"Laaja kaupunki" Stars ja "Bridesmaids" Johtaja tekee Komedia Magic-

Rauna Kosunen Heinäkuu 25, 2016 Miscellany 14 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Laaja Kaupunki tähdet Ilana Glazer ja Abbi Jacobson lisäämässä kolmas jäsen heidän uskomaton joukkue. Vuonna uutinen, että on varmasti jännittävää komedia ystäville kaikkialla, hilpeä duo on tiettävästi voimien Bridesmaids ohjaaja Paul Feig uuden tulevassa elokuvassa.

Mukaan Hollywood Reporter, Glazer ja Jacobson on juuri myynyt nimetön komedia projekti 20th Century Fox. Kerrot hankkeen pidetään tiukoissa huivi, mutta Feig on tiettävästi jo liitetty tuottaa rinnalla hänen Feigo kumppani Jessie Henderson. Vaikka Glazer ja Jacobson tähden Broad kaupunki, kaksi kuulemma ei oikeastaan ​​näy tulevan elokuvan, vaan keskitytään kehittämään tarina. Vastaavasti Feig vain palvelevat tuotantokapasiteetti ja ei ole kiinnitetty suoraan, vaikka hänen historiansa helming onnistunut komedia elokuviin.

Kuten Laaja Cityn fanit ovat osoitus, uusia hanke Glazer ja Jacobson on syytä saada innoissaan yli, vaikka he oleskelevat takana kameran tällä kertaa. Tähdet ensimmäisen kerran nimeä itselleen Webissä toisena luojina ja yhteistyössä tähtien sarjan, joka seuraa kaksi naisia ​​heidän 20s asuu New Yorkissa. Se siirtynyt pieni näyttö vuonna 2014 ja on sittemmin tullut purkautuminen hitti Comedy Central.

Siitä lähtien liikkua, Broad kaupunki on kerännyt vahva arvosteluja, etenkin sen toisen kauden. Kriitikot ovat merkitty Glazer ja Jacobson kaksi hauskimmista naisten televisiossa ja kehui heidän tietynmerkkisen komedia. Show sai Critics 'Choice-ehdokkuuden parhaan komediasarja vuonna 2014, samoin kuin Glazer Best Komedia näyttelijä. Näyttely uusittiin kolmannen kauden tammikuussa, vaikka tarkkaa ensi päivämäärää ei ole vielä ilmoitettu.

Feig tulee myös vaikuttava komedia tausta. Johtaja helmed 2011 romanttinen komedia Bridesmaids, joka oli sekä kriittinen ja kaupallinen menestys. Elokuva tuotti yli $ 288 miljoonaa maailmanlaajuiset lipputulot ja ansaitsi ehdokkuutta sekä Golden Globe ja Oscar. Se toimi myös koetinkivenä julkista keskustelua tarvitaan enemmän naispuolisia-ajettu komedioita.

Sittemmin Feig on edelleen liikkeellepaneva voima johtava ajoneuvojen kuuluisa hauska hyvät. Elokuvantekijä ohjannut 2013: n Heat, joka näytteli Sandra Bullock ja Melissa McCarthy ja menestyi hyvin lipputulot. Feig helmed McCarthyn seuraava komedia, Spy, samoin, joka johtuu osuma teattereihin tänä kesänä.

Kanssa Feig, Glazer, ja Johnson kaikki alukselle yksi hanke, tuleva elokuva on varmasti must see. Ja antaneet viime menestystä komedia, elokuvissakävijät voi varmasti odottaa jotain hilpeä, vaikka trio eivät todellisuudessa niitä pääosissa ja ohjaus.

Meidän täytyy pysyä kuulolla tarkempia yksityiskohtia koskevat uuden projektin. Tällä välin kaikki kolme on runsaasti hankkeita pitää ne kiireinen. Feig suunnattu tuleva animoitu komedia Tenavat Movie ja parhaillaan kehittämässä uusi naispuolinen johtama Ghostbusters uudestisyntynyt, pääosissa McCarthy, Kristen Wiig, Leslie Jones, ja Kate McKinnon. Samaan aikaan, Glazer ja Johnson palaavat Broad Kaupunki tehtäviään, uudet jaksot osoittavat odotetaan ilmaan joskus vuonna 2016.

Lisää Entertainment lunttilappu:

  • Miten "Suicide Squad" Elokuva sopii DC Universe
  • Onko Hailee Steinfeld Next Big YA Tähti?
  • '21 Jump Street "Getting Nainen Spin alkaen" laaja kaupunki "Writers
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha