Kuusi Must-Have SXSW sovellukset

Tuire Heino Tammikuu 18, 2017 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

SXSW, jos et ole tietää, on yksi suurimmista konferenssien / Festivaalit että tapahtuu joka kevät Austinissa, Texasissa. Vuonna 2013 ydin SXSW tapahtumia toi 41700 ihmiset yhteen, ja yli 150000 ihmistä osallistui ainakin yksi SXSW tapahtuma.

Interaktiivinen osa on usein nimitystä "Spring Break geeks" ja Musiikki ja elokuva osat ovat paikkoja, joissa voit nähdä seuraava iso juttu ennen kuin on seuraava iso juttu. Mutta koko kokemus voi olla ylivoimainen jos et tiedä mistä aloittaa. Käytä tätä luetteloa pakkohankinta apps pitää saamasta hukkua.

Viralliset SXSW App

Tärkein etu virallisen SXSW sovellus on, että se tulee avulla voit luoda aikataulu sivustosta selaamalla istuntoja ja osoittaa käytettävissä, joka sitten synkronoi mobiilisovelluksen. Sovellus sitten myös näyttää sijainnin istuntoja tai näyttelyihin, ja voi myös näyttää missä muut osallistujat ovat, kuten ystävillesi. Jos et halua kokeilla ja seurata kaiken postit toteaa, tämä on tapa mennä.

Kuljetus: car2go ja Ridescout

Kuljetus on laaja luokka, ja myös tärkeä näkökohta tehdä tiesi ympäri vieraassa kaupungissa. Siksi annan teille kaksi apps ja kaksi juoksija ups:

Car2go on auto-jakopalvelu. Voit varata auton sovelluksen, maksaa minuutti, kun käytät sitä, ja sitten puisto ja jättää sitä missä tahansa palvelualueella. Sovellus on ilmainen, mutta palvelu kustannukset: $ 0,41 euroa minuutissa, enintään $ 14.99 / h.

Ridescout tuo kaikki asiaankuuluvat kuljetus info hyppysissäsi, kartalla. Näet bussilinjoja, ajo / kävely / pyöräily aika arvioiden lähellä car2gos, ja myös menestyvät arvioita takseihin. Tämä on ilmainen sovellus saatavilla sekä iPhone ja Android.

Runner-up: uber tai Hailacab. Jos et käytä car2go ja halua mennä bussilla, voit tarkistaa uber-ne säännöllisesti on ilmainen ratsastaa tarjouksia käynnissä aikana SXSW, vaikka se voi olla vaikea löytää kuljettaja ruuhka-aikoina. Jos kaikki muu epäonnistuu, siellä Hailacab app, mutta varoitan: maksat palkkion ohjaamot aikana SXSW, pitkät odotusajat kuin bonus.

Löytää uusia tapahtumia ja salainen osoittaa: Likter

Yritetään löytää salaisen ohjelmia tai osapuolet, tai haluavat tehdä jotain hetken mielijohteesta? Likter on sosiaalinen verkosto, jonka avulla voit lähettää reaaliaikaisia ​​uutisia superlocal painopiste. Voit liittää kuvia, ääntä ja videota viestejäsi, jakaa että kyllä, linja tässä todella on olematon, ja ei, tämä bändi todellakaan ei kannata kuunnella. Ja jos näkyvät ja huomaa että joku muu lähetetty väärä uutinen? Voit äänestää niiden huomata vääriksi, niin että muut eivät huijattu. Älä unohda tarkistaa kaikki SxShortcuts pysyä.

Viestintä: GroupMe

Pitää kirjaa joukko ystäviä on vaikea; kunnes GroupMe tulivat, juuri piti laittaa jokainen ryhmä Facebookissa viestiketjussa ja toivoa parasta. GroupMe ratkaisee ongelman tyylikkäästi sen avulla voit seurata ihmisryhmien ja se oli yhteensä siunaus minulle viime vuonna nähdä, joka oli missä, milloin. Voit liittää ja lähettää kuvia, videoita ja kuvia, sekä esittää ryhmän keskusteluun jäsentä, jos olet kartalla. Se on ilmainen, käytettävissä tahansa laitteen, ja se toimii myös yli tekstiviestejä, joten voit lisätä ystäviä ryhmäkeskusteluun vaikka heillä ei ole app.

Jakaminen paras ruoka: Foodspotting

Austin on laajalti tunnustettu foodie kaupunki-kuten vilkas ruoka perävaunu kohtaus-mutta mistä tiedät mikä asettaa lähellä sinua ovat vierailun arvoisia, jotka ovat ylihinnoiteltuja, ja mitä erityisiä astia tilata? Voit punnertaa läpi Yelp arvosteluja puhelimeesi tai voit ladata Foodspotting ja nähdä, mitä ihmiset kuten lähellä sinua. Tämä sovellus on keskittynyt positiivinen ja on ruokalaji-keskeinen sijaan ravintola-keskeinen-niin tiedät tarkalleen mitä ihmiset lähellä olet rakastava, mikä on hyvä viime hetken välipaloja.

Nyt kun tiedät mitä apps ladata, selvittää, mitä pakata ennen kuin lähdet: Viisi Things to Pack matka

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha