Köyhyyden vastainen ohjelmat toimivat paremmin kuin uskommekaan

Lumikki Keskisaari Elokuu 7, 2016 Miscellany 0 5
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc
Kiitos Erinomainen tiedot !! Kiitos jakaa sen! Kiitos Kiitos Huomattava

Vuonna äskettäin julkaissut työasiakirjan julkaistu National Bureau of Economic Research, Tekijät Bruce Meyer ja Nikolas Mittag paljasti, että suuri osa tutkimustietoja tehokkuudesta köyhyyden torjuntaan ohjelmat voivat olla epäluotettavia. Mutta käy ilmi, että tämä on hyvä uutinen, koska ohjelmat kuten SNAP, asumistuen ja muiden hyvinvoinnin tukea tarjoavat enemmän helpotusta rasitteita köyhyyden kuin muiden tietojen ehdottaa.

Miksi perinteinen tutkimustiedot väärin? Näyttää siltä, ​​monet ihmiset ovat yhä todennäköisesti ei vastata tiettyihin kysymyksiin tutkimusviikolla haastatteluissa, varsinkin kun heiltä kysytään tuloistaan ​​tai apua he voisivat vastaanottaa. Ja useammat ihmiset ovat yleensä haluttomia suostumaan haastatteluun lainkaan.

Se ei ole aivan selvää, miksi nämä ongelmat tutkimustiedot ovat huonontunut ajan mittaan, mutta se ei ole vaikea ymmärtää, miksi ihmiset saattavat olla haluttomia jakamaan tietoa oman talouden.

Kompensoida näitä ongelmia, tutkijat vertasivat tutkimustiedot hallituksen hallinnollinen kirjaa sen ohjelmia. Jotkut aikaisemmat yritykset selvittää tarkkuus taso tutkimustietojen vedonnut uudelleen haastattelemalla aiheita, jotka voivat auttaa, mutta voi myös kopioida alkuperäisen virheitä. Käyttämällä hallituksen ennätys, joka on erittäin luotettava ja voi jäljittämisessä tiettyihin siirtoihin, on enemmän hyödyllistä korjaukset tutkimustietojen puolueellisuudesta.

Lopputuloksena tutkimus on, että olemme huomattavasti paremmin köyhyyden torjumiseen valtion ohjelmia, jotka olimme ajatelleet. Kuten kirjoittajat sanoi:

Köyhyys hinnat ovat huomattavasti alhaisemmat ja vaikutukset hallituksen ohjelmissa köyhyyden vähentämisessä ovat jyrkästi aliarvioitu. Kaikki nämä erot ovat paljon suuremmat heikommassa asemassa olevien ryhmien, erityisesti yksinhuoltajaäiti johtamissa kotitalouksissa. Lisäksi huomaamme, että osa työelämän ulkopuolella yksinhuoltajaäitien kaipaamaan valtionosuudet on paljon pienempi kuin aiemmin raportoitu.

Mukaan tutkimus-, nykyinen mittausmenetelmät siirtojen köyhtynyt amerikkalaiset kaipaamaan noin kolmasosa saavien asumistukeen, neljäkymmentä prosenttia niistä, jotka saavat ruokaa postimerkkejä, ja järkyttävä kuusikymmentä prosenttia saavien TANF ja General Assistance etuja. Nämä eivät ole pelkkiä pyöristysvirheet-ne viittaavat siihen, että saatamme on huomattavasti aliarvioimatta kykymme köyhyyden lievittämiseksi.

Monet konservatiivit suhtautuvat kriittisesti köyhyyden vastaisia ​​ohjelmia, ainakin osittain, he sanovat, koska köyhyyden poistaminen on ollut täydellinen epäonnistuminen ja varat harvoin saada niitä tarvitseville. Näistä syistä, he mieluummin hallitus, joka pysyy pois tieltä yritysten ja hyväntekeväisyysjärjestöt nosta köyhtynyt. Mutta tutkimus näin paljastaa, että olemme kateissa huomattavia määriä hyvä, että turvaverkon voi tehdä, joten meidän ei pitäisi olla niin nopea kirjoittaa se pois.

Lisäksi olemme oppia enemmän ja enemmän, että vaikka taloudellinen eriarvoisuus on lisääntynyt viime vuosikymmeninä, hallitus on pelannut merkittävä rooli köyhyyden vähentämisessä. Virallinen numerot joskus liioitella ihmisten määrä arvioidaan olevan köyhyydessä, koska ne eivät sisällä valtionosuutta tulona. Jotkut saattavat ajatella tämä tarkoittaa, että eriarvoisuus on pienempi ongelma kuin se näyttää; Vaihtoehtoisesti voisimme ajatella, että tämä tutkimus osoittaa, että hallitus voi olla tehokas ja mielekäs rooli vähentää eriarvoisuutta ja tarjota kaivattua apua.

Mikään tämä tarkoittaa, että turvaverkkoa ei voida parantaa, tai että ei ole amerikkalaisia, jotka tarvitsevat kipeästi lisää apua. Se ei myöskään merkitse sitä, että suora julkinen tuki on ainoa tapa auttaa näitä ihmisiä lisäävien hyviä työpaikkoja ja vakaa yhteisöjä on myös ensiarvoisen tärkeää. Mutta meidän on tiedettävä, mitä se teemme oikeus taistella köyhyyttä jos toivomme tehdä sen paremmin.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (5)
Toukokuu 4, 2017 | 14:06:46 | myöhemmin 8 kuukautta
Katriina Haapalainen
  Like 3   Dislike 0

Aika pelottavaa kun tarkastellaan tosiasioita ja niiden yhteenveto on paikalla: "Olisi eri asia, jos taloudelliset edellytykset olivat paranemassa ja köyhyys oli laskussa. Ainakin niin voisimme puhua parantamiseen olimme tekemässä. Mutta vaikka me varastavat yli sata miljoonaa dollaria tuleville sukupolville Amerikkalaiset joka ikinen tunti joka ikinen päivä, köyhyys vain jatkaa kasvuaan kuin aggressiivinen syöpä. "  voit tarkistaa artikkeli nyt että sinulla on kovia faktoja.

Toukokuu 4, 2017 | 20:18:29 | myöhemmin 8 kuukautta
Vellamo Mäkilä
  Like 0   Dislike 0

"# 1 US Census Bureau kertoo, että lähes 47 miljoonaa amerikkalaista elää köyhyydessä juuri nyt.  # 2 Muut numerot US Census Bureau ovat myös erittäin huolestuttavia. Esimerkiksi vuonna 2007 noin yksi joka kahdeksan lasta Amerikassa oli ruokaa postimerkkejä. Tänään, että määrä on yksi viidestä. # 3 Mukaan Kathryn J. Edin ja H. Luukas Shaefer, laatijat uuden kirjan nimeltä "$ 2,00 Päivä: Living juuri mitään Amerikassa", on 1500000 "ultrapoor" kotitalouksista Yhdysvalloissa, jotka elävät vähemmän kuin kahdella dollarilla päivässä. Tämä määrä on kaksinkertaistunut vuodesta 1996. # 4 46000000 amerikkalaista käyttää ruokapankit vuosittain, ja linjat alkavat muodostaa noin US ruokaa pankit jo 6:30 aamulla, koska ihmiset haluavat saada jotain ennen elintarvikehuollon loppuu. # 5 määrä kodittomia lapsia Yhdysvalloissa on kasvanut 60 prosenttia viimeisten kuuden vuoden aikana. # 6 Mukaan köyhyyden Yhdysvallat, 1600000 amerikkalaiset lapset nukkuivat kodittomien suojassa tai jokin muu hätämajoitus viime vuonna. "

Toukokuu 5, 2017 | 02:36:13 | myöhemmin 8 kuukautta
Oiva Alatalo
  Like 0   Dislike 1

On vaikea väittää vastaan ​​tosiasiat. "21 Shocking Tietoja räjähdysmäinen kasvu Köyhyys Amerikassa"

Toukokuu 5, 2017 | 04:05:47 | myöhemmin 8 kuukautta
Daniel Haapalainen
  Like 2   Dislike 2

Ottaa turvallinen ruokaa ja suojaa varmasti helpottaa henkilö saada työtä.

Toukokuu 5, 2017 | 04:49:15 | myöhemmin 8 kuukautta
Jorma Häkkinen
  Like 4   Dislike 1

Artikkelissa mainitaan monet konservatiivit että uskovat hallituksen pitäisi pysyä pois tieltä liiketoiminnan ja jättää sen hyväntekeväisyyteen kohottaa köyhä, ei tämä ole mantra republikaanipuolueen ??? Jos ihmiset valitsevat poliitikkojen Yhdysvaltain jotka edustavat "me ihmiset" eikä erityisedut ja oman ahneuden vallasta. Me loisi vähemmän köyhyyttä. Jos oli rangaistuksia US yritykset / yhteisöt lähettäminen työpaikkoja ulkomaille olisi enemmän työpaikkoja Yhdysvalloissa ja vähemmän tarvitsevat valtion apua. Ns Konservatiivit ovat samoja ihmisiä joka katsoo tulleensa kristittyjä, anna heidän kysyä itseltään yksi kysymys - OLISI Kristus käyttäytyä KUTEN NE ??? Paras tapa vähentää köyhyyttä taso on koulutuksen ja hyvä palkattuja työpaikkoja, jotka molemmat eivät ole helposti saatavilla kaikissa valtioissa, eri syistä, eli; Rajoittamatta, politiikka, tietämättömyyttä ja vaikuttaa ulkopuolelta etuja, huolehtiva vain heidän tarpeistaan ​​ja miten tot päämäärien saavuttamiseksi, keinolla millä hyvänsä. ELECT poliitikkoja, että ainoastaan EDUSTAVAT - me ihmiset, kaikki ihmiset ja näet enemmän vähentämään köyhyyttä, joka ei ihmisen pitäisi käydä läpi, varsinkin elävät yksi rikkaimmista kansojen maan päällä. John C. / Houston, TX.

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha