Kyse ei ole vain Olet: 28 outoja asioita meille kaikille Salaa Tee

Aatu Hämäläinen Elokuu 8, 2016 Elämäntapa 1 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

On asioita, jotka ovat ihmisen luonto ja ovat melko mielenkiintoisia ... ja hilpeä. Ja kukaan ei koskaan kiinni teet niitä, koska et koskaan tehdä niitä, voisitteko? No, kukaan ei usko sinua, koska ne ovat vain outoja asioita ihmiset eivät koko ajan, he eivät vain puhu siitä.

1. huutaa joku mielessäsi

Pomosi todella sai teidän viime hermo. Olet savuavaa. Höyry on tulossa ulos korvia. Joten voit kävellä pois ajatella kaikki mitä sanoisi kun näet niitä seuraavan kerran. Sitten voit kävellä niitä ja hymyillä sanomatta yhtään mitään.

Ehkä ensi kerralla sinun pitäisi sanoa, mitä todella ajattelevat. Mutta yritän tehdä sen kivasti.

Ottaa keskusteluja ystäviesi mielessäsi

Aivan kuten voit huutaa tai väittää jonkun mielessäsi, voit olla keskusteluja heidän kanssaan. Paras ystäväsi ei ole noin? Se on sääli. Ainakin voit silti puhua heille, kun yrittää selvittää jos todella pitäisi jona kaveri.

2. Kokeilla sukunimi ja hahmottamisessa hää

Olet juuri drinkin upea mies Starbucks ja kun olet käynyt siellä muutaman kerran ja juttelimme, kun lopulta lisätä toisiaan Facebookissa. Niin saat selville hänen sukunimensä, ja sielusi silmin, voit kokeilla sitä vieressä oma nimesi. Kuulostaako hyvältä?

Ehkä myös kuvitella, mitä häät ja lapset olisi? Tietenkin, et todellakaan ole mitään aikomusta naimisiin häntä. Ei vain vielä muutenkin. Sinä vain ajatella sen olevan turvallisella puolella olisi aihetta koskaan keksiä, kolmen vuoden ajan.

3. Poiminta nenän

Ei, et aio tehdä sitä julkisesti, mutta kun kukaan ei voi nähdä ja siellä on jotain jumissa siellä? Tietenkin voit yrittää saada se pois. Vain älä kerro kenellekään sanoin niin.

4. Niiden seksielämä on ...

Voit tuijottaa pari vauvan kanssa ja yhtäkkiä ihmetellä miten ihmeessä tämä vauva voi tulla olla, koska vanhemmat näyttävät he olisivat koskaan seksiä. Joten, olet tavallaan järkyttynyt. Vain tietenkin et koskaan ajattele, että ei ollenkaan.

Jonkun toisen hääpäivä yhtäkkiä ymmärtää he seksiä sinä yönä. Onko se hyvä?

5. Kun joku on sinulle merkitsee, haluat heidän tuntea huonoa

Joku on ollut merkitsee sinulle ja sinä kuvitella kuinka paljon he katumaan sitä, joko kun kuolet ja heidän omatuntonsa osuu heille täydellä voimalla, tai kun vaikkapa voittaa Oscar, tai Nobelin rauhanpalkinnon, tai Pulitzer-palkinnon. Tai ainakin, kun naimisiin Leo DiCaprio.

Vain kuvitella, että. Voi, olet jo tehnyt? Jos olet näyttelijä luultavasti jo kirjoittanut puheen, liian.

6. Musta päät ja Jere

Ne ovat brutto. Joten luonnollisesti, sinun purista niitä päästä eroon niistä.

7. Kun tapaat jonkun kuuma

Satut päätyvät ottaa kupin kahvia jonkun kanssa, haastatellaan niitä uutta työpaikkaa, haastattelemalla niitä itse, he ovat uusi naapuri vieressä tai juuri aloittanut heidän kanssaan. Vain, he sattuvat olemaan kuuma, tupakointi kuuma.

Ja heti alkaa kysyä itseltäsi kysymyksiä niistä, kuin ne olisivat sellainen kaveri voisit tasalla? Millaisia ​​alusvaatteet he urheilua? Onko ne ajelevat armpits? Mitä ne olisivat kuin sängyssä? Ja kun ajattelee niitä ei katsomassa olet tarkkailun kaikkea heidän perse niiden kynnet.

8. Et vain voi lopettaa

Voit vuokrata koko sarja ja sitten et voi lopettaa katselun päiviä. Olet riippuvainen kuin se oli haljeta.

Samoin aloitat kirjan yöllä lukea kolme sivua. Olet kirja kello 5 ja saapuvat työskennellä kirjan krapula koko kofeiinia vuoren aiot kiivetä.

9. Menet transsiin

Viimeinen kerta, kun kiinnittänyt huomiota liikenteessä oli viisi korttelin päässä. Sinulla ei ole aavistustakaan miten sait sinne, missä olet.

Voit poimia kirjan ja alkaa lukea, vain ymmärtää hieman myöhemmin sinulla ei ole aavistustakaan, mitä juuri lukenut. Olette, toisaalta, päättänyt mitä pukeutua oman seuraavana päivänä.

10. Voit lyödä virkistää

Vakavasti, että sähköposti olisi saapunut. Siellä pitäisi olla enemmän tykkää Facebook-päivitys. Ja että kaveri varmasti olisi lähettänyt sinulle viestin nyt. Joten miksi ei se tulee läpi? Päivitä!

11. Näet elämäsi avautua

Voit varata loma ja ennen kuin huomaatkaan, on sielusi silmin, näet loma avautua. Naapurisi trooppisella saarella osoittautuu Chris Hemsworth ja joka yö hän paahtoleipää teitä, ja juot, kunnes eräänä päivänä, hän kutsuu yli. Loppu on historiaa.

Ah, mitä olet tehnyt mielessäsi. Olemasta kissa nainen ja pelastaa maailma ottaa erinomainen huutaa alas Sarah Pallin.

12. Voit lopettaa mikroaaltouuni

Onko se välttää harmittaa piippaa lopussa, tai yrität räjäyttää pommin, et anna asia mennä pois.

13. Et anna asia mennä pois

Ei, ei mikroaaltouuni, mutta herätyskello. Asetat sen aikaisin, jotta sinulla on aikaa torkkumaan, monta kertaa. Osuma torkkua. Kuorsata. Osuma torkkua. Kuorsata. Osuma torkkua. Kuorsata. Osuma pysäkki. Ja olet vihdoin riittävän valmiita olla hereillä. Paljon onnea. Teit sen toiseen päivään.

14. Voit lähettää jotain sosiaalisen median vain parantaa itseluottamusta

Jotkut asiat aina tykkää, kuten uuden profiilin kuvat. Joten kun sinulla on tunne todella alas yksi päivä, päätät tulla toimeen hieman apua ystävillesi.

15. Sinun ei lähetä jotain sosiaalisen median koska pelkäät sodan tai luottamusta erittely

Tiedät todella tukea syy, tai haluat ilmaista jotain todella pahasti, mutta luulet se voisi johtaa Facebook sota, tai jotkut ihmiset yksinkertaisesti lopettaa mieleen, jos lähetät sen. Niin et. Mutta tiedät syvällä sisimmässään, mitä ihmiset ajattelevat todellinen sinua joka tapauksessa.

16. Et koskaan tullut yksi heistä

Et koskaan uhrata yö kaupungin yön kotona poikaystäväsi. Et ole yksi niistä laiska tyyppejä. Rakastat tapahtuu sosiaaliseen elämään.

Et lopullisesti ei tullut yksi niistä äideistä, jotka lähettää kuvia heidän vauva viisikymmentä kertaa kuukaudessa ja vain osallistua lapsiystävällinen tapahtumia. Niin tylsää, tule!

Ja varmasti, et koskaan tee mitään vanhempasi teki sitä harmitti sinua, ehdottomasti ei.

Niin varmaan.

17. Uudestaan ​​ja uudestaan

Kerrot itsestäsi uudestaan ​​ja uudestaan, että et tasalla tietynlainen kaveri. Olet läpi Playboys, huijarit, pomoja, kauppa-o-holics, alkoholistit, sohvaperunoita ...

Etkä koskaan enää tehdä jotain typerää kuin menojen $ 200 kenkäparin vain koska ne käytetään olla $ 400. Se ei koskaan toistu että syöt koko tuopin jäätelöä ihan itse samalla seurata Netflix. Tämä koskaan toistu, kunnes seuraavan kerran.

18. Voit kertausta oman tekstisi

Olet vain kirjoitti sähköpostia tuttava, ja kun osut lähettää, heti kertausta sitä. Sama blogeja kirjoittaa. Ehkä jopa Facebook päivitykset.

19. Voit kysyä neuvoa et halua

Tiedät paras ystävä kertoo kaveri olet dating on aasi, mutta kysyt häntä kuitenkin siitä, mitä hän ajattelee, ja sitten viettää kolmekymmentä minuuttia yrittää vakuuttaa hänelle, että hän on väärässä, kuunnella samalla mikään mitä hän on sanoa.

20. Voit kysyä neuvoa, koska tiedät vastauksen

Tiedät ihmiset ylistävät teitä valikoima mies, työn, päätös jne Haluat vain vakuutuksen ja aikaa istua ja oh ja ah kuinka suuri olet ja kuinka jännittävää tämä asia on.

21. Jos sinulla on kylmä sinua nenäsi suihkussa

Teette tämän kaiken aikaa. Entä me, naiset? Emme koskaan tehdä, ellemme ole epätoivoinen, tietenkin, ja näyttää Rudolph kuluttua viimeisestä hyökkäystä talvella kylmä.

22. poistaa viestejä

Voit lähetetty tämän hilpeä viesti Facebookissa. Mutta sai vain yhden, kuten. Olet luultavasti lähettänyt sen väärään aikaan, tai ihmiset ovat vain tyhmiä ja tajua sitä. Voit olla turvallisella puolella, päätät poistaa sen silti.

23. Sinun ei luota kehenkään, kunnes olet nähnyt heidän sosiaalisen median tilejä

Tietenkin voit luottaa super tietoinen, mielessä puhaltavat kyky tulkita ihmisiä ensi silmäyksellä. Vain tietää hyvän pahasta. Vain, se on parasta voit tarkistaa Facebook, ennen kuin olet aivan varma kaveri on eronnut eikä vielä, salaa, hänen vaimonsa ja viisi muuta naista. Varmuuden vuoksi.

24. Voit paniikki kun kaveri ei vastaa tekstin heti ja älyttömästi kun hän tekee

Hän ei vastaa. Sinun on sanonut väärin. Tai hän vain ei ole kiinnostunut? Ehkä olet kuten numero kolme kolmen naisen juuri nyt?

Hän vastaa heti. Selvästikään hänellä ei ole elämää. Hänen täytyy olla stalker. Et ole varma, että hän on sen arvoista. Ehkä sinun pitäisi vain ei päivämäärä häntä?

Voit noutaa pyykin jalat

Tiedät kuinka noutaa pyykin varpaat, nakata se ilmassa ja heittää pesula bin. Itse asiassa, sinun olisi pitänyt voittaa kultamitalin taitojasi tällä osastolla.

25. parhaat vastaukset ovat oma

Puhut itsellesi. Voit keskustella ongelmia, kerrot itsestäsi sinulle rokkasi kun naulattiin työkomennusmääräysten, kysyt itseltäsi, mitä on päivälliseksi ... Nämä keskustelut ovat hyvin valaisevia kuin saat aina vastauksen luulit olisi, yksi tulevat oman älykäs itsensä.

26. nauru / kikatus hyökkäys

Olet metrossa, tai keskellä katua, ja yhtäkkiä muistaa jotain hilpeä ja purskahtaa nauruun. Paljon kaikkien muiden järkyttynyt sekaannusta.

Joskus sattuu sattua jonkun toisen keskustelun ja löydät keskustelun tai jotain he sanoivat hysteerisen hauskaa. Hämmentynyt, yrität tukahduttaa insuppressible kikatus nousee sinussa, ja epäonnistua.

Voit päätyä ottaa keskustelun kuuma kaveri. Ehkä myyt hänelle jotain, ehkä hän myy sinulle jotain, tai ehkä hän on lääkärin, hammaslääkärin tai barista. Joko niin hän on kuuma, hehkuvat. Ja yhtäkkiä sinulla on halu nauraa ja voi muistaa yhtään mitään, että sinulla on tarkoitus sanovan. Mielesi on tyhjä kikatus.

27. Vahingossa mieleen vanha kuva

Olet juuri tavannut jonkun, ja tietenkin, haluat tietää, keitä he ovat. Joten voit tutkia heidän sosiaalisen median. Tietty kuva oli sinulle yhteensä kunnioitusta tai itkua naurusta, ja ajattelematta, osut kuin painiketta. Vain kuva oli kolmevuotias, oho.

28. Et halua kysyä

Joku lukee lehteä ja etsit yli niiden lapa, toivoen ne ei huomaa, koska et halua kysyä heiltä, ​​mitä he lukevat ja mennä ostamaan itse.

Olet lentoasemalla, jumissa turvallisuus linja, ja liian laiska noutaa puhelimeen, joten yrität tarkistaa, mitä kello on tarkastelemalla muiden ihmisten kellot. Ne kellot on asetettu aikavyöhykkeillä ympäri maailmaa, joten se on erittäin hyödyllistä.

Sinulla on tapana päätyä tietynlainen työ tilanteita, ystäviä, tai poikaystäviä. Joten kuolet kysyä kuuma päivä, jos hän on pahamaineinen huijari, jos hänellä on tapana tehdä mitään, mutta tupakointi potin koko päivän, tulee hullu ex kiinnitetty, tai on taipumus nolata itsensä, kun hän saa humalassa.

Voit myös haluavat tietää, jos hän pystyy tekemään oman pyykkiä, tai vielä lähettää sen hänen äiti. Tietenkin, et voi kysyä häneltä, että ensimmäinen päivä, vaikka, joten sinun tarvitsee vain odottaa, ja odota. Ja mahdollisesti nuuskia.

Onko sinulla muita hauskoja tapoja jakaa? Tweet minulle tai kommentoida alla!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha