Leikkaus Pidä vammaisten lasten Pieni nousussa

Aukusti Alanko Elokuu 8, 2016 Miscellany 1 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitoksia jakamisesta.

Valtava kiista syntyi vuonna 2007, kun tiedot yhdistettiin noin "Ashley hoito," menettely, jossa lääkärit käyttää hormoneja ja kirurgia estää Ashley, vaikeavammaisille tyttö, joka ei kyennyt kävelemään tai puhua, kasvamasta. Ashley on nyt noin 14 vuotta vanha; hänen vanhempansa, jotka ovat vaatineet häntä "tyyny enkeli," oli pyytänyt lääkäreitä Seattlen lastensairaalassa suorittaa menetelmät pois usko että pitää hänen pieni olisi paras tapa varmistaa hänen elämänlaatua. Lääkärit poistettu Ashleyn kohtuun ja rintojen silmut ja antoi hänelle suuria annoksia estrogeenin aiheuttaa sulkemisen kasvulevyt hänen luita; he kirjoittivat "hoito" lokakuussa 2006 kysymystä Archives of Pediatrics & Adolescent Medicine.

Kasvu vaimennus Hoito nousussa

Toukokuussa 2007, Seattlen lastensairaalassa ja Regional Medical Center myönsi, että se oli rikkonut valtion lakia sallimalla leikkauksen tapahtua. Tästä huolimatta ja huolimatta toukokuu 2007 38-sivuinen raportti Washington Protection & Advocacy System väittää, että Ashley oikeuksia oli loukattu, tällaisten kasvun vaimennus hoito näyttää olevan nousussa. Hiljattain artikkelissa, Guardian kertoo, että se on ollut yhteydessä kaksi perhettä, joilla on ollut lapsensa käyvät läpi menettelyn, perhe Euroopan maista adoptoitu poika Vietnamista, "Tom", joka on vaikea CP-vamma ja epilepsia ja voi istua, puhua, kävellä tai syödä, ja nyt-14-vuotias tyttö ylemmässä Keskilännessä "Erica", jolle lääkärit Minnesotan yliopiston suoritettu samanlaisia ​​menetelmiä kuin käytetään Ashley.

Guardian kertoo, että se on oppinut yhteensä ainakin tusina perheitä, jotka ovat tehneet tällaisen kasvun vaimennus menettelyjä tai ovat parhaillaan tekemässä niin ja että siellä voi olla enemmän kuin 100.

Vammaisten oikeuksien aktivistien, mukaan lukien lasten vanhemmat vammaisten ilmaisi yksinkertainen tyrmistyksensä menettelyä. Koska vanhempi vakavasti autistinen teini-ikäinen poikansa, joka voi puhua vähän, on erittäin urheilullinen ja lähes kuusi jalkaa korkea, voin ymmärtää pelot Ashley vanhemmat miten tarpeisiin lapsen Vaikeavammaisten kasvamassa aikuinen samalla . Mutta sen sijaan fyysisesti käytöstä lapsi vielä, olemme pyrkineet opettamaan ja tukea Charlie koska hän on kypsynyt lapsen teini ja aikuisikään. Katkaista hänen kasvu jossain vaiheessa, jotka mielestämme parhaiten näyttää yksinkertaisesti rajoittaviksi hänen mahdollisuuksia - tuntuu väärältä, suoraan sanottuna. Charlie on usein yllätti meidät paljastamalla kuinka paljon hän voi tehdä niin kuin hän saa vanhempi.

Olivatko Ashleyn kansalaisoikeudet - ja Human Rights - rikkoi?

Curt Decker, johtaja National vammaisten oikeuksien verkosto, valmistelee raportin soittaa kongressia kieltää kasvun vaimennus kohtelu vammaisten lasten sillä perusteella, että se loukkaa heidän kansalaisoikeudet.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (9)
Kesäkuu 10, 2017 | 00:18:30 | myöhemmin 10 kuukautta
Terttu Juva
  Like 5   Dislike 2

On hämmästyttävää käydä uudelleen n uudelleen tulossa blogisi loistava vaivaa on täällä .. laser dc

Kesäkuu 10, 2017 | 01:55:52 | myöhemmin 10 kuukautta
Jaakoppi Koskela
  Like 5   Dislike 0

Säilyttäminen HER ihmisarvoa ???? Entä hänen lapsensa? Lapsen, 14, tietää hän on teurasti, yksi rinta kerrallaan, vaikka hän ei voi muotoilla sitä. Entä Ashleyn ihmisarvoa? Olet parents.You ovat Stalag komentajat.

Kesäkuu 10, 2017 | 05:38:43 | myöhemmin 10 kuukautta
Talvikki Miettinen
  Like 5   Dislike 1

Olin enemmän tai vähemmän kanssasi asti että täysin etuyhteydettömille ja naurettavaa vertailu. Jalat-sitova Kiinassa? Ihan oikeesti?

Kesäkuu 10, 2017 | 13:12:53 | myöhemmin 10 kuukautta
Jyrki Häkkinen
  Like 4   Dislike 1

Jos koskaan olla mitään muuta kuin jotain, joka vain annetaan siellä ja on hoidettava, niin kyllä ​​Im puolesta. miksi tekee asioista mitään vaikeampaa hoitajien. Laitoimme alas terveitä eläimiä jokapäiväistä, dont nähdä liikaa ulos raivosi yli että, joten miksi on kunnossa tänä. voisimme vain laittaa kaikki Vammaisten alas samoin. ainakin he ovat elossa.

Kesäkuu 10, 2017 | 17:26:28 | myöhemmin 10 kuukautta
Eljas Tikka
  Like 1   Dislike 1

Jos koskaan olla mitään muuta kuin jotain, joka vain annetaan siellä ja on hoidettava, niin kyllä ​​Im puolesta. miksi tekee asioista mitään vaikeampaa hoitajien. Laitoimme alas terveitä eläimiä jokapäiväistä, dont nähdä liikaa ulos raivosi yli että, joten miksi on kunnossa tänä. voisimme vain laittaa kaikki Vammaisten alas samoin. ainakin he ovat elossa.

Kesäkuu 11, 2017 | 22:02:13 | myöhemmin 10 kuukautta
Reino Kolkka
  Like 4   Dislike 0

se näyttää epäoikeudenmukaista vertailu fo autisic lapsi ja yksi lapsuuden avuttomuus. vanhemmat tietävät niiden rajoitukset ja valmiuksia emme. Tunnen se oma valinta kuitenkin kaksipuolinen kolikko seurauksia

Kesäkuu 12, 2017 | 04:03:27 | myöhemmin 10 kuukautta
Alpi Isomäki
  Like 1   Dislike 2

Minun täytyy miettiä tässä yksi jonkin aikaa ....

Kesäkuu 12, 2017 | 09:57:47 | myöhemmin 10 kuukautta
Viljami Koski
  Like 3   Dislike 1

Inhottavaa. Jos et voi hoitaa lasta itse, laita ne ammattilaisten käsiin ja anna heille on mitä elämä he voivat olla. Hidastunutta kasvua yhden henkilön kasvu toisen henkilön mukavuus on pahempi kuin orjuutta.

Kesäkuu 12, 2017 | 17:42:33 | myöhemmin 10 kuukautta
Hulda Äijälä
  Like 1   Dislike 2

miten kamala! Mikään kuten käyttäen vammaisten kuin guinnea sikoja, jos teemme tämän eläimiin helvetti olisi ylösnoussut! Jumala anteeksi koko ihmiskunnalle! Toki kuulostaa Hitlerin tulossa takaisin!

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha