Kuusi huumeeton tuotteita, jotka tekevät sinä nukut paremmin

Mariitta Aalto Elokuu 8, 2016 Miscellany 0 0
FONT SIZE:
fontsize_dec
fontsize_inc

Getting hyvää yötä-s nukkua voi olla koputtaa vaikutuksia koko muuhun aikamme, ja monille meistä tämä on numero yksi ratkaiseva tekijä, onko meillä on suuri päivä, joka menee hyvin tai pylly päivä, joka näkee kaiken menevän väärässä. Unen puute voi johtaa meitä olemaan enemmän huonomuistinen, enemmän oikukas, enemmän sekavaa ja alttiimpia sairaus ja kaikki tämä voi vahingoittaa meidän henkilökohtaiset ja työelämässä.

Monille meistä tämä ei ole-TA ongelma - me makuulle ja osui lakanat ja hetkessä me-re in Dreamland. Ihmisiä, jotka löytää nukahtaminen helppo, ainoa haaste on oppiminen hallita aikaa, jotta meillä on mahdollisuus ajelehtia pois.

Jos kuitenkin Aren-t yksi onnekas niin saatat löytää se-SA hyvin eri juttu kuin heität ja käännä myöhään yöhön ja katsella minuutin rasti mukaan. Tällaisessa tapauksessa saatat kääntyä ulkopuolella apua nukkuminen apuvälineitä ja lääkitys. Se-s viisasta olla väsynyt joidenkin vahvempi nukkuva lääkkeitä, jotka voivat päätyä jättäen sinut riippuvainen niitä hyvää yötä-s nukkumaan, ja joka voi joissakin tapauksissa johtaa huolestuttava sivuvaikutuksia.

Mitkä ovat muut vaihtoehdot? Täällä me tarkastelemme joitakin huume-free-tuotteita, jotka voivat auttaa nukkumaan paremmin, nopeammin ja pidempään.

Lämmintä maitoa

Lämmin maito voi auttaa meitä tuottamaan melatoniinia, joka on -sleep hormoneja, jotka säätelevät nukkuvaa / herääminen aikana. Juomalla lasillinen lämmintä maitoa illalla ennen nukkumaanmenoa voit saada kehosi siirtää oikeaan tilaan nukkumiseen ja tämä auttaa sinua ajelehtia pois nopeammin ja helpommin. Samalla lämpö voi olla hyvin rentouttava ja voi auttaa helpottaa lihaksia muita tukia nukkumassa.

Eye Mask / Korvatulpat

Joskus vanhat ovat parhaita. Nämä Aren-t tarkalleen vallankumouksellinen, mutta he voivat tehdä erittäin hyvää työtä auttaa sinua luomaan suotuisat olosuhteet nukkua joka auttaa sinua nukkumaan syvemmin. Jos et-ve ei ollut onnea kanssa eyemasks tai korvatulpat aiemmin, niin tämä on ehkä siksi et ole-t löysi oikeat. Etsi eyemasks jotka ovat mukavia ja joka voitti-t tiellä jos heität yli jne.

CPAP-laite

CPAP tarkoittaa -continuous hengitysteiden paine- ja nämä ovat hyvin erityinen laitteita, jotka käsitellään hyvin erityinen eräänlainen nukkuva ongelma - että on uniapnea. Jos löydät itsesi heräämässä tunne heikko ja väsynyt sitten on-sa mahdollisuus saatat olla herätä yöllä, koska uniapnea. Täällä lyhyesti aikaisia ​​hengityskatkoksia sillä henkitorvi on suljettu yli, ja sinun täytyy käsitellä tätä, jotta nukkua normaalisti. Tutkia CPAP laitteita, jotka puhaltaa ilmaa alas hengitysteitä pakottaakseen ne auki ja estää se sulkemasta yli. Lääkärin puoleen, jos epäilet sinulla on uniapnea.

Suitsuke

Suitsukkeita ja muut rentouttava tuoksuu laventeli auttaa rentoutumaan sinua ja voit nukkumaan. Jotkut myös aiheuttaa myönteisiä hormonaalisia muutoksia, jotka edelleen johtavat vapauttaa melatoniinia. Etsiä joitakin -smellies- että voit laittaa ympäri huonetta, tai muussa tapauksessa kokeilla hajustettuja tuotteita pestä vuodevaatteet kanssa.

Päivänvalo Valaisimet

Joskus nukkua ongelmia aiheuttavat paitsi ympäristöä, mutta myös oman elämäntavan ja tottumukset. Erityisesti on tärkeää, että sinulla on säännöllisesti nukkuva malli, elimistö voi käyttää sääntelemiseksi itse. Jos alue mennä nukkumaan ja herätä samaan aikaan joka päivä, niin löydät että elimistö alkaa -prepare- itsensä sänkyyn kun se lähestyy oikeaan aikaan. Päivänvalo lamppu asetettu ajastin herättää sinut kanssa -natural- näennäisestä valo, voi auttaa kehoa tekemään tämän ja tietää, milloin se-päivä ja kun se-s yö. Nämä ovat erityisen hyödyllisiä torjumiseksi jet lag, tai käyttää työskenneltäessä yövuoroja.

Rentoutuminen CD

Rentoutuminen CD: t ovat hyvin peittää pois taustamusiikkia, mutta samalla ne voivat myös olla hyödyllistä antaa sinulle jotain rauhoittava ja rentouttava keskittyä. Laita hiljaista klassisen musiikin ja yritän keskittyä äänet viulujen ja muita välineitä. Tämä voi estää ajatuksiasi kilpa mikä puolestaan ​​voi auttaa sinua nukahtamaan enemmän sikeästi.

  Like 0   Dislike 0
Kommentit (0)
Ei kommentteja

Lisääkommentti

smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile smile smile smile smile
smile smile smile smile
Merkkiä jäljellä: 3000
captcha