Lego Elokuva on kaikki palat sopivat rakennettu Box Office Hit

Elsi Lahti Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Muista, kuinka hauskaa se oli viettää tuntikausia matolle, vähitellen luonut koko valtakunnat ja sivilisaatioiden värillinen muovi lohkot ja pieni keltainen miehet? Päätellen lipputulot tuloista, juuri niin hauskaa äskettäin julkaissut Lego Elokuva on katsoa.

Elokuvat julkaissut yli presidentin viikonloppuna oli ylivoimaisesti ylitettävä Lego Elokuva viikonloppu Großes kun se veti $ 50 miljoonaa sen toinen viikonloppu, mukaan Box Office Mojo. Neljä elokuvaa, että osuma teatterit ensimmäistä kertaa - RoboCop, About Last Night, Endless Love, ja Winter Tale - kaikki tekivät huomattavasti huonompi.

Tärkeämpää kuin tulot on prosenttivähennys tulojen välillä ensimmäisen ja toisen viikonloppuna teattereissa, jossa sillä Lego Elokuva, mukaan Box Office Mojo, oli huomattavasti pienempi kuin muut elokuvien sen tyylilaji on 28 prosentin lasku lipunmyynti , verrattuna Lorax, joka putosi 35 prosenttia samassa ajassa. Elokuva herätti vankka valettu ääninäyttelijät kuten Will Arnett, Elizabeth Banks, Morgan Freeman, Charlie Day, ja Jonah Hill.

Tarina, kerrotaan animoituja Lego hahmot, seuraa arjen rakennusmies nimeltä Emmet, joka on sotkeutunut tapahtumiin kuin hänen asiantuntemuksensa. Hän kertoi hänen täytyy johtaa joukkue muita Legos vastaan ​​ilkeä Lego konna Herra Business koska hän on tarujen "Master Builder", joka on avain säästää kaikille.

Ehkä osa salaisuus Lego Elokuva menestys on sen kyky vetää sekoittaa yleisöä. "Aikuiset ovat menossa löytää kaksi asiaa. Yksi, tämä on toisin kuin mitään olemme koskaan ennen nähneet, sekä visuaalisesti että myös tarina. Se on toisin kuin mitään, joka on koskaan tehty. Ja kaksi, he aikovat todella, täysin nauttia tuovat kid tämän elokuvan ", sanoi Pratt, joka ilmaisee elokuvan tähti, haastattelussa Red Carpet.

"Pidä muita elokuvia missä olet kuten," Ugh. Miksi en voinut nähdä, mitä halusin nähdä? Sen sijaan, minun on otettava lapseni nähdä hemmetin lasten elokuva. "Tämä ei ole, että elokuva. Tämä on elokuva aiot katsella ", hän sanoi, kohti Red Carpet.

Toistaiseksi Lego Elokuva on ottanut alkuun yhteensä brutto 2014 pois yhteensä 69 elokuvia, jotka on julkaissut tähän mennessä, vaikka pelaajan ulos erittäin suosittu ratsastaa pitkin, joka on koko elinkaaren brutto $ 117 miljoonaa euroa ja oli sen avaaminen viikonloppu Martin Luther King neljän päivän viikonloppu, kohti Box Office Mojo. Lelu-aiheisen elokuva, toisaalta, veti $ 69 miljoonaa sen avaamisen viikonloppuna, ensimmäisenä viikonloppuna helmikuussa. On huomattava, että ratsastaa pitkin ei ole huomattavasti pienempi tuotanto budjetti kuin kallis edellyttämiä toimia animaatioelokuva $ 25 miljoonaa euroa verrattuna $ 60 miljoonaa euroa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha