Lasten luontaistuotteita

Seidi Äijälä Tammikuu 23, 2017 Perhe 6 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Lasten luontaistuotteita

Mikä on paras täydentää lapsille? D-vitamiini lisää kalsiumin imeytymistä, vähentää luun hajoamista ja estää riisitautia.

Onko sinulla muistoja nöyristely pois lusikallinen kalanmaksaöljyä? Onneksi lapsillesi, nykypäivän tuotteet eivät ole pelkästään terveellistä; jotkut heistä todella maistua hyvältä.

Monet luonnon terveysalan ammattilaiset ovat yhtä mieltä, että vaikka vankka ravitsemuksellinen pohjan pitäisi olla vanhemman ensimmäinen huolenaihe, moderni ruokavalio ei useinkaan tarjota optimaalisen määrän ravintoaineita tarvitaan hyvän terveyden. Niin, tässä on muutamia tuotteita kannattaa poimia paikalliseen luonnollista terveyden säilyttäminen.

Multivitamins

Lasten monivitamiini kaavat on erityisesti kehitetty vastaamaan kasvavaan elimistön tarpeisiin. Ne sisältävät usein ylimääräistä kalsiumia luuston ja hampaiden. Kalsium- on erityisen tärkeää, jos lapsi on meijeri allergioita tai on vegaani ruokavalio ja voi luottaa maitotuotteiden lähteistä kalsiumin saanti.

Huolehdi piilottaa ne hauska muotoinen chewables tai gummies lapsina todennäköisesti erehtyä pitämään niitä karkkia ja salakuljettaa lisää.

Välttämättömät rasvahapot

Välttämättömät rasvahapot ovat tärkeitä kasvun ja kehityksen lapsen hermo ja aistien järjestelmiä. Puute omega-3 erityisesti on liittynyt lukihäiriö, oppimisen häiriöt, ja tarkkaavaisuus- ja ylivilkkaushäiriö.

EFAS ovat peräisin pähkinät, flaxseeds, Hampunsiemenet, ja rasvainen kala, kuten lohi, makrilli, tai tonnikalaa. Jos olet harkitsee lisätä kalaöljyä täydentää lapsesi ruokavaliota, varmistaa tuote on testattu ja se on rasvaa tallennettu epäpuhtauksia, kuten raskasmetalleja ja PCB.

Probiootit

Bakteerit vauvoille? Kyllä, itse asiassa. Ystävälliset bakteerit ovat elintärkeitä terveen ruoansulatuskanavan ja voi lievittää ripulia ja laktoosi-intoleranssi. Probiootit voivat myös auttaa kehon luontaista vastustuskykyä aikana, jolloin lapset ovat käynnissä, koskettaa, ja makuista kaikki näkyvissä.

Antibiootit ovat usein syyllisiä heittää pois bakteerit tasapainon suolistossa, joten jos lapsi on ollut lääkitystä, kokeile tasapainottaminen probiootteja, jotka ovat saatavilla jauheena, nestemäinen, tabletti ja kapseli muotoja. Spesifisiä kantoja parantaa lapsen ja lapsi mikrobisto ovat B. infantis, B. bifidum, ja B. breve.

D-vitamiini

Se ei ole vain aikuisia, joilla on riittämätön D-vitamiinin, erityisesti pohjoisilla alueilla. Se on lapset, liian. Viime vuonna American Journal of Clinical Nutrition raportoitu alhainen D-vitamiinin yli puolet lapsista kuudesta ja 21-vuotias. Talvikuukausina, 68 prosenttia sai riittämätön D-vitamiinin

Rasvaliukoinen vitamiini, D on välttämätöntä muotoilu ja terveiden luita ja lihaksia, vahvistaa immuniteettia, ja estää sairauksien kuten tyypin 1 diabetes, multippeliskleroosi, ja syöpä.

Immuuni vahvistimet

Harventaa vilustuminen, flunssa, ja infektio, extra-suojaava kasviperäisten kaava voi olla vain lippu. Ainekset käytetty tuhansia vuosia perinteisen kiinalaisen lääketieteen, kuten Astragalus ja codonopsis, voi parantaa tuotannon immuunijärjestelmän valkosoluja ja vauhtia immuniteetti.

Käytettiin myös vähentämään oireita vilustuminen ja korvatulehdukset, auringonhattu tuotteita erityisesti suunniteltu lapset ovat kätevä pitää lääkekaappi.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha