Legendaarinen, Uraauurtava Comic Joan Rivers Dies: Hyvästi Funny Lady & Thank You

Siviä Seppänen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos LEPÄÄ RAUHASSA Kiitos jakamisesta. Sovittu, Sal P. aivan sama

Röyhkeä, itse deprecating, unapologetic, pahasuinen, kieroa, poliittisesti virheellinen. Tällaisia ​​ovat olleet monet sanoja käytetään kuvaamaan myöhään koomikko Joan Rivers, joka kuoli tällä viikolla 81-vuotias.

Tässä on minun lista: rohkea, intohimoinen, älykäs, eloisa, legendaarinen, trailblazer ja, tietenkin, nauraa ääneen hauska.

Vaikka Rivers "ei-omistaa vanhentunut, alle--vyö tyyppi komedia ei ollut kaikille, ei kiellä 50 vuotta tien hauska nainen tasoitti naisten koomikot kaikkialla.

Aikana, jolloin nainen koomikot olivat tavattoman harvinaisia, Rivers teki nimeä itselleen rinnalla pojat, joka ei ollut helppo saada. Pohditaan kokemuksen vuotta myöhemmin hän sanoi: "Olin viimeinen ryhmässä murtaa, tai saa murtaa. Katse takaisin, mielestäni se oli, koska olin nainen. "

Karkeus ja päättäväisyyttä, Rivers sinnikäs. Oltuaan kieltää Johnny Carson Show seitsemän kertaa, se oli vasta mies mies koomikko pommitettiin ja Bill Crosby ehdotti, että Rivers ei voisi olla pahempaa, että hän oli antanut hänelle ammuttu, mahdollisuus hän ei ota kevyesti. Hän jäi näyttää 18 vuotta kirjallisesti ja vieras hosting Carson kun hänen miespuolinen kollegansa tarjottiin soolo keikkoja ja yksi kerrallaan jäljellä sektoreita omasta. Kun Rivers vihdoin sai ampui oman myöhäisillan show, Carson, mies, joka kertoi hänelle, että hän aikoi olla tähti, kieltäneet häntä ja kielsi häntä verkko 26 vuotta. Joet otti mahdollisuus muutenkin - puhua kallistumassa.

Pohtiminen mitä tapahtui, Rivers sanoi:

Sanoin, "En ymmärrä, miksi hän on hullu?" Hän ei ollut vihainen kukaan muu. Luulen, että hän todella tuntui, koska olin nainen että olen vain ollut hänen. Etten jätä häntä ... Vuosia ajattelin, että ehkä hän piti minusta paremmin kuin toiset. Mutta mielestäni se oli kysymys, "Löysin sinut, ja sinä olet minun omaisuutta." Hän ei pidä siitä, että naisena, menin häntä vastaan.

Late Show pääosissa Joan Rivers kesti vain seitsemän kuukautta, mutta vaikutus väsyttävä lasikatto naisten koomikoita on yhä ajankohtaisia. Olemme velkaa kiitollisuudenvelassa Rivers ja esteet hän mursi varten komedian tykkää Tina Fey, Amy Poehler, Sarah Silverman, Chelsea Handler, Whitney Cummings ja Kathy Griffin jotka nauranut tiensä elämäämme.

Joet "putoaminen kanssa Carson oli valtava vaikutus hänen uransa ja teki hänen ymmärtää sukupuolten stereotypioita naisten hänen alalla kasvoi vastaan.

Katse takaisin, ja en koskaan sanoa se, Carson hajoamiseen satuttaa minua paljon, tajuamatta sitä. Jo nyt, meidän tositv Joan & Melissa Joan Knows Best? tai Fashion Police, kun sanon, "Ei, tämä on väärin," ihmiset sanovat: "Katso? Hän on narttu. Hän on toi-. "Jos olisin mies, he sanovat:" Niin loistava. Hän on kova, mutta hän on oikeassa. "

Koska nainen myös laittaa Rivers vastaan ​​mahdotonta-to-meet kauneus standardeja, jotka johtivat koomikko pakkomielle plastiikkakirurgia, joka oli usein Butt monien vitsejä - usein itse. Vaikka monet ovat arvostelleet jokien kuuluvat saalis Hollywood kauneus standardeja, hän teki sen, mitä hän teki pitää uransa elossa, jonka hän teki 50 vuotta.

Kuten Ann Friedman huomauttaa artikkeli Riversin nimeltään "Funny Face":

Tässä on asia, mutta: Hänen orjallinen omistautuminen plastiikkakirurgia tekee paljon järkeä. Ihmiset, minä mukaan lukien, väittävät usein he tympääntynyt Kauneusleikkausten feministi perustein: Kuinka surullista, että nämä naiset muuttavat niiden "luonnollinen" ulkonäkö niin rajusti! Mutta rehellisesti, kuinka paljon, että ilmapiiri on juurtunut negatiivinen käsitys naisista kieltäytyvät hyväksyvät heikentyessä niiden yhteiskunnallisen vallan ja niin yritä stave se pois kollageenin ja Botox? Vaikka me tunnustamme, kuinka jäykkä kauneus standardeja, meillä on tapana rangaista naisia, jotka yrittävät vaikeinta täyttää ne. Kokous näiden standardien - tai ainakin yrittää - on osa siitä, mitä on pitänyt Rivers liiketoiminta kaikki nämä vuodet, osa siitä, mitä on valtuudet hänen pitää kertoa vitsejä ... Plastiikkakirurgia on Joan Rivers "vastus.

Olen täysin samaa mieltä.

Täyttämisen lisäksi hänen elämänsä kutsumus saada ihmiset nauramaan, Rivers ei ollut nukke. Hän valmistui Phi Beta Kappa Barnard College 1954 tutkinto Englanti ja on kirjoittanut 12 kirjaa. Hän oli myös näyttelijä, TV isäntä, kirjailija, tuottaja, yrittäjä ja hyväntekijä. Hän nosti miljoonia syitä mukaan lukien AIDS, opaskoirat sokeille ja syövästä; ja kerännyt onni noin $ 290 miljoonaa euroa. Hän asui täyttä elämää ja hän asui pelotta.

Lausunnossaan noin Rivers "ohimennen, hänen tyttärensä Melissa sanoi:" Äitini suurin ilo elämässä oli saada ihmiset nauramaan. Vaikka tämä on vaikea tehdä juuri nyt, tunnen hänet lopullinen toive olisi, että palaamme nauraa pian. "

Joten kestää hetken tänään arvostaa hauska kaikilla elämän hetkiä ja tietää, että jossain Rivers "hymyilee ja nauraa kanssasi.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Toukokuu 21, 2017 | 20:50:16 | myöhemmin 9 kuukautta
Oskari Leskinen
  Like 0   Dislike 2

Ihailen hänen kannattavinta ja hänen henkilökohtainen sitoutuminen eri yrityksissä. Hän oli niin kaunis kuin nuorempi nainen ... pahoillani kasvot hän oli luonut lopussa.

Toukokuu 22, 2017 | 04:10:04 | myöhemmin 9 kuukautta
Tiina Parkkonen
  Like 4   Dislike 1

Oliko hän pro eläin? Hän käytti turkis oikea? Oliko hän auttaa köyhiä? Ive vain kuullut hän oli hauska ja hyvä ihminen, mutta En ole kuullut hänestä henkilönä, joka auttoi ihmisiin tai eläimiin ..... Jos sinulla ei tehdä elämässäsi, mitä teit? Jos olet niin onnekas on niin paljon rahaa antaa joitakin takaisin !!!

Toukokuu 23, 2017 | 11:42:52 | myöhemmin 9 kuukautta
Pyry Saukkonen
  Like 1   Dislike 2

Olen rakastanut häntä, koska hän käytti pukeutua musta tuppi mekko ja istua jakkara. Hän oli esittävien taiteiden keskus, jossa olen ohjattiin 22 vuotta noin 6 kuukautta sitten. Hän oli ainoa 2 taiteilijoita, jotka vaivautunut puhumaan vahtimestarien. Luulin, että hän oli suuri. Todella vastuussa kaikki sai perustaa. Anteeksi hän on poissa!

Toukokuu 23, 2017 | 20:10:31 | myöhemmin 9 kuukautta
Verneri Linkola
  Like 4   Dislike 0

Jos hän koskaan tehnyt sinut hymyilemään hän oli loistava nainen! Suuri koomikko! Koskaan sano mitään pahaa henkilö, joka on suorittanut! Nyrkkisääntö kaikille !! Kiitos

Toukokuu 24, 2017 | 03:37:02 | myöhemmin 9 kuukautta
Paavo Saukkonen
  Like 0   Dislike 0

Rakastin Joan Rivers vaikka en ole aina samaa mieltä hänen kanssaan. Hän tasoitti tietä monille muille naisille ja ohjata oman kurssin. meidän kaikkien pitäisi tehdä samoin.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha