät jopa 40 prosenttia öljyä, ja siksi niitä voidaan käyttää tehdä biodieseliä. Toistaiseksi kuitenkin kasvavat lajikkeet ei ole standardoitu tavalla, jolloin saatiin yhdenmukainen öljyn laatua. Alage öljy on myös hyvä ehdokas tehdä biopolttoainetta. Tutkimus on parhaillaan johdetaan miten maksimoida öljyn tuotokset.

Kuva pistetilanne: Wikki Commons

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (7)
Toukokuu 21, 2017 | 16:48:55 | myöhemmin 9 kuukautta
Eevert Isotalo
  Like 2   Dislike 0

Se on niin surullista, että en ole yllättynyt, että ihmiset eivät voi edes olla iloinen yrittää tehdä asiat paremmin. Se on niin surullista, että en ole yllättynyt, että ihmiset eivät voi edes olla iloinen vauva toimet, jotka todella tehdä pää meitä suuntaan menossa vihreä. Ajatus siitä, että kuka tahansa voi olla niin huoleton noin 500-600 miljoonaa litraa pelastua, on todella vastenmielistä minulle. Joten jos et ole 100% vihreää juuri nyt, niin sinulla ei ole hemmetin asia arvostella kun toiset ainakin yrittää tehdä suuri ero. On selvää, yksi askel kerrallaan on hyväksyttävää sinulle. Käyttämällä elintarviketuotantoon valtaan koneita ei ole hyvä asia nälkäisiä ihmisiä. Se nostaa hintaa näiden viljelykasvien ja vähentää saatavuutta, liian. Mutta en vastusta kokeilla sitä, jotta lisätietoja mahdollisista vaihtoehtoisista polttoaineista. Vahingossa löydöt tapahtuu koko ajan, kuten oli laita penisilliiniä. On myös täysin mahdollista, että hybridiautot todella käyttää enemmän energiaa valmistuksessa ja toimitus osien ympäri maailmaa. Mutta se on alku. Ja yksittäisten ostaja, on nollatuloksen pisteeseen, jossa henkilökohtainen kustannussäästöjä tulee merkittäviä.

Toukokuu 22, 2017 | 00:55:11 | myöhemmin 9 kuukautta
Marjo Haapakoski
  Like 3   Dislike 0

Yksi voitaneen olettaa, että siirtyminen bensiini tai diesel biopolttoaineiden tai etanolin ei oikeastaan ​​hyötyä planeettamme niin paljon kuin ihmiset uskotellaan. Mietitäänpä tätä ajatusta toinen tapa suuryritysten kuten Monsanton tehdä miljardeja harhaanjohtavia ihmisiä ja tuhoavat planeettamme. Sen tavallaan kuin sanomalla koska useimmat sähkö yritykset käyttävät kivihiiltä sähköä, ei käyttämällä hybridi tai sähköinen auton itse luoda enemmän, vähemmän saasteita, tai sama pilaantuminen kuin dieselajoneuvojen?

Toukokuu 22, 2017 | 03:41:41 | myöhemmin 9 kuukautta
Jasmiina Salonen
  Like 4   Dislike 0

Ironista kyllä, luin Organic manifestissa, että maissia viljellään vuoksi etanolin yleensä käyttää enemmän öljytuotteiden kasvaa kuin määrä öljytuotteiden se kasvatettiin korvata.

Toukokuu 22, 2017 | 10:15:37 | myöhemmin 9 kuukautta
Kai Isotalo
  Like 0   Dislike 2

Voi, iso huuto. Koko 1 prosenttia! Geez, nopeudella olemme menossa kohti kestäviä vaihtoehtoja, kun me todella käyttää niitä, ympäristö jo tuhotaan. Lisäksi on olemassa parempia vaihtoehtoja tämän, ja he ovat olleet jo noin 20 tai niin vuotta. Ongelma tietysti on, että paljon enemmän rahaa tehdään myymällä öljyä kuin on kasvien polttoaineet. Kun yritykset kuulla "go green" he sanovat, että he ovat menossa vihreä, mikä on totta, mutta heidän käsityksensä "vihreämpiä" on erilainen kuin sinun, olen varma.

Toukokuu 23, 2017 | 18:25:35 | myöhemmin 9 kuukautta
Salme Seppä
  Like 2   Dislike 2

Minusta tuntuu tämä voi olla menetyksiä. Vähemmän CO2, mutta ovat vaihtoehdot kestävä? Me tuhota vielä enemmän käyttämällä niitä?

Toukokuu 24, 2017 | 00:38:05 | myöhemmin 9 kuukautta
Viljami Jokinen
  Like 0   Dislike 1

Jos meillä olisi seurannut Carterin suunnitelmia, tämä olisi ollut voimassa jo. Mutta hei, parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Pidän tästä. Pidä mietitään sitä, ja se on todellisuutta.

Toukokuu 24, 2017 | 08:55:27 | myöhemmin 9 kuukautta
Anniina Halonen
  Like 1   Dislike 2

Voitaisiin säästää 500-600 miljoonaa litraa kaasua noin 4-5 vuotta? Pidän siitä. Se on alku. Mutta minulla on joitakin samoja kysymyksiä muilla on. Joten kai kaikki voimme vain odottaa ja katsoa, ​​ja sitten kampanjointia tai vastaan, kun tiedot ovat saatavilla. Kippis!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha