Laihtuminen Hack: Lopeta laskemalla kaloreita ja alkaa laskenta puree

Soilikki Lakomaa Elokuu 8, 2016 Urheilu 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Laihtuminen Hack: Lopeta laskemalla kaloreita ja alkaa laskenta puree

Kuinka moni teistä on kysynyt itseltäsi nämä kysymykset: Kuinka monta kaloria että juoda? Tai, kuinka kauan minun täytyy käyttää polttaa että pois? Olemme varma, että monet teistä olisivat samaa mieltä, laskemalla kaloreita kun yrität laihduttaa voi olla erittäin riippuvuutta. Mutta ehkä olemme tehneet kaiken väärin.

Tutkimuksessa BYU terveystieteen tutkijat huomasivat, että ne, jotka lasketaan puree syödessään yli kuukauden ajan menetetty lähes 2 kiloa.

"Tämä tutkimus vahvistaa sen, minkä jo tiesimme: kuluttaa vähemmän ruokaa tekee eron," johtaa tekijän, Josh West, sanoi lausunnossaan. "Emme kannata ihmiset nälkää itse, mitä me puhumme on ihmiset syövät vähemmän kuin ne tällä hetkellä syövät."

Tutkimusta varten 61 osallistujia pyydettiin laskea, kuinka monta kertaa he korottivat ruokaa suuhunsa ja määrä gulps nesteiden, paitsi vesi, heillä oli joka päivä. He myös ottivat 20-30 prosenttia vähemmän puree koko neljä viikkoa.

Kuukauden kuluttua, ne, jotka kiinni tehtävän menettäneet keskimäärin lähes 2 kiloa, vaikka muuttuvat mitään muuta noin syömisen ja käyttäessään rutiini. Muut osallistujat kamppaillut pysyä sen laskenta niiden puremat.

"Tunsimme melko hyvä, kuinka paljon painoa he menettivät antanut suhteellisen lyhyen tutkimuksen," West selitti. "Nyt meidän täytyy seurata nähdä, jos he pitävät sitä pois, tai jos ne menettävät enemmän painoa."

Tutkimusryhmä työskentelee nyt BYU: n Computer Science algoritmiin kykenee laskemaan puremien, jotka kehitetään ja app ja puettavat laite. Niin fiksu.

"Olemme kuluttaa huomattavasti enemmän kaloreita kuin teimme sukupolvi sitten tai kaksi sukupolvea sitten, samaan aikaan olemme paljon vähemmän aktiivisia," co-kirjailija, Ben Crookston, sanoi. "Hyvä uutinen on, että sinun ei tarvitse olla äärimmäisen kalori leikkaus. Jopa 20 prosentin vähennys puree tekee eron."

Joten ehkä on aika ojaan kalorien laskemista sovellukset ja alkaa laskea teidän puree sijaan.


  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha