Käytä turvallista ajo säästää kaasua viimeisten 6 viikon Winter

Vilhelm Jalkanen Elokuu 24, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Eilen, Punxsutawney Phil ennusti, että meidän on siedettävä kuusi viikkoa talvea. Kun kuulin tämän uutisen yksi asia tuli mieleen: enemmän talvi ajo. Vaikka en pidä lisätä vaaraa ajo talvioloissa, olen enemmän järkyttynyt tieto siitä, että lumi, jää, ja kylmä vähentävät autoni tehokkuutta jopa 50%.

Kun sitten me katsoimme tehokkuuden parantamiseen tekniikoita "hypermiling". Monet arvostelevat näitä tekniikoita turvattomaksi mutta todella keskeiset käsitteet ovat itse asiassa sopii täydellisesti turvallinen ajo talvisää.

Harjoittelemalla nämä tekniikat Seuraavan kuuden viikon sinulla on turvallisempaa ja tehokkaampaa kuljettaja. Kuten Lisäbonuksena, sinun tulee olla tapana säästää polttoainetta ajo kun kevät ja kesä saapuu.

Hypermiling on turvallinen Talviajo

AAA neuvoja turvalliseen talviajoon voitaisiin helposti käyttää Basic Primer uuden hypermiler. He suosittelevat:

 • Ryhmä kaikki ajo yhden istunnon ja suunnitella reitin, joka liittyy vähiten pysähtyy, kukkulat, risteyksiä ja kevyin liikennettä. Jos mahdollista, julkinen liikenne on turvallisempaa ja vähemmän polttoainetta kuin ajaminen itse.
 • Accelerate hitaasti lisätä ajoneuvon pitoa liukkailla teillä. Käyttö vakionopeussäädin ei suositella lumi, jää tai sade.
 • Tule hitaasti pysäkki. Jos aloitat pysäyttäminen aikaisin, auto voi hidastaa vähitellen.
 • Jätä runsaasti tilaa autojen välissä. Tämä estää paiskautuvista teidän jarrut ja juonto käsistä.
 • Aja hitaasti, jotta enemmän aikaa reagoida omalla autolla sekä muita autoilijoita.
 • Älä lopeta, jos se on mahdollista välttää. Hidasta jotta voit roll läpi kevyt kuin pysäyttää auton täysin.
 • Älä nopeuttaa kukkuloille. Sen sijaan, rakentaa nopeus ja hitaus ennen mäkeä ja käyttää sitä rannikolle alkuun. Tämä säästää kaasu ja estää rukit.

Taistelu Kylmä

Vaikka tekniikat edellä auttaa tekemään ajoturvallisuutta ja tehokkaampia jää ja lumi, on yksi asia, joka vähentää dramaattisesti talouden talvella: kylmä.

 

Kanada toimisto energiatehokkuus on hyviä vinkkejä säilyttää tehokkuus kylmässä. He suosittelevat:

 • Hanki virittää. Talvi ajo kestää Tole auton ja odottaa vasta keväällä ehkä ole kannattavaa. Säännöllinen huolto on tärkeintä voit tehdä auton varmistaa autosi on mahdollisimman tehokasta.
 • Lämmittää auton ajamalla, ei tyhjäkäynnillä. Leaving autosi istua ja tyhjäkäynnillä jätteet polttoainetta ja voi myös vahingoittaa moottoria.
 • Jos se on hyvin kylmä omalla alueella, harkitse lohkolämmittimen. Nämä plug in moottorin lämmittimet ovat merkittävästi tehokkaampi tapa lämmittää moottorin verrattuna joutokäynnillä.
 • Selkeä lumen ja jään pois koko auton. Auto kasataan lumen on vaarallinen, mutta paino ja vähentää aerodynamiikka se aiheuttaa voi myös satuttaa tehokkuutta. Lumen ja jään kerääntyä pyörän kaivojen voi hankaa renkaita, kasvava vastustus pyörät.
 • Tarkista rengaspaineet. Pudottaminen lämpötilat vähentää painetta ja alle inflaation vain 2 psi voi vähentää talous 1%.

Nämä perustekniikat voi radikaalisti tehostaa auton jäljellä talven. Ehkä vielä tärkeämpää, he tekevät talven ajo hieman lempeä auton, ja turvallisempaa sinulle ja muita autoilijoita.

Lisätietoja talviajoon, kokeile näitä sivustoja:

 • Car Talk talviajoon tarkistuslista
 • Vihreä opas lumen ajo
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha