Köyhyys mutteivät Pitiful

Taavi Siirala Tammikuu 18, 2017 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Olen viettänyt hyvä osa nuoren elämäni köyhä. Kasvaminen pienen perheen maatilalla aikana maatalouden kriisien 80-luvulla antoi minulle näkökulman siihen, mitä köyhyys todella tarkoittaa. Syöminen kaalikeitto useimmille aterioita, ratsastus autot reikiä lattialaudat ja ovet hitsattu kiinni, ja poiminta vaatteet joukosta luovuttiin erät koulun löytötavarat aina antaa minulle jotain verrata minun taloudellinen tilanne, kun ajat käyvät vähän kova.

Vaikka elämäntilanteessa kuin että ei saa kovin pitkään tänään ilman jonkinlaista valtion väliintulo, se on edelleen tärkeää tietää, mitä johtaa köyhyyteen.

Olosuhteet - Nämä ovat nopein tapa tulla huono. Menettää työpaikka, edessään kuolemaan perheen, sairaus tai vamma, luonnonkatastrofi tai merkittävä muutos taloudessa voivat kaikki kääntyä rahoitusmarkkinoiden vakautta köyhyydessä. Seikka voi useimmiten ei voida estää.

Valintoja - Näin useimmat ihmiset tiedän päätyvät köyhyyteen. Overextending heidän luottolimiitit "halusi" eikä "tarvittaessa" ostot, saamassa liian iso asuntolaina liian aikaisin elinaikanaan, periksi huumeiden / alkoholin / uhkapelit, ja kieltäytyessään löytää työtä ovat kaikki hallittavissa toimia, jotka voivat johtaa köyhyys. Valinnat ovat usein pieniä ja peräkkäisiä. Se voi kestää kuukausia tai vuosia pudota olotila konkurssiin tekemällä huonoja päätöksiä.

Koska olin kerran huono, päätin kauan sitten koskaan olla säälittävää. Tunne sääliä omaa itseään koskaan paranna tilannetta. Opin hyväksymään, että niin kauan kuin minun köyhyys tuli seikka eikä valintoja, en ole taloudellisesti huonosti ihmisenä. Kun mieheni menetti työnsä viime vuonna, menimme ilman monia mukavuuksia olin tottunut. Mutta emme jäädä sääli-tilassa kovin pitkään. Toimia tarvitaan otettava parantaa tilannetta, ja teimme parhaan meidän säästöjä ja aikaa.

Muistan kasvaa väsynyt sukulainen, joka jatkuvasti voinut tehdä heidän asuntolainan maksamisesta. He tekivät kolme kertaa rahat perheeni teki, mutta ne olivat aina ylittyneet tileihinsä, ja valitti, kuinka epäreilua elämä oli. Heidän olosuhteet olivat ihanteellinen; valintoja ei. Siellä seisoi ilman tuloja tai työllistymismahdollisuuksiaan horisontissa. Minulla ei ollut aavistustakaan siitä, miten aioin maksaa laskuni kahden kuukauden jälkeen. Mutta en tunne sääliä itseäni! Minulla oli paljon enemmän kuin minun suhteellinen tehdä kaikki rahat. Minulla oli järkeä ja kurinalaisuutta. Voisin sitkeästi kaikissa olosuhteissa, ja minulla oli sääli heitä!

Löytää itsesi taloudellinen suolakurkku ei tarvitse lopettaa elämäsi. Riippumatta siitä, miten sait siellä, voit saada pois. Tunne sääliä itse ei ole koskaan hyvä käyttää aikaa tai energiaa, ja ottaen pieniä askelia oikeaan suuntaan ei koskaan valitettavaa. Tänään on paras päivä hallita oman talouden ja alkavat elää voitokkaasti. Sinä voit tehdä sen!

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha