Leikkaukset Mean Bleak Kesä pienituloisille Urban Kids

Henri Aalto Elokuu 8, 2016 Miscellany 4 9
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
kiitos artikkeli

Ankara leikkaukset on horjuva talous on paloiteltu American lasten futuurit kuin koskaan ennen. Tällä kertaa se on kesä palveluja lapsille, jotka ovat suunnattu leikkauksia, jättäen nuorten kaupunkilaisten ilman henkilöstö, materiaalit, rahaa ja saisivat tarvitsemansa syventää oppimista, löytää työtä tai on turvallinen paikka viettää aikaa. Tiukka budjetteihin useissa valtioissa merkitsee synkkä kesällä monien kantakaupungin nuorten, kuten kesällä 2011 lasten rikastamiseen ja kesäkoulu ohjelmat läpällä tai silvottu luuhun puutteen vuoksi varoja.

Niistä standardi ohjelmia ja toimia kaupunkien lapsille että on edessään leikkauksia: altaat ja uima-ohjelmat, virkistys, kirjastot ja lukeminen / lukutaito-ohjelmia, lyhyen aikavälin työtä vaihtoehtoja ja kaikenlaisia ​​oppimisen ja rikastamiseen aktiviteetti, luontoelämys leireillä ja jopa kesäkoulu .

Pahimmin leikkausten ovat lapsia niin valtava suurkaupunkialueilla kuin New Yorkissa, Washington DC, Houston ja Detroit, kaikissa kaupungeissa pitkään riippuvainen kesän ohjelmia palvelevat oppimisen ja toiminnan tarpeet pieni- ja keskituloisten nuoret kautta jäsennelty encrichment.

Voittoa nuorten asianajo ryhmä, DC Action for Children, raportoi kielteisiä vaikutuksia näiden syvä leikkaukset voivat olla:

"Piirin viipalointi pois kesäkoulun, nuoriso työpaikkoja ohjelma ja lukuisia kesän ohjelma ja rikastamiseen liittyviä toimia, lapset menettävät arviolta $ 17 miljoonan arvoinen ohjelma tänä kesänä ...

Nämä leikkaukset vaikuttavat suoraan jopa 15.000 District lapsille ja nuorille. Mutta se vaikuttaa myös koko kaupungin. Pienten lasten vanhemmat, jotka luottavat kesäleirillä tai afterschool ohjelmia, jotka on leikattu on nyt löytää vaihtoehtoja, kuten maksaa lastenhoitajan - jos heillä on varaa - voidakseen jatkaa säännöllistä tuntia. Nämä vaihtoehdot puuttuu usein oppiminen ja rikastamiseen osa lähiyhteisön ohjelmia. Lähiöissä voi nähdä nousuun nuorisorikollisuutta enemmän tyhjäkäynnillä teini pysyä kadulle ja joutua vaikeuksiin. Yhdistyksille joutuu mahdollisuus kääntää pois tarvitsevien lasten kesällä ohjelmien ja kouluissa ei voi tarjota luokat monet opiskelijat haluavat kuroa kesän oppiminen aukko tai ansaita luottojen tarvitaan valmistumisen. "

New Yorkissa, noin 10000 teens, jotka tyypillisesti osallistumme kaupungin kesätyöpaikkoja ohjelma löytää itsensä työttömäksi, koska $ 15 miljoonan euron lasku että ohjelman rahoitusta. Samantha Gross Associated Press New York raportoi:

"Myös leikkuulauta New Yorkin ehdotettu talousarvio: neljä uima-allasta, New Yorkin julkinen kirjasto lasten ohjelmaa leikkaukset joka johtaisi 70 prosenttia vähemmän nuoria palvellaan, yli 6000 julkisen koulun opetuksen työpaikkoja, perhe lukutaito-ohjelmat ja kenttätyö varten kodittomia nuoriso. "

Manhattan Borough puheenjohtaja Scott Stringer, yksi monista virkamiehet vastustavat ohjelman leikkaukset, huomauttaa poistamista näiden nuorten palvelujen eniten prfoundly osuma kaupungin keskiluokka ja työssäkäyviä köyhiä perheitä, joilla ei ole muita vaihtoehtoja. "Tämä on varmasti tule olemaan vuosi lapsen New Yorkissa", hän sanoi.

Aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Budjettileikkaukset Laita Asunnottomien ja liikuntarajoitteisille Riskinuoriin

Talousarvio Tiedot Emerge: mikä sai Leikkaa, mikä ei, mikä sai Siirtyvät, mikä sai shafted

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (9)
Toukokuu 12, 2017 | 21:16:51 | myöhemmin 9 kuukautta
Iina Auer
  Like 3   Dislike 2

Hassua, miten automaattisen vastauksen useimpien sivuston stalwarts on vähätellä joita he eri mieltä ja ottaa ne ovat myös runsaasti elitistejä ... Entä oivallus, että tuettu tehdä työtä työpaikkoja voi vain "käyttävät" osa lapset haluavat työtä siellä? Paitsi, että entä ajattelu mitä minimipalkka laeissa estämään lapsia saamasta yksityisen sektorin työpaikoista, joissa ne voivat oppia kauppaa tai hyvää työtä tottumuksia? Ei, sen sijaan statists kuten sivuston yleisö tuki regs / lakeja, jotka rajoittavat pääsyä työhön. Nuoret ovat vähän niin työn taitoja ja minimipalkka lakien mandaatti he viimeisten joukossa vuokrata minkäänlaista työtä, joka saattaisi kouluttaa heitä. Lisätä yleistä ylimääräisiä työvoimakustannuksia ObamaCare ja eri valtuutusten tahansa yritys yrittää laajentaa ja se kaikki supistaa työmarkkinoilla. Niin köyhä taloudellisia päätöksiä kaikilla hallinnon tasoilla lisäävät kamala työmarkkinoille. Drop pyrkiviä valtuuttaa kokematon työ maksetaan sama kuin kokenut ja näet nykyisen Tulimyrsky nuorisotyöttömyyttä. Haluatko nähdä lisää kokematon / nuoret työvoima saavat mahdollisuuden? Muuttaminen minimipalkka lakien olisi hyvä alku. Tietenkin mitään teit joka sai hallituksen ulos talouden olisi hyvä mutta tiedän sanomalla, että on hyvä edistykselliset sivuston vain koota tyhjä tuijottaa paras ja normaali ranting pahimmillaan niitä, joiden usko jumaluus valtion ollaan haastoi.

Toukokuu 13, 2017 | 03:12:56 | myöhemmin 9 kuukautta
Pietari Hietalahti
  Like 1   Dislike 2

tyypillinen lib valittaminen ilman ideoita miten rahoittaa opinnot kun valtio ei ole rahaa. hallitus ei voi tarjota mitä he eivät pysty maksamaan. Se ei tarkoita, että on olisivat todellisia.  Ehkä vanhempien on vastuu lasten toimintaa.

Toukokuu 13, 2017 | 08:42:55 | myöhemmin 9 kuukautta
Mari Linna
  Like 4   Dislike 0

Marie W, sinä liittyvät Marie-Antoinette? Anna heidän syödä kakkua ...

Toukokuu 13, 2017 | 10:33:19 | myöhemmin 9 kuukautta
Taavetti Hakulinen
  Like 5   Dislike 2

Tyypillinen. Kuten tavallista köyhät ja heikommassa asemassa aina kärsimään, kun tyhjäkäynnillä rikas elää sen ansiosta verohelpotuksia ja porsaanreikiä maksettu ahkera, pitkämielinen keskiluokka. Köh ... Olet tervetullut muuten! Kiitos Marie W. Joten puhuu ääni joku on luultavasti rikas, elitistinen ja konservatiivinen, koska ne vain ovat itsestään ja mikä parasta niille heidän kaltaisiaan.

Toukokuu 13, 2017 | 15:18:48 | myöhemmin 9 kuukautta
Tapani Heikkinen
  Like 0   Dislike 0

Leikkaa nämä ohjelmat ja maksaa tiellä. Mikä eetos tässä maassa on ....

Toukokuu 13, 2017 | 22:16:38 | myöhemmin 9 kuukautta
Nestori Järvinen
  Like 4   Dislike 0

En usko, että se on govt vastuulla vauva istua tai viihdyttää lapsia kesäksi.

Toukokuu 14, 2017 | 04:20:44 | myöhemmin 9 kuukautta
Mariia Leskinen
  Like 2   Dislike 0

Tyttäreni halusi mennä kesäkoulun ja käydä kursseja tänä kesänä, mutta ei ole mitään keinoa meillä on varaa valtava maksu. Se maksaa $ 300 arvaa kuinka monta viikkoa kussakin luokassa? 3 !. En todellakaan ymmärrä, miten se kannattaa rahaa tai miten ne voisivat mahdollista opettaa paljon 3 viikkoa. Kuten kesän ohjelmia täällä, unohda se. Ei ole monia aluksi, ja vanhemmilla ole varaa maksuja, jotta lähettää ne minkäänlaista jäsenneltyä toimintaa. Kuten postitse alla totesi, jos lapset eivät löydä jotain rakentavaa tekemistä, he löytävät something..and se ei ole mitä haluamme heidän tekevän.

Toukokuu 14, 2017 | 10:25:27 | myöhemmin 9 kuukautta
Hille Koskinen
  Like 4   Dislike 0

Jos lapset eivät ole hauskaa kesällä ohjelmia kuten uinti ja muuta toimintaa, he löytävät jotain tekemistä, ja se voisi olla sitä mitä me mieluummin he tehdä. Vain sanomalla ................

Toukokuu 14, 2017 | 12:18:06 | myöhemmin 9 kuukautta
Tarja Mäkinen
  Like 0   Dislike 0

Oma pojanpoika on ilmoittautunut kesäkoulun mutta sen kaikki online-ohjelma. Tämä voi olla, jos koulu on menossa.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha