Leaving Broken Systems takana

Milla Juutilainen Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos virkaan Kiitos! KIITOS Getting "Tiedostoa ei löydy" virhe. KIITOS.

Tämän aikakauden yhä monimutkaisempia ongelmia ja kutistuu resursseja, voimme löytää mielekäs ja kestävä ratkaisuja haasteisiin tänään yksilöinä, yhteisöille ja kansakunnille?

Margaret Wheatley, co-perustaja ja puheenjohtaja Berkana instituutin, ja hänen seuraajansa, Deborah Frieze, mukana kirjoittamassa kävellä ulos Walk On: Learning Journey into yhteisöjen uskaltavat elää Future Now. Kirja ja verkkosivuilla on sama nimi ajavat liikkeen ihmisiä ympäri maailmaa, jotka kävelevät pois ongelmia ratkaisuja ja järjestelmiä ohjaavat tuhoisa individualismi ja kävely luoda yhteisöjä ja yhteyden maailmassa, joka voi toimia kaikille.

Margaret Wheatley on myös kirjoittanut viisi muuta kirjoja, kuten johtaminen ja uudet tieteen ja pitkäjänteisyyttä. Hänen lukuisia artikkeleita näkyvät sekä ammatillisen ja suosittu lehdissä. Hän suoritti tohtorin Organisaatiokäyttäytyminen ja muutos Harvardin yliopistossa. Hän on ollut organisaation konsulttina vuodesta 1973, globaali kansalainen vuodesta nuoruutensa, professori kahdessa Graduate Business-ohjelmia, tuottelias kirjailija, ja onnellinen äiti ja isoäiti. Hän on saanut lukuisia palkintoja ja kunniatohtorin.

Ennen siirtymistään Berkana instituutti, Deborah Frieze oli osakkaana ja perustajajäsen ZEFER, Internet-palvelut yritys, joka integroitu liiketoimintastrategiaa, kokemus suunnittelun, teknologian ja ohjelmien hallinnointia. Aiemmin uransa, hän oli toimittaja Snow Country lehden, ja hän jatkaa laskea hiihto ja talviurheiluun keskuudessa hänen suurin intohimonsa. Hän on työskennellyt yhdessä Mastery säätiön johtava rauha ja sovinto-ohjelmat Pohjois-Irlannissa ja Israelissa. Hän toimii konsulttina ja neuvonantajana lukuisia ruohonjuuritason järjestöjen sekä paikallisesti ja ulkomailla. Deborah on MBA Harvard Business School ja kandidaatin tutkinto Amherst College.

Kuuntele meidän keskustelun, joka kutsuu sinut oppimisen matkalle seitsemän yhteisöille ympäri maailmaa tavata ihmisiä, jotka ovat käveli ulos rajoittavat uskomukset ja oletukset ja käveli luoda terve ja kimmoisa yhteisöjä. Todella hämmästyttävä ja muuttaa koko elämän työtä! Älä unohda sitä.

Audio clip: Adobe Flash Player tarvitaan pelata tätä äänitteen. Lataa uusin versio täältä. Tarvitset myös olla JavaScript käytössä selaimessa.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Toukokuu 23, 2017 | 00:51:16 | myöhemmin 9 kuukautta
Tuula Ruuth
  Like 3   Dislike 1

Olen samaa mieltä, joskus huonosti tilanteita ei ole muuta ratkaisua kuin lähtöä, jotka haluavat luoda jotain parempaa.

Toukokuu 23, 2017 | 06:52:52 | myöhemmin 9 kuukautta
Kanerva Eskola
  Like 4   Dislike 2

Voi Wendy, kiitos jakaa tämän. Ratkaisut ja toivo näyttää olevan harvinaista ja tällaista rohkaisua ja inspiraatiota ovat paljon tarvitaan.

Toukokuu 23, 2017 | 10:40:30 | myöhemmin 9 kuukautta
Heimo Huhtamo
  Like 5   Dislike 1

drats tiedostoon virhe .. mieleni on conjouring lukuisia kysymyksiä ja väitteitä, jotka muuttuvat joka sekunti ajattelen eri tavoin voidaan tulkita käyttöön .. uudelleen drats ..

Toukokuu 23, 2017 | 14:32:50 | myöhemmin 9 kuukautta
Alisa Huovinen
  Like 3   Dislike 2

Meidän pitää muistuttaa toisiaan, että olemme tehokkaampia kuin voimme kuvitella. Kun yksi meistä seisoo kanssa hyvä idea, toiset seisomaan että yksi, ja niin edelleen, kunnes meillä on muutos. Tämä voi tapahtua niin nopeasti nyt tämän internet. Olemme kyvykkäämpiä kuin luulimme, ja sen aika alkaa hyviä asioita tapahtuu hyvästä kaikki!

Toukokuu 23, 2017 | 19:30:13 | myöhemmin 9 kuukautta
Jami Seppä
  Like 1   Dislike 0

Harmi äänensiirtolinkkien näyttää olevan rikki. Olisi mielenkiintoista nähdä, mitä hän on sanottavaa. Ajatus "tuhoisa individualismin" näyttää melkein olevan ristiriidassa, minulle, koska yksilö on perusyksikkö tahansa sosiaalisen rakenteen. Selkeä käsitys itsestään näyttäisi minusta ehdoton edellytys alussa tahansa toimiva järjestelystä. Mutta kai ellei joku voi lähettää linkin tänne En aio selvittää, koska kaikki saan pelaaja on "Tiedostoa ei löydy".

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha