Learning luottaa jälleen

Ismael Isotalo Tammikuu 27, 2017 Terveys 27 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Learning luottaa jälleen

 Kun niin paljon huonoja kokemuksia miesten kanssa minun on vaikea luottaa heihin. Tunnen mitä he sanovat minulle on mitä he ajattelevat haluan kuulla. Minusta on hyvin vaikea luottaa miehet - sekä mitä he sanovat ja mitä he tekevät. Olen pelkää satuttaa. Juuri nyt näen kaveri, ja olen todella häneen mutta minulla on tämä viipyvä ajattelin, että ehkä hän vain haluaa nukkua minun kanssani ja ei halua suhdetta. En tiedä mitä tehdä.
 Kun olet ollut huonoja kokemuksia se luonnollisesti tekee sinusta varovainen avata ja luottaa uudelleen. On todella tärkeää, vaikka, jos haluat tervettä suhdetta, että avaat mielesi ja sydämesi uudelle mahdollinen kumppani, kun olet dating. Jos otat luottamuksesi matkatavarat mukaasi, ja laittaa "miehet eivät ole luotettavia tai rehellinen" kirjoitus päälle uuden kumppanin, teidän suhde voi vain nilkuttaa eteenpäin, jos ollenkaan. Voit sabotoida sen alusta alkaen se ei antanut uusi kumppanisi näyttää todellinen halu olla kanssasi.
Jos menneisyyden mies on "kertonut sinulle mitä haluat kuulla", jonka tavoitteena on saada sinut sänkyyn, ja olet löytänyt tämän kantapään kautta, tietenkään et halua olla, että toistua. Mutta sen sijaan tarkasteltava kaikkia mahdollisille miesten epäilyttävä silmä, ottaa aktiivisempi lähestymistapa, jossa olet vastuussa. Päätä ensin, että et aio hypätä sänkyyn jonkun kanssa. Joten ei ole väliä mitä he yrittävät, se ei voi olla onnistunut ja siksi ei voi sinut kiinni vartioimaton tai satuttaa sinua. Jos arvo muuttuu, että et halua odottaa tuntea aito, intiimi yhteys ennen kuin sovitaan seksiä yhdessä niin kuka tahansa, joka ei kunnioita ja ymmärtävät, että ei ole oikea kumppani sinulle.
Tämä uusi mies elämässäsi, esimerkiksi: olet pelkää satuttaa, koska hän saattaa haluta vain seksiä, eikä suhdetta. Joten älä laita sukupuoli pöydälle ensin. On suhde ensimmäisen ja turvallisin mielin sitä, ennen sitä edelleen. Se voi tuntua tämä on vallankumouksellinen vanhanaikaisesti, mutta rehellisesti, ihmiset, jotka ovat omistautuneet löytää suhde laittaa sukupuoli hyllylle, kun he keskittyvät suhde rakennuksen.
Yritä viettää aikaa alkuvaiheessa suhde uskoa mies olet aidosti haluaa sinun, mutta on ansaittava luottamuksesi. Älä anna sitä pois alussa, huolestuttava onko hän rikkoa sitä ja pettää sinua. Sen sijaan pitää kiinni luottamusta ja anna hänen ansaita sitä kautta aitoa vuorovaikutusta ja keskustelua kuin voit kehittää läheisyyttä ja side. Jos pelkäät loukkaa itsensä tai pettänyt, niin voit soittaa laukaukset: kiinnittää rajat ja päättää, miten ja milloin aiot antaa luottamusta ja sydämen joku muu.
Ja kun se tuntuu turvallista, se on hyvä kokemus, että ei ehkä tee sinua unohda aikaisemmat kokemukset, mutta varmasti ne kalpea. Ja voit olla iloinen hitaaseen rakentaa todellisen läheisyyttä sekä hidas polttaa luottavainen, ja polttamalla sukupuolielämää liian.
Tutustu lisää meidän seksiä ja suhde asiantuntija tohtori Gabrielle Morrissey täällä.

 Lue lisää tohtori Gabrielle Morrissey.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha