Kysymyksiä Perhe ongelmat

Virve Kaurismäki Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Charlotte Gerber

Jokaisella on ongelmia ajoittain perheenjäsenten kanssa. Suhteet voivat tulla kireät välillä sisarukset ja lapset ja vanhemmat usein eri mieltä. Nämä ongelmat ovat yleisiä kaikissa perheissä, missä päin maailmaa saatat elää. Anna Teen Team apua.

Nykyinen Kysymykset

'' Opetan itseni ja sibs. Olen puhunut vanhempieni noin pienokaiset tehdä muita luokkia rec keskustassa, mutta siellä on oltava aikuinen mukanaan aina. Sitä paitsi, minun "ajoneuvolla" on kahden istuttava skootterin. Ostin sen itse, mutta ei voi ajaa sitä, kunnes otan testi. Teimme kirkossa, mutta he olivat joukko orvokkeja. Ne sopivat mitään ja kaikkea pastori sanoi, ei koskaan kyseenalaista mitään ketään sanoi ... En vain pidä siitä.

Yritin päiväkirja / päiväkirja muutaman kerran mutta äiti ja isä löysi ne ... tai siskoni voisi saada sen ja lukea sitä. En mennä verkossa ja lukea, mutta äitini suuttuu minulle, jos luen verkossa yli 2 tuntia ja sanoo, että olen "unohtamatta perhe ja tehtäväni perheeseen" ....... hauskaa ... ...... Minulla on jo useita apurahoja rivissä ... oli ne, kun olin 10 ..... aion tehdä verkossa college kursseja tämän ensi vuonna .... ja lähin kollaasi minulle on puolet tunnin päässä ja ainoa tapa on suurten kaduilla, joista minun skootteri ei mene tarpeeksi nopea. Auttaa? ~~ Silver Tears

Neuvoja Teens Editor

Hi Silver Tears, Kuulostaa olet kiinni saalis 22. Voit haluavat vapauden että muut teinit ovat, mutta sinulla on perheeseen liittyviä velvollisuuksia, jotka rajoittaa vapautta. Et ole ilmoittanut, kun äitisi tulee töistä kotiin ... on olemassa tapa hän voi antaa sinulle tauon muutaman tunnin, joten voit olla muiden lasten oma ikä, tai ainakin, mene yleisölle kirjasto? Kokeile ja keskustella hänen kanssaan ja anna hänen tietää, miten sinusta tuntuu lastenhoitaja koko päivän. Jopa aikuiset tarvitsevat tauon, kun he ovat seuranneet heidän lapset koko päivän. Hän saattaa olla herkkä, jos tähän ongelmaan hänen rauhallisesti ja kypsästi.

Kiitän teidän pyrkimyksiä ja osallistua kollegion. Kannustan teitä löytää tie pois yliopistoon tai osallistua Community College lähistöllä. Suuri osa college kokemus alkaa olla muiden nuorten oma ikä vaihtaa ajatuksia ja oppia yhdessä. On paljon lainoja ja apurahoja, jotka se antaa sinulle vapauden mennä college ilman kotona asumisen. Opiskelu on hyvin vaikea myös niille, jotka voi pallotella monta asiaa kerralla. Se olisi vielä vaikeampaa, jos yrität ottaa luokat ja edelleen katsella ja kouluttaa kolme nuorta lasta kotona. Suhteen oman kuljetuksen ongelma college, on olemassa Julkiset kulkuneuvot oman kaupungin? Jos ei, puhua tunnustukset neuvonantajan paikalliseen Community College; kertoimet ovat olemassa muita opiskelijoiden omalla alueella että voisit carpool kanssa.

Jos sinusta tuntuu, että henkilökohtainen tilanne on saavuttanut kriisiä, on aina apua saatavilla. On teini vihjelinjojen, esimiehet teidän monitoimitalo, tai läänin sosiaalisihteeristö. Hyvä voimavara, joka on käytettävissä 24 tuntia vuorokaudessa, seitsemän päivää viikossa on Girls ja Boys Town hotline. Soita 1-800-448-3000 kysymään tilanteesi tai jos tarvitsee vain elävä henkilö, joka kuuntelee ja auttaa sinua ongelmia.

Pysy siinä! ~~ Charlotte Gerber, Teens Editor

Jos minun pitäisi aloittaa? Olen kotona koulutettu, olen kääntämällä 16 pari kuukautta, minulla oli yksi ystävä. Sydämeni on äskettäin * ankarasti * rikki ,. Olen vanhin neljä ja olen heistä vastuussa päivällä, kun äitini on töissä ja isäni nukkuu.

En käytä huumeita tai alkoholia, sen sijaan luin paeta elämäni. Asun kohtalaisen kokoinen kaupunki, mutta jokaisella on ryhmä ja on vaikea nähdä ihmisiä. Olen aikeissa saan lisenssin, mutta en näe tapa pystyä mennä paikalliseen rec keskus jos minun täytyy huolehtia minun sibs kun äitini toimii. Seuraava pikkusisko on lähes 12, sitten veljeni, joka on 10, niin minun nuorin sisko, joka on lähes 6, ja ne ovat kaikki käsi täynnä.

Tarvitsen elämä tai minusta tulee vain vanhempieni tytär ja minun sib sisko. Aion menettää itseni kaikkien muidenkin. Äitini ei anna minun tehdä mitään chat. Rakastan kirjoittaa, mutta en löydä aikaa. Tarvitsen neuvoja. Tiedän, että tämä on pohjimmiltaan paasaus, mutta en tarvitse mitään ja kaikki apua. ~~ Silver Tears

Neuvoja Melissa

Hei, Sinä kantavat paljon painoa hartioille 16 vuotias. Tuntuu siltä, ​​olet lähes ohitetaan nuoruus, ja trotted suoraan aikuisuuteen vastuut, ilman mitään etuoikeuksia, että voin tehdä itsenäisiä päätöksiä. Ensimmäinen ajatus, onko mitään mahdollisuutta puhua molempia vanhempiasi samaan aikaan - ei valittaa tai äänen epäkunnioittava, mutta rauhallisesti keskustella tavoista, joilla voit olla vähän enemmän tasapainoa elämääsi? Esimerkiksi olisi vanhempasi avoin sisaruksia osallistumalla jonkin verran toimintaa rec keskustassa muutaman tunnin viikossa, joten voisi pystyä olla ystävien kanssa oman iän? 6, 10 ja 12 ovat asianmukaisessa iässä sosiaaliseen vuorovaikutukseen.

Voit myös mainitsi olit kotiin koulutettu, joten jos äitisi toimii päivisin, ja isäsi nukkuu - Olen ihmetellen, kuka tekee koulunkäyntiin ja millaisia ​​suhde sinulla on teidän opettaja? Onko se joku, jonka kanssa voit uskoutua mahdollisesti? Tai voisi tämä henkilö auttaa sinua selviämään tarpeisiisi vanhemmat? Käytte kirkossa tai synagogassa? Onko ystäviä, jotka myös osallistuvat että sinulla olisi mahdollisuus hengailla, jopa lyhyen aikaa muutaman tunnin viikossa?

Mainitsit rakkautesi kirjallisesti. Tämä on erittäin tärkeää. Kirjoittaminen on luova, emotionaalinen, hengellinen ja henkinen lähde hoidon. On vanha sanonta siitä "laittaminen happinaamari teitä, ennen kuin voit auttaa muita." Mitä tahansa teetkin, vaikka keinot Hälytyksen ja nousta 30 minuuttia aikaisemmin, löytää aikaa pitää päiväkirjaa ja kirjoittaa. Kuten hengitys, tämä on tärkeää terveytesi. Löydä tie.

Jos olet melkein 16-vuotias, ja olet tehnyt hyvin arvosanoja / kotiopetusta, niin college ei ulottumattomissa sinulle. Olisiko vanhemmat olla mukava teidän käyttävät Internetiä tutkimuksen mahdollisuuksia, taloudellista tukea, stipendejä? Olen varma, että he olisivat tukea haluavat edelleen opinnoissa. Tämä saattaa olla avain terve vuoropuhelua heidän kanssaan.

Jos kaikki muu epäonnistuu, ja löydät itsesi pimeässä paikassa, on maksuton vihjelinjoja teens. Pitää yrittää olla positiivinen, ja tajuta on valoa tunnelin päässä, vaikka tämä tunneli on kahden vuoden päässä ... ja mitä tahansa teetkin, pitää kirjallisesti.

~~ Melissa

Neuvoja Katie

Moi,

Koska rakastat lukea ja kirjoittaa, olen arvaamaan olet aika fiksu tyttö. Toivottavasti menee yliopistoon antaa sinulle vapauden tarvitset. Sinun pitäisi harkita hakemista niin monta stipendejä kuin voit, varsinkin ne, kotiin koulutettu opiskelijoiden. Jos se on mahdotonta voit jättää kotiin mennä college, niin voisitte ainakin ottaa luokat paikallisen yhteisön college, jonka avulla voit tavata lapsia ikäsi ja saada "elämä". Tällä välin lukea kaikkea mitä voi saada käsiinsä ja kirjoita aivot pellolle. Hyvää onnea!

~~ Katie

Enemmän Kysy Teen Team Kysymyksiä ja vastauksia

Teen muoti

 • Kahdeksannen luokan asuja
 • Kysymyksiä Teen muoti
 • Teen Fashion Trends

Ihmissuhteet

 • Äiti ja tytär Ihmissuhteet
 • Kysymyksiä Perhe ongelmat
 • Kysymyksiä Ihmissuhteet
 • Kysymyksiä seksistä ja Dating
 • Teen Crushes
 • Aikooko hän koskaan kutsu?
 • Your First Kiss

Teens ja School

 • Kysymyksiä College
 • Kysymyksiä Homecoming
 • Sinun pitäisi Päivä opettaja?

Kasvaminen

 • Teen Terveys ja kauneus
  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha